HjemlighedHavearbejde

Hvordan kan jeg dyrke tomater i vindueskarmen?

Ikke alle borgere har sommerhus eller anden jord egnet til dyrkning af grøntsager. Men hvis du ønsker at supplere din kost med friske, egne dyrkede grøntsager, til disse formål, kan du bruge almindelige vindueskarme. Den nemmeste måde i et sådant miljø at vokse agurker eller tomater.

Voksende tomater i vindueskarmen - processen er ikke meget vanskeligt, men for at få en god høst, bør du overveje nogle af funktionerne i denne grøntsag kultur.

For eksempel, du har brug for at vide, at tomat - Syd plante, der vokser godt, hvis det modtager nok lys og varme. Derfor, for at dyrke tomater i vindueskarmen, er det nødvendigt at vælge de vinduer mod syd. Som om dette ikke er muligt, eller tomaterne vil blive dyrket i efteråret og vinteren, planterne har brug for at give ekstra belysning, brug af agro-pærer eller konventionelle lysstofrør.

Fordi tomater er i vindueskarmen, det er bedst dyrkes i potter, er det bedre at bruge en lavtvoksende sorter. For eksempel, en perfekt kvalitet af "Lille Florida" eller "Dubok". Selvfølgelig er frugterne af disse sorter ganske små, men smagen ikke påvirket. Hvis du ønsker at dyrke tomater hjemme med store frugter (for eksempel "bullish hjerte") bliver nødt til at bruge stor kapacitet jorden, som kan installeres på isolerede altan eller balkon.

Før såning, bør frø kontrollere for spiring og spire. Til dette tørre frø er gennemvædet med en svag opløsning af kaliumpermanganat (lyserød farve) og efterladt i 10 minutter således gode Vægtet frø vask, og dem, der ikke er egnet til plantning, emerge. Udvalgte frø fjernes fra opløsningen og placeres på våd gaze, og sørg for at de ikke tørrer ud. Efter nogen tid, kan frø af luge og plantes i jorden.

For at dyrke tomater på vindueskarmen og til at høste, bør forberede jorden ordentligt. For at gøre dette, lige tage græstørv, sand, humus og tørv. At vokse en plante dværg sorter, kan du bruge små potter, mængden af 3-5 liter. Men for dyrkning af storfrugtede sorter har brug for en mere solid beholder volumen 8-12 liter.

Frøplanter dyrket i de mere praktiske engangs plastikkrus, jo bedre at tage klare, som i en beholder er lettere at kontrollere graden af kunstvanding. Hullerne i kopperne ikke bør gøre det, de bare fyldt med jord og vandes med kogende vand for at desinficere jorden. Efter at primeren er afkølet til stuetemperatur, i et bægerglas plantet en spirede frø. Hvis spiring operation ikke foretages, er det værd at tage en kop tre frø, i tilfælde, hvis du vil falde nevskhozhee. Derefter svageste rostochku kan fjernes.

Cups beplantet med frø dækket med stykker af spiselig film og efterlader et varmt sted, indtil indgangene. Efter rostochku synes, kopper nødt til at flytte de belyste karmen.

Vanding kimplanter behøver kun efter den øverste del af jorden er tør. Det er mere bekvemt at gøre det en gummi pære ved at placere den mellem væggen af tuden af koppen og jorden. For meget vand skader planter, fordi det kan forårsage svampesygdomme.

Efter omkring 3-4 uger spirerne bliver stærke nok, så det kan transplanteres ind i potter. Før fyldning af beholderen fremstillet jord, blev bundlaget hældt to-centimetric ekspanderet ler og sand. Uddybning planterne i jorden ved transplantation tilladt før cotyledon blade.

Voksende tomater i vindueskarmen, bør man ikke glemme en så vigtig operation som pasynkovanie. Skud, der vises i hjørnerne af bladene, er det nødvendigt at fjerne, da deres vækst svækker planter og reducerer udbyttet.

Den optimale temperatur for dyrkning af tomater: 28 grader om dagen og mindst 15 natten. Men udkast kan ikke være bange, de ikke skader tomaterne. Vanding tomater nødvendige hærdet, omkring tre gange om ugen (afhængigt af forholdene), ved hjælp af varmt afstand vand. Befrugtende med organisk gødning kan udføres en gang et årti. Men alt for nidkær med gødning er ikke nødvendigt, som i dette tilfælde, i høj grad ekspanderende greens og frugter dannes værre. Med væksten af planterne bliver nødt til at bære den til et træ pind strømpebånd.

Tomater i vindueskarmen for at gøre høsten begyndte, er kunstig bestøvning normalt ikke nødvendig. Men for genforsikring kan i løbet af de blomstrende planter hver to eller tre dage, forsigtigt at banke på stilken til at ryste blomst kvaster.

Tomat, som dyrkes på en vindueskarm, i stand til at producere afgrøder i omkring fem år, men det maksimale udbytte er kun mulig i de første to år, så er det ønskeligt at erstatte planten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.