HobbyHåndarbejde

Forberedelse til karnevalet. Vi laver en engels vinger med egne hænder (tre måder)

Der er et kostume parti, og du tror, hvem du skal klæde sig på? Vi foreslår at du spiller rollen som englen. Reinkarnere i dette billede er ikke svært. Kostumeet er også ret simpelt. Du vil helt sikkert finde en hvid kjole blandt dine garderobeskabe, men vi vil lære dig at lave vinger af en engel med dine egne hænder . Denne artikel præsenterer tre master klasser for at gøre denne attribut. Lær dem, vælg den, du kan lide mere, og start kreativprocessen.

Vi gør engelens hvide vinger fra improviserede midler. Forberedelsesstadium

Denne model er lavet af de mest tilgængelige materialer, der er opført på listen:

  • A3-formatpapir (2 ark);
  • Hvidt papir;
  • Servietter af hvid farve;
  • Bredt elastikbånd (ca. 2 meter);
  • Feather.

Hertil kommer, at arbejde skal lime PVA, termo pistol, sakse, blyant, sy tilbehør, hæftemaskine.

Instruktioner til at gøre engel vinger til en dekorativ kjole af servietter og en fjer

På papir tegner du en skitse af vingen, den størrelse du har brug for. Skær skabelonen ud, overfør den til pap. Udfør to sådanne dele, symmetriske med hinanden. Hæld dem på begge sider med hvidt papir. Prøv derefter produktet på bagsiden og marker de steder, hvor gummibåndene skal fastgøres. Husk at afstanden mellem dem skal være lig med rygens bredde. Sy dem til papematerialer eller prikolitiske hæftematerialer. Placer fastgørelsespunkterne med hvidt papirbakker. Fortsæt nu med produktets design. Dæk englens vinger med en termo pistol langs kanterne med hvide lange fjer. Det resterende rum er dekoreret med servietter. Hvordan gør man det? Påfør PVA lim til hele overfladen af vingen. Crumple serviet og fastgør det til papdelen. Udsæt så hele produktet. Minty servietter er meget ligner visuelt til fluff. En engels vinger , der er lavet med egne hænder på denne måde, ser meget troværdige ud. Lad artefagen tørre ved stuetemperatur. Tryk den rundt om kanterne (hvor fjerene er fastgjort) med faste genstande. Når du gør dette, skal du sørge for ikke at smuldre servietterne. Efter at karnevalens kostume tørrer, kan du supplere det med dekorative elementer: rhinestones, perler, maleri med akrylmaling.

Fantasy har ingen grænser! Papirredskaber - grundlaget for at gøre attributter til maskerade

At lave originale og smukke vinger af en engel med egne hænder (foto bekræftelse) kan laves af sådant materiale som engangspapirplader. Hvad skal vi arbejde for? Vi studerer listen over materialer og værktøjer:

  • Papirplader (små);
  • En markør;
  • saks;
  • Smelt;
  • Satinbånd med en bredde på 2,5-4 cm.

Fremstillingsmetode

På otte plader markerer du linjerne i form af en halvmåne på begge sider. Skær dem langs disse konturer. Som følge heraf får du seksten "halvmåneder" og otte ovaler med skarpe hjørner. De sidste detaljer udskydes, de vil ikke være nødvendige i arbejdet. Når du gør denne procedure, husk at alle "crescents" skal have samme størrelse og bredde, så udfør dem en efter én. Disse kiler vil senere tjene som fjer på produktet. Fortsæt med at lave engelens vinger med dine egne hænder: Sæt en hel papplade foran dig, med bunden opad, læg otte stykker stykker på hver side i form af en ventilator. Lim dem med en termo pistol. På toppen, vedhæft en mere ensartet engangsplade. Følg derefter stropperne fra båndet. Sæt sine kanter på den forkerte side af produktet. Den endelige version af denne artefakt du kan se på billedet. Sådanne originale engelske vinger til at lave egne hænder hver enkelt af dig kan bogstaveligt talt om en time.

Lad os begynde at flappe hvid klud

Kostet af en engel, nemlig dens hoveddel - vinglader, kan laves meget hurtigt fra tynde tekstiler. For at gøre dem skal du bruge sådanne materialer: hvidt stof (bomuld, linned, silke), tråd og nål, hæftemaskine, pap, saks.

Vil du lære at lave en sådan egenskab af en dekorativ kjole? Undersøg derefter beskrivelsen.

Skabelonen og kartonbasen er lavet som beskrevet i den første version af artiklen. Stram derefter emnerne med en hvid klud, fastgør den med en hæftemaskine. Et andet stykke tekstil rive i lange strimler 3-5 centimeter bredt. Vedhæft dem med sting til tråden langs en kant og stram lidt, danner en frill. Prikolit hæftemaskine modtog en storslået detaljer på vingen vandret. Dermed dekorere hele forsiden af produktet. Vingerne af en engel, lavet af denne metode i egne hænder, er voluminøse og meget smukke. Ragged kanter af stoffet er forbundet med fjer og ned og ser meget naturligt ud på et sådant tilbehør.

konklusion

I artiklen præsenteres tre måder at lave et sådant element på for at skabe billedet af engelen, ligesom vinger. Vi håber, at en af dem er sikker på at komme i brug til forberedelse af nærmeste karneval.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.