Kunst og underholdningFilm

Robin Rayt: filmografi, biografi, fotos

Det menes, at skuespillerinden ikke kan kombinere en succesfuld karriere med en familie. Den gendrivelse af denne - skæbne Robin Rayt. Hendes filmografi indeholder mange vellykkede projekter. Samtidig blev hun en glad mor til to børn.

skuespillerinde barndom

Robin Rayt blev født i Californien. Far til skuespiller arbejdede som en medicinsk repræsentant. Moderen var den administrerende direktør for Mary Key salg. Robin forholdsvis tidligt begynde at tjene penge. Selv som en skolepige, fjorten år, begyndte hun at arbejde som model. Sweetheart vinder usædvanlige udseende blev hurtigt populær blandt sine alder modeller.

Modellering karriere bragte Wright i livet er ikke kun den første oplevelse af berømmelse og tjene penge, men også den første hobby. Fremtidig skuespillerinde forelskede sig i en alder af femten Charlie Sheen. Derudover har hun arbejdet i Japan og Frankrig. Men for at forbinde deres fremtidige karriere med fotografering ikke gjorde. Umiddelbart efter eksamen fra high school, besluttede Robin at blive skuespiller.

Tidlig karriere

Modellering karriere har herliggjort navnet Robin Rayt. Filmografi det blev hurtigt opdateret med nye roller. Det begyndte at forekomme umiddelbart efter vedtagelsen af sin beslutning om at blive skuespiller. Og det allerførste arbejde af pigerne i filmen forvandlet til en succes. Hun var inviteret til den legendariske TV-serie "Santa Barbara". I denne serie spilles hun Kelli Kepvell.

Arbejdet på showet bragte den unge skuespillerinde både glæde og frustration. Talent pige pegede seere og kritikere fra forskellige lande, hvor showet blev transmitteret. Og fordi ingen var overrasket over, at Wright blev nomineret til "Emmy". I alt for denne rolle, skuespillerinden havde tre nomineringer.

Hvem spiller Kelly tiltrukket filmskabere, det ville se i hans film. Men ikke for ingenting, at "Santa Barbara" -serien som en vittighed om en af de mest langvarige projekter. Store mængder af arbejde tager næsten hele tiden Wright.

Med besvær lykkedes det hende at finde tid til at spille i filmen "The Princess Bride". Projektet var en stor succes og godkendt Wright ønske om at forlade "Santa Barbara". Men lad dette show ikke var så enkelt. Efter at have arbejdet i ni måneder fine, var hun endelig i stand til at afsætte sin tid til den nye film.

Karriere efter "Santa Barbara"

Som den bølge af succes i serien og filmen "The Princess Bride", inviterer til nye film Robin Rayt. Filmografi af skuespillerinden forstørret billede af "Denial". Dette blev fulgt, og dramaet "State of Grace".

Robin spillede søster til en af lederne af den irske mafia, rolle, som blev foreslået af Geri Oldmanu. Beloved heltinde Wright spillede Sean Penn. Latinske bogstaver var begyndelsen til relations skuespillere. Efter nogen tid besluttede skuespillerne til at blive gift. Det blev hurtigt kendt om graviditet Wright. Hun måtte opgive flere roller. For eksempel kunne det spille en kærlighed interesse i filmen Robin Guda med Kevinom Kostnerom i titelrollen.

På grund af graviditet og fødsel Robin i et stykke tid forsvandt fra verden af biografen. Dog besluttede hun ikke at forlade den endelige karriere.

Den nye bølge af berømmelse

En midlertidig pause fra arbejde ikke skader karriere Robin Rayt. Filmografi beriget amerikansk engelsk maleri "The Komikere". Hun spillede Tara, en ung landsby kvinde, faldt i kærlighed flere værdige mænd.

Men efter fødslen af deres første barn, Robin blev mindre hyppige at dukke op i filmen, forsøger at tilbringe mere tid med din baby. Men alle de film, der medvirkede skuespillerinden, har været en succes. Næsten umiddelbart efter rollen som Tara Robin medvirkede i "Legetøj" med Robinom Uilyamsom. Rolle i denne film åbnet endnu komiske talent skuespillerinde.

Omhyggeligt udvalgte projekter Robin Rayt. Film med det blev populær på ingen tid efter udgivelsen. Så det var med maleriet "Forrest Gump", hvor Robin har spillet med mange kendte skuespillere.

Et år før udgivelsen af kultfilmen skuespillerinde blev mor for anden gang. På grund af hendes graviditet, måtte hun opgive rollen igen. Men denne pause ikke blive fatalt. Robin lært at kombinere skydning med at opdrage børn og omsorg for sin familie. Det er ikke ofte talt om hendes personlige liv til journalister, så hendes børn ikke blev udsat for konstant overvågning fotografer.

videre karriere

Forskellige genrer af tid til at prøve sin hånd Robin Rayt Penn. Hendes filmografi omfatter både drama og komedie. Efter succesen med "Forrest Gump" skuespillerinde har optrådt i mange projekter. En af de mest succesfulde betragtes som "Adore".

Udfordrende rolle af Robin Rayt spillet. Filmografi, "Adore", hvor det ikke var den første dramatiske bånd genopfyldes med nye farverige historie. Robin spillede en kvinde, forelskede sig i søn af sin kæreste. Efter nogen tid blev kærlighedshistorie om en voksen kvinde og en mand, der er yngre end hende, gentaget i filmen "The Private Lives of Pippa Lee."

I løbet af sit liv, Robin formået at ikke kun spille i film af forskellige genrer, men også deltaget i eftersynkronisering af tegnefilm. For eksempel, hun gav sin stemme heltinden i "A Christmas Carol". Desuden deltog hun i at gøre filmen baseret på kult episke "Beowulf".

Robin ikke ophører med at virke for tiden. Hun spillede en stor rolle i serien "House of Cards", dukkede op i filmen "Den farligste mand." Forud for det er også flere primtal.

Personlige liv

Ikke udenlandsk kontor romancer Robin Rayt. Film til tider markeret ikke kun lyse roller, men også de relationer med kolleger. Efter afskeden med Charli Shinom, første kærlighed skuespiller, Wright begyndte at mødes med sin modpart på serien "Santa Barbara". Dette forhold sluttede i ægteskabet. Men det unge par sammen i lang tid ikke levet. Efter nogen tid blev de skilt.

På det sæt af "Staterne ecstasy" Wright mødtes med den anden sin mand, Shonom Pennom. De har været gift i næsten femten år. Men skadelige afhængighed førte, hendes mand til skilsmisse. I ægteskabet, en datter og søn, der blev opkaldt til ære for afguder parret.

Robin Rayt er aktivt involveret i forskellige velgørenhedsarrangementer. For eksempel hjalp hun fonden til at indsamle penge til at bekæmpe miastentsiey.

Vellykket og populære anses for at Robin Rayt. Film, som omfatter en liste over flere dusin malerier, betragtes klassikere og er favorit filmfans i årenes løb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.