BilerBiler

IAC 2110: opdeling og diagnose

I denne artikel vil du lære, hvad regulatoren tomgang VAZ 2110. Denne anordning, der gør det muligt at styre forbrændingsmotoren ved hjælp af en microcontroller enhed. Selvfølgelig kan dette element blive brudt. Det er derfor nødvendigt nøje at undersøge sin enhed, såvel som fremgangsmåder til diagnose. Bemærk, at i tilfælde af svigt IAC motor ikke er i stand til at fungere normalt. Men det er nødvendigt at fortælle om alle detaljer i flere detaljer.

oversigt

IAC kan ændre strømmen af luft ind i brændstof jernbane. I virkeligheden er det en stepmotor, som styres af en dedikeret mikroprocessor elektronik. Bemærk, at det er forkert at kalde denne enhed "sensor". Denne elektromotor, og derfor fungerer det som aktuatoren. Med det der er justering af forbrændingsmotoren i tomgang. Det er værd at bemærke, at afsløre skader kontrol er vanskelig. Dette kan kun ske, hvis du har den diagnostisk udstyr. Du kan også bruge metoden til fjernelse. For at gøre dette, er du nødt til at installere en kendt god kontrol. Selvfølgelig, udgifter til en sådan diagnose er meget høj. Også være opmærksomme på, at det selv-diagnose-systemet ikke registrerer en fejl i driften af IAC. Derfor vil kontrol lys «Check Engine» ikke tændes, når svigt af regulatoren. Og vil kun udskiftning regulator tomgang.

Hvad gør IAC?

Som nævnt ovenfor, controlleren kan du ændre lufttilførslen. Hvis du er fortrolig med brændstofsystemet af bilen VAZ 2110, ved du, at det er formet som en blanding af rampen. Der opretholdes et vist tryk, hvilket er tilstrækkeligt til kvalitativ indsprøjtning benzin blanding i forbrændingskammeret. Det er svært at foretage justeringen luft. Især når gasspjældet er helt lukket. Bemærk, at det er ved hjælp af tomgang regulator WHA udføres opvarmning af motoren varm. Fordi der er ingen "choker" løftestang indsprøjtning. Derfor er regulering af luftforsyningen foretages alene IAC. Det er denne og udfører kontrol af tomgang WHA 2110. Under bevægelsen det virker ikke.

Hvordan virker regulatoren?

Under tændingen tilsluttes der er bevægelse af stangen regulator tomgang. Han skubbede igennem. I dette tilfælde, det hviler i hullet af gashåndtaget forsamling. Så stangen vender tilbage til sin oprindelige position. Når dette er gjort controlleren kalibrering. Når motoren er i drift, det fald eller stigning i antallet af trin styreenheden forårsager en ændring i mængden af luft, der passerer gennem denne kalibreringsåbningen. I dette tilfælde, brændstof jernbane leverede mængde luft, som kan være normal drift af motoren i tomgang. Således termostaten er inaktiv 2110 og ethvert andet køretøj. Meget små dimensioner af denne enhed, kan den let passer ind i din hule hånd. I det, er der tre hovedelementer. For det første er en stepmotor. For det andet, denne bestand, på hvilken nålen er i form af en kegle. For det tredje er forår, som tillader stykket tilbage til sin oprindelige position. Fastgørelsesindretning ved hjælp af to bolte.

Symptomer på beskadigelse af IAC

Det er værd at bemærke, at IAC 2114 på princippet om operationen er den samme med alle enheder af denne type. Selvfølgelig vil det være en masse besvær, hvis du pludselig IAC svigter eller begynder at fungere korrekt. Det kan bemærkes, symptomer som spontan ændring i antallet af omdrejninger af krumtapakslen. For eksempel pludselig er der et sæt hastighed eller efteråret. Hvis du får en kold motor, men det øger ikke hastigheden, kan det bedømmes, at IAC er i uorden. Også være opmærksomme på, at når du tænder for lys eller brændeovne ikke bør reduceres tomgang. Som det ofte sker stoppe motoren, hvis du gør fra transmissionen. For eksempel når der skiftes fra den ene til den anden transmission eller stop.

diagnose af IAC

For at kontrollere regulatoren tomgang 2110, bliver du nødt til at forberede bilen til reparation. Det første skridt er at afbryde stikket til hvilken regulatoren er forbundet til forsyningsnettet. Efter dette, skal du kontrollere, om spændingen er. Blokken har to ledninger, hvor der skal være spændinger. Selvfølgelig skal det ske med tændingen på. Hvis spændingen er for lav, det skyldes sandsynligvis at batteriet oplades. Hvis spændingen ikke, se efter fejl i den elektroniske styreenhed eller i tomgang reguleringskredsløbs magt. Yderligere er det nødvendigt at kontrollere modstanden mellem styreenheden direkte. I gennemsnit skal denne modstand være 53 ohm. Derefter kan du afmontere sensoren, skal den tilsluttes til klemrækken, og derefter anvende magt. I dette tilfælde skal nålen være i form af en kegle gradvist frem, og efter at have nået den yderste position den er forpligtet til at vende tilbage til udgangspositionen. Med bil 2115 IAC ligeledes diagnosticeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.