HjemlighedHavearbejde

Apple Tree drøm: hemmelighederne af voksende

Æbler - en meget nyttige og tilgængelige i vores frugt. Indeholdt i æblet kvartsetin antioxidant og C-vitamin neutraliserer virkningen af frie radikaler på organismen. Pektin viser kroppen af skadelige stoffer. Æbler er meget nyttige for fedme, vitaminmangel, kronisk gigt, gigt, samt til forebyggelse af åreforkalkning. En af de mest lækre og tilgængelige for dyrkning er æble kultivar drøm.

Hvor at plante et æbletræ?

For at få en god høst vil kræve en masse lys. Ud over belysning, ordentlig dræning er vigtigt. Apple Tree Drøm såvel som andre sorter, kan ikke lide vand stagnation, høj luftfugtighed. Grundvand bør ligge mindst 2-2,5 meter. Ellers vil træet blive dårligt udviklet eller måske endda dø. Også vigtig er jordens surhedsgrad, den optimale pH-niveau på 5,6. Den vokser godt i sandet lerjord og lerjord i det øverste jordlag.

Plantning og pleje

Ved plantning roden krave af den skærende bør tjene til 5-7 cm fra overfladen af jorden. Hvis du har købt frøplante med dårligt udviklet rodsystem, så før plantning er bedre at fjerne 90% af bladene, hvilket efterlader et par blade på hver gren. Det er også værd at overveje, at æbletræet Dream - samobesplodnaya til frugtsætning den har brug for bestøvning fra et andet træ. Så tage sig af at plante andre sorter i dit område.

Befrugtende æbletræer gøres bedst i foråret. Før plantning, er det ønskeligt at gøre organisk og mineralsk gødning. Efteråret træ kan befrugte kompleks gødning, der ikke indeholder kvælstof.

Når omsorgen for æbletræer bør være opmærksom på rationering afgrøde, vil det bidrage til at forbedre kvaliteten af frugter og undgå hyppigheden af frugtsætning. For at gøre dette i det første år skal fjernes fra 80 til 100% af de farver, vil det give træet til at slå rod bedre uden at spilde strøm på frugtsætning. I de efterfølgende år, skal fjerne halvdelen af frugten af æggestokkene. På grund af denne den resterende frugt vil være større, og træet vil være i stand til at forberede sig til vinteren.

Vanding og forberedelse til vinteren

Vanding æbletræ kan være 4-5 gange om måneden, på en moden træ nok vand spand i meget tørt vejr, vanding kan gøres i morgen og aften. Det er værd at overveje, at vanding af træet er specielt vigtigt i frugt sæt, kan manglen på fugt dårligt påvirke afgrøden. I august, bør vanding stoppes, således at træet havde mulighed for at forberede sig til vinteren.

Apple Tree drøm temmelig hårdfør, men alle de samme, for at forhindre frysning i tilfælde af snowless vinter eller tidlig frost, ungt træ zamulchirovat bedre. Egnet materiale er bedst at vælge fugt og åndbar. Også godt at bruge til mulching overrotten hestegødning. Gnaver træ bør være beskyttet af en særlig net. Det er meget vigtigt for æbletræer og træstammer. Det skal holdes rene, jorden i træstammerne skal være konstant løs, for at undgå overvækst af ukrudt.

beskæring æbletræer

Ved plantning et ungt træ grene skæres med en tredjedel, det fremmer fanen krone. Årlig beskæring bør ske i foråret, før knopperne har blomstrede. I efteråret beskæring anbefales ikke, da det ikke har tid til at forberede sig til vinteren æbletræ drøm. Foto viser et diagram over den korrekte beskæring.

Først og fremmest er det nødvendigt at fjerne grene, der falder til jorden. Når beskæring det helt nødvendigt at skære på basen, efterlader ingen stubbe. Det er også værd at fjerne svage brancher kurver. Må ikke rive og skære mange grene på en gang.

Drøm (æble): beskrivelse kvalitet

  • Grade år, runde-formede frugter vejer 140-150 g
  • Farven på frugt - grøn-hvide, gullige, solen erhverve en rosa-rød nuance. Den pulp er hvid med et rosa skær.

  • mellemstor træ, er kronen afrundet.
  • Træ resistent over for skurv.
  • Det begynder at bære frugt omkring det 4. år efter plantning, til en favorabel, varmt klima frugtsætning kan forekomme i det andet år.
  • Grade højtydende, op til 120 kg pr træ.
  • Peculiar kort tid opbevaring af frugt.

Apple Tree drøm: anmeldelser

I udtalelsen fra gartnere, frugterne har en god smag. De anvendes både i ferskvand og i tørret form. Genanvendeligt, fra dem med at forberede kompot, saft, marmelade, syltetøj, marmelade. Også egnet til produktion af frugtvin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.