HjemlighedVærktøj og udstyr

Husqvarna Chainsaw 135: anmeldelser og specifikationer

At have en komfortabel motorsav i den private sektor er blevet en forudsætning for mange gartnere, husmænd og kun ejere af landejendomme. Med sådan en enhed og kan være i form af træer portion ophøje og træ til vinteren at så og, hvis det er nødvendigt, for at forberede et byggemateriale. Tilbage er kun at vælge den rigtige version af den teknologi, at det ikke svigte i det afgørende øjeblik og holder lige så længe som muligt. Svensk motorsav Husqvarna 135 er specielt designet til brug i hjemmet. Udover komponenter af høj kvalitet og hele samlingen, denne model tilbyder bekvemmelighed brug og effektiviteten af gennemførelsen af direkte funktioner.

Generelt om motorsav

Husqvarna udviklere forsøgt at frigive en robust værktøj, der udtrykker de kvaliteter såsom styrke, kompakthed, høj ergonomi og nem vedligeholdelse. Dels er der opnået disse mål - i hvert fald brugerne siger om god ergonomi, som har en motorsav Husqvarna 135. anmeldelser og understrege design rimelige i forhold til at arbejde under vanskelige forhold. Komfort i ansøgningen og fremmer et sæt af beskyttede teknologier, som også øger arbejdsliv model, funktionalitet og sikkerhed for operatøren. På mange måder er disse tilføjelser til sidst afspejlet i den relativt høje pris på svensk design.

Som for ydeevne, har denne egenskab er opnået vist minimum til husholdningsbrug, men ikke mere. Det skal siges, at kraftenhederne til et sådant niveau er ikke fundamentalt vigtigt, og derfor en modifikation af Husqvarna 135 ikke demonstrerer stærke resultater i denne parameter. På den anden side, de moderate resultatindikatorer gør det muligt at opnå ganske god brændstoføkonomi og beskedne dimensioner krop, der også går til plus aggregat.

tekniske egenskaber

Driftsresultater er ikke særligt imponerende i nominelle termer, men det er vigtigt at overveje, at det i praksis er de omtalt i den bedst mulige måde. Under alle omstændigheder, i forhold til andre repræsentanter entry-level af motorsav Husqvarna 135 viser ordentlige tekniske og driftsmæssige resultater, der blev muliggjort af følgende karakteristika:

  • Den effekt af motoren - 1,5 kW.
  • Arbejde volumen - 41 cm3.
  • Frekvens - 9000 omdr / min.
  • Tank kapacitet med brændstof - 0,37 liter.
  • Tykkelsen af kæden enhed - 1,3 mm.
  • dæk rillebredde dimension - 0,05 inches.
  • Den mindste bar længde - 35 cm.
  • Bar længde i den maksimale værdi - 40 cm.
  • Mass save uden arbejdsindretninger - 4 400 g

Vi kan sige, at det er optimeret til brug med træ, tømmer og andre trækonstruktioner. Som et professionelt værktøj model, selvfølgelig, vil ikke fungere, men i hænderne på boligejeren er en af de bedste muligheder. Af den måde, Husqvarna 135 på pålidelighed og teknologisk udvikling og opfylder de mere avancerede modeller i line producer, så dens muligheder er kun begrænset af karakteren af drift.

model funktioner

Designere har givet flere teknologiske innovationer, der har alvorligt forbedret ydeevne af udstyret. Den mest markante udvikling anses for at være X-Torq, hvorigennem brændstoføkonomien under motordrift blev opnået. Sammenholdt med samme motor og systemet fungerer Air Injection, til luftrensning effektivitet middel Husqvarna 135. Kædesave i moderne længe ophørt justeres manuelt. I dag giver det til særlig sikkerhedssele. I dette tilfælde har designerne anbragt mekanismen på den side af huset.

Vi har tænkt designerne og ergonomiske design nuancer. For at styre saven giver en bekvem bageste håndtag, som supplerer den vigtigste front greb Husqvarna 135. anmeldelser fejres ikke kun den bekvemmelighed i håndtering af saven boliger, men også den lethed af at arbejde i udførelsen af transaktioner. For præcision ruller leveret og særlige markeringer på kroppen, hvilket reducerer tiden til at forberede de arbejdsoperationer.

Positiv feedback på modellen

Let og kompakt motorsave modeller normalt ikke udgør nogen problemer for designere. Det eneste vanskelige opgave i processen med udvikling - det er kombinationen af ergonomi med kvalitet og optimal ydeevne. Som udtalelsen fra ejerne af enheden, det klarer godt med opgaver skæring, sikrer nem betjening og anderledes økonomisk brændstofforbrug. Desuden er modellen Husqvarna 135 højt respekteret blandt erfarne brugere med et højt teknologisk niveau. Inklusion i enheden samling af nye muligheder for at udvide funktionaliteten i en kompakt kniv og gøre det effektivt i hænderne på en professionel, og på den sædvanlige vært.

negative anmeldelser

Bruger kritik af denne motorsav næsten ikke-eksisterende. Det eneste negative faktor - den pris, som solgte en motorsav Husqvarna 135. anmeldelser har bemærket, at 17 tusind rubler .. - det er en hel del for enheden, som hører til det segment af husstanden formål. På den anden side, manglen på åbenlyse mangler er strukturelt og funktionelt giver dig mulighed for at stille op med denne pris. Høj kvalitet og involverer en anstændig værdi, men for nylig alvorlige mangler findes endda i et dyrt teknik.

konklusion

I klassen af entry-level motorsave designet til brug i hjemmet, kan denne mulighed blive betragtet som en af de bedste. Ifølge de brugere i henhold til den model, trygt håndtere alle former for træ materiale, næsten uden at kræve, at operatøren uden besvær. Desuden modification Husqvarna 135 ikke lunefuld i vedligeholdelse og pleje. Næsten alle mekanismer kræver løbende kontrol, åbne og tilgængelige for ejeren. Du kan ikke længere udskyde justere kredsløb eller fylde benzintanken - alle manipulationer udføres hurtigt og nemt. På samme tid til de faglige behov i denne enhed er ikke egnet. Grundlæggende funktioner er fokuseret mere på den effektive løsning af simple opgaver. Dog kan modellen ses som en universel teknik, hvis man skal forholde sig sine evner med kravene til driften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.