HobbyHåndarbejde

Strikning - støvletter til babyer

Den mest behagelige ting i livet forventning - forventning om fødslen af en ny mand. Fra dette øjeblik tilsluttet og moralske forberedelse til fødsel forældre, og køb af baby møbler, klapvogne, en medgift til den nyfødte. Mange fremtidige mødre og bedstemødre forsøger at gøre nogle små ting med deres egne hænder, i stedet for at købe dem i butikkerne. Jo mere, at genstande af egen produktion ofte er mere interessant og original.

Især kvinder som en proces, såsom strikning. Støvletter - en meget enkel lille ting til søde børn, så mor kan binde deres egne hænder. Der er masser af forskellige metoder til at gøre disse hjemmesko myagonkih: hækling, og strikning. Selv spørgsmålet om, hvordan man kan strikke støvletter Strikning, er en masse forskellige løsninger. For eksempel er det muligt at udføre fem eger strikning. Sokker i denne udførelsesform kan udføres ved opbygningen af sokker med yderligere ornamenter som clearance særlige efterbehandling sømme sål og top elevator.

Men der er en anden metode til strikning støvletter på de fem eger. Til at begynde er nødvendige gennemførelse af denne model med sålen. For sin produktion indtil de skal bruges kun to eger. Første fastgørelsesflige 7 tegnes, og i hver række sættes 1 af double loop provyazyvaniya sidste kant. Så strikkes der 4 p indtil rækken ikke er dannet i de 11 sløjfer. Strik en ansigtsbehandling sål normalt. Når den ønskede størrelse opnås på en nummer skal falde til gøre ved begyndelsen og enden. Denne algoritme gentages to gange, som et resultat af den oprindelige mængde forbliver sløjfer.

Nu fortsætter vi til det sæt af loops til tre mere nåle til strikkemaskiner støvletter selv blev placeret på fire eger, og den femte ville har arbejdet. For at gøre dette, på kanten af sålen behov for at score på hver af de tre eger 7 loops. Hvis der pludselig viser det sig, at den rigtige mængde af maskinskrevet, og kanten af sålen var ikke endnu det hele er involveret, så kan du få de ekstra sløjfer ensartet arrangeret dem senere alle egerne. Du bør registrere antallet ringet sløjfer så strikke sokker efterladt ikke adskilte sig fra produktionen højre, eller hjemmesko kan få forskellige størrelse.

Den næste fase - sikker højde af Welt eller støvletter. Det ligger i strikke i en cirkel som den eneste serie, højden af sokker var 3-4 cm. Den første række i vrang sløjfer bør knyttes til tildele sål.

Derefter kommer den sværeste fase -   direkte registrering af løft. Denne fase involverer binding af to eger. Det er nødvendigt at fremhæve de forreste 7 m på en nål. Hvert nummer er nødvendigt provyazyvat 6 sløjfer i den sædvanlige måde, men den sidste løkke strik sammen med den tilstødende sløjfe, som skal overføres til arbejdsområdet nål. Efter at udfolde strikning og strik i den modsatte retning af den samme algoritme.

Så det skulle komme til det punkt, hvor alle egerne ikke vil forblive på de 7 faner. Så strikke igen går til cirkulæret. Nu kan du strikke elastik eller oversætte det til at udføre krog. Hvis du har evnerne til at arbejde denne enkle enhed, det er i stand til at binde en smuk snøret manchetter, som er let omdannes til støvletter støvler. Ankel kan favne blonder eller sy på vrangen tyggegummi. Bare nødt til at være meget omhyggelig med ikke at presse barnets fod for stramt: støvletter bør kun let afholdt på en stilk, og ikke at krympe stramt på anklen!

Men nogle mødre ikke kan eller bare ikke kan lide at strikke på 5 nåle. For dem er det muligt at tilbyde beskrivelsen af vejen for at fortælle, hvordan man kan strikke sokker på to eger. Uhøjtidelig modelc sådanne bootees består af to dele, som efterfølgende vil blive nødvendigt at foretage en synål. Den første del - sål. På en fremgangsmåde til dets fremstilling er blevet beskrevet ovenfor.

For den anden del, bør det vigtigste dial 40 loops og strik 3-4 cm. Derefter forsigtigt i midten for at vælge 6 masker og strik dem kun i slutningen af hver række efter grundlæggende strikning masker 6 strik næste to sammen. Således en næsedel støvletter.

Når egerne vil være 30 løkker sammen i kanten, rangerer provyazyvat start til slut. Det vil blive parret revers produkter. Det kan gøre enhver størrelse. Efter lukning af sløjfer og mål strikning, kant sløjfer er syet, og syet til den udstrakte ende af sålen. Støvletter kan også dekorere kvaster eller bånd, broderi eller applikation. Glem ikke de bånd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.