HjemlighedVærktøj og udstyr

Benzin trimmer "Husqvarna": Funktioner

Benzin haven trimmer gør det muligt at slå græs på stedet uden besvær. Afhængig af omfanget af dette instrument foretage visse krav. Således er en højtydende trimmer egnet til selv de mest krævende brugere, fordi det har fremragende tekniske egenskaber.

Trimmer "Husqvarna" har en bred modelrække; Der er husholdnings- og professionelle værktøjer. Forudsat både benzin og elektriske modeller. Hvert værktøj har en lang stang med en mekanisme til at skære plænen. Som en skæring buskrydder udstyr er udstyret med en fiskesnøre og en kniv.

Et værktøj som en trimmer "Husqvarna", har følgende fordele:

  • nem start;
  • lav vægt;
  • lav vibration;
  • nem at betjene og vedligeholde;
  • lave emissioner;
  • en beskyttende beklædning;
  • stærk fleksible aksel;
  • tilstedeværelse AUTORESET funktioner, med hvilken omskifteren;
  • tilstedeværelse rygsæk vedhæftet fil.

I de elektriske modeller er mindre kraftfuld motor end trimmere. Den største ulempe ved den elektriske motor, der er nødvendigt for at holde bindingen til strømforsyningen. Ydeevne benzin værktøj er meget højere.

Elektriske plæneklippere er ofte ude af stand til at klare problemet, hvis en del har ujævne jorden, buske, træer. I så fald skal du bruge benzin trimmer "Husqvarna", jo mere, at disse modeller er lette og ergonomisk. Indretningen er nemt at administrere. Nu, for at genoprette orden i området er nemt og enkelt, og processen vil være ledsaget af positive følelser. Den største fordel ved dette værktøj - effekt i forhold til vægten. Enheden er fastgjort til kroppen og håndtaget er buet, så de er nemme at holde.

Trimmer "Husqvarna" - multifunktionel maskiner at ved at ændre dysen kan tjene som hækkeklipper, blæser, kultivator, og endda sne udstyr. Instrumentet giver den funktion at opvarme håndtaget.

På markedet er der følgende professionel model trimmer: "Husqvarna" 135R, 143RII, 235R, 323R, og så videre. Og til husholdningsbrug produceret sådanne serier som trimmer "Husqvarna" 128. De seneste modeller har en moderne motor E-Tech.

Det svenske firma "Husqvarna" producerer ikke kun Havearbejde udstyr, men også symaskiner, køkkenredskaber, våben. Alle eksemplarer er lavet på udstyret med høj nøjagtighed, hvilket sikrer fremragende kvalitet, pålidelig ydelse og holdbarhed.

Når man arbejder med en trimmer brug for at lette belastningen på musklerne. Enkel mulighed - enkelt skulderrem. Når du arbejder i et par timer mere bekvemt at bruge Knapsack suspension. "Husqvarna" Virksomheden producerer ganske behageligt suspension. Sele "Balance-55" - den optimale vægtfordeling mellem skuldrene, ryg og bryst. Modellen har brede stropper, bagplader og blødt. det har også en flydende suspension system, der gør det nemt at betjene maskinen.

Observere anbefalede andele af brændstofblandingen hjælp trimmeren "Huskvarna". Hvis olien ikke er nok, kan det føre til ødelæggelse af den stempelring. Hvis olien hældes over den nødvendige mængde reduceret motorkraft. Kun det korrekte brændstof-forholdet sikrer pålidelig drift af instrumentet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.