ForretningLandbrug

"Zozulya" - agurker lækker og tidlig

Friske grøntsager sælges i supermarkeder hele året rundt, men er det muligt at sammenligne disse smagsløse bragte ingen steder grøntsager dyrket på deres egen grund?! Og efter den lange vinter vitaminchiki ønsker, herunder friske agurker. Hurtigt får en god høst i drivhuset kan være, hvis ansvarligt til valg af hybrid og omsorg for planter. Lad os huske i lang tid, og den velkendte kvalitet "Zozulya." Agurker disse meget behagelig smag og giver en rigelig høst (cirka 10-12 kg per kvadratmeter). De forlader med et brag i den friske og egnet til en række forskellige materialer.

Først slabobugorchatye mørkegrønne frugter med blege hvide striber kan indsamles gennem 46-48 dage efter spiring. På grund af det faktum, at "Zozulya" - agurker, som danner frugter uden bestøvning insekter, sort er fremragende til dyrkning i drivhuset, drivhus og selv i vindueskarmen. Rummet selv afgrøde kan høstes om vinteren! Oprindeligt vil se stueplante, der kan hænge deres piske med frugterne af hele vinduet. Til de anførte fordele af sorter, kan du tilføje modstand til mange af sine karakteristiske for denne kultur vegetabilske sygdomme. Ikke overraskende, "Zozulya" - agurker, foretrukne russiske turister.

For at få en agurk "Zozulya" dyrkning begynder med klargøring til plantning frø. Tør savsmuld hæld kogende vand, vente, indtil de er afkølet til en temperatur på 25-28 grader, så så frø. Efter et par dage, er planterne i form af udfoldede kimblade transplanteret i tørv potter, hvor de udvikler før omplantning i drivhuset. Det er vigtigt at rettidig vanding kimplanter og vedligeholde den nødvendige jordtemperatur (27-28 grader indtil frøene lugen, og efter 20-22 grader). Hvis den dag er solrigt, den optimale lufttemperatur i eftermiddag - 21-23 grader, hvis overskyet - 19-20 og 16-17 om natten.

Grade agurker "Zozulya" plantet i et drivhus efter den 15. maj, hvor vokset op på 3-4 blade (20-25 dages kimplanter). Transplanterede planter skal omhyggeligt trække dem sammen med en klump af jord og forsøger ikke at beskadige rødderne. Frøplanter skal være jævnt fordelt, således at den pr kvadratmeter måtte 3-3.3 planter. Med den rette pleje, kan du være den første til at spise agurker inden 23-27 dage. Udendørs - lidt senere. Vær ikke doven til høst tid, da tilgroet frugt er ikke så velsmagende og dårlig indflydelse på efterfølgende afgrøder.

I foråret, vil vi gerne vitaminer, der indeholder friske grøntsager, herunder "Zozulya." Agurker, ofte importeret, importeres, desværre fylde vores markeder og butikker, selv om sommeren, så det er svært at være sikker på kvaliteten af varerne. Hvem ved, hvad slags kemikalier blev brugt til at dyrke salgbare produkter, og hvor langt hun har gjort? Og hvad en russisk kan forestille sommervarmen uden hash eller fest uden pickles? Og salater og mange andre retter, hvor agurker fjernet langt fra det sidste sted? Jeg er ligeglad hytter er værd pohrustet plukket agurker fra haven og sætte dem i genbrug?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.