HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver et papir svane

Folding de forskellige figurer ud af papir med forskellige farver - origami (oversat fra japansk betyder "foldet papir") - er en gammel japansk kunst. Denne aktivitet betegnes også som "papir plast". Det menes, at det er fødested for Japan, selv om den første papir dukkede op i Kina. I det gamle Japan, denne besættelse var meget populær blandt aristokratiske kredse ganske lang tid. Den højeste tone i tanke er evnen til at eje papiret. Denne type fartøj fået en masse fans i Europa og Amerika efter anden verdenskrig.

Som i den kreds af børn og voksne er meget populære i disse papir figurer. Denne type kunst er med til at udvikle børns fantasi, præcision i arbejdet med papir og saks, rumlig tænkning, finmotorik og hånd at lære børn at genkende og skære forskellige geometriske former. Frøer, svaner og kraner er de mest interessante og populære blandt papir tal (origami). Og det er ikke nødvendigt at deltage eventuelle særlige klubber for at lære kunsten at gøre disse tal. Du ville være nok for lidt fantasi og dine egne ønsker.

I dag, den mest populære er de forskellige håndværk, der en eller anden måde kunne dekorere og diversificere interiøret. Model af den smukke og majestætiske svane, der kom til os fra det gamle Kina og fremstillet i en teknik, origami, vil se fantastisk ud i alle rum. Hvordan man laver et papir svane, og du vil lære af denne artikel.

At se så fine håndværk, mange elskerinder sikkert spørge sig selv det logiske spørgsmål om, hvordan man laver en svane med hænderne ud af papir, sådan en smuk fugl, der alle undrede på sin skønhed, misundelig, og helt sikkert ikke ville have gættet, at denne vidunderlige mesterværk - kun i en særlig sammenrullet papir !

I øvrigt, at lave sådan en smuk figur ved hjælp origami er ikke så svært, som det ser ud ved første øjekast. Den skal kun tålmodighed, vedholdenhed, flid og begær, og, selvfølgelig, farvet papir moduler stablet speciel, original måde.

Nå, lad os forstå, hvordan man laver et papir svane. Den er tilgængelig for alle. Fordi i virkeligheden er der ikke noget nemmere end at lære at gøre en svane, behøver du kun en lille smule af dygtighed, udholdenhed og klare instruktioner.

For det første, den første cut papir af enhver farve (efter eget valg), to slags rektangler: første - 4h7 centimeter, og den anden - 10x13. Så bøje rektanglerne langs, derefter på tværs i halve og. Den resulterende struktur tage hjørnerne og bøjer dem direkte til centrum.

Efter denne lille tal skal vendes, og bøje den nederste del af hende, ligesom et barn alle lavet af papir både. Derefter på den samme "korablikovoy" systemets håndværk vælte og bagsiden bøjer bund. Alt, hvad der skete, foldes på midten.

Vi vil have en masse tålmodighed og tid, fordi til fremstilling af en svane, skal du så mange som 480 stykker! Men det bør ikke stoppe dig, hvis du virkelig har besluttet at lære at lave et papir svane. Fortsætte til samling modellen kan være, så snart sidstnævnte er bøjet kile.

Moduler 56 nødt til at fremstille det første "swan" -serien. For at få den "cirkel", er det nødvendigt at skære toppen af den første del til at levere den anden del, og det næste sæt er allerede i bunden. 28 moduler, der kræves for hver række fra den anden til den niende inklusive. svane hale er lavet af fire rækker - den første består af fire moduler, to - tre, tredje - de to, og endelig den fjerde godt - én. Den venstre fløj af svanen er forskellig fra den højre og gjort lidt anderledes. Det er nødvendigt at lægge ud otte moduler to gange i den ottende række i den syvende - de syv moduler to gange i den sjette - seks, i femte - fem i den fjerde repræsenterer - fire i den tredje - tre, i den anden - to i den første - en.

Ved slutningen af de fremstiller håndværk er ved at opbygge smuk svane hals. Tyve-to af de færdige modul skal bruges til dette papir. De skal bare sætte ind i hinanden - og alle. Flot og majestætisk fugl er klar!

Det er, hvordan vi lærte at gøre et papir svane. Det viser sig, det er ret simpelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.