HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver papir helikopter med deres egne hænder

Diversificere deres fritid og underholde barnet i hjemmet, på vejen, til en fest kan, opføre en model helikopter med deres egne hænder. Med brugen af teknologi til at skabe kirigami flyvende model helikopter fra papir kan gøres på et par minutter, og den glæde han tager alle midler. Hvad er kirigami? Denne form for teknik origami, giver mulighed for brug af de skærende værktøjer: sakse, knive, klinger. Hvordan man laver papir helikopter med dine egne hænder?

Madlavning papir og saks

For det arbejde er nødvendigt for at forberede sig på forhånd følgende materialer og redskaber: et stykke papir en rektangulær form, en lineal og blyant, saks og en papirclips stor. Densiteten og kvaliteten af papiret til flyvende model helikopter vælges afhængigt af den ønskede størrelse af helikopteren. For store og mellemstore propel, en mere tæt materiale.

Hvordan man laver papir helikopter. Trinvis guide

Trin 1. Fra papirarket, skåret papirstrimlen bredde på 3-4 cm.

Trin 2. Ved at folde strimlen kløft i halve. Fra siden af de frie ender af strimlen snit i længde til omkring midten. Fra snittet er nødvendigt for at trække sig tilbage omkring fem millimeter og tegne en tværgående linje. På hver ende af strimlen af papir på den linje at gøre centimeter indsnit.
Trin 3. Præformlegemet er placeret foran helikopteren er hak til venstre. Så til højre er i bunden af flyvende legetøj, vil vingerne være i venstre side. Ved foden af helikopteren model, skal du tegne to vandrette linjer, der afgår fra kanten af en centimeter, og fold papiret langs disse linjer inde.

Trin 4. For korrekt positionering af helikopterens tyngdepunkt og optimering af sine flyveegenskaber af nedre bund kant og bøjer opad forankring fold papirclips.

Trin 5. drejelige vinger flyvende legetøj i modsatte retninger, installere dem vinkelret på basen.

Trin for trin instruktioner er så enkel, at selv et barn vil forstå, hvordan man laver papir helikopter. Når du er færdig, skal du fjerne arbejdsområde og fortsæt til at teste flyet. For at gøre dette, vi hæve helikopteren op til at lade ham gå, skubber lidt fremad. Hvis det gøres korrekt, helikopteren kredser jævnt falder ned. For at oprette en simpel model af en mini-helikopter skal bruge en kamp. Hvordan man laver en mini-helikopter? Klingerne består ved anvendelse af fremgangsmåden beskrevet ovenfor. Match er delt på midten, sæt den forsigtigt ind propelbladene, skru ned dem i hver sin retning. Helikopter klar til test.

En anden metode til fremstilling af papir flyvende helikoptere

Hvordan man laver papir helikopter på en anden måde, overveje følgende instruktioner. Det skal skæres fra et papir rektangel med sider 8 og 7 centimeter. Træde på hver side ved to centimeter, er det nødvendigt at skære vingerne i en halv centimeter bredt. Rektangel limet ind i en cylinder, og vingerne foldes. For at forbedre tyngdepunkt til stævnen af en helikopter monteret stykke ler. Efter dette, kan vi antage, at en anden legetøj klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.