Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

"Northern Broderskab" - hvad er det?

Nationalistiske grupper er almindelig i næsten enhver stor samfund, bebor vores planet. Deres program bestemmelser, struktur og sammensætning, arbejdsmetoder og driftsresultater er meget forskellige, selv i sammenligning med organisationer af samme forstand inden for samme land.

Men den anspændte tider i nationernes historie, krænkende på nationale og religiøse grunde, og selv fraværet af sine egne beføjelser som sådan er altid i sidste ende føre til en radikalisering af samfundet, hvis kan løses sådanne problemer, men snarere ved roden. Og konsekvenserne af den stadige vækst i nationalisme er ikke altid frugtbart indflydelse på velfærd og velstand i sidste ende. Kun én kamp af vrede og utilfredshed vil være nok til at antænde flammer etnisk had, blodige sammenstød, den fuldstændige ødelæggelse af økonomien, samfundet, krop af borgerlige rettigheder, og i alvorlige tilfælde - selv krig med andre stater.

Derfor vil enhver regering er det vigtigt ikke kun i rette tid til at løse de presserende problemer i deres eget land og tage sig af sine interesser på den internationale scene, men også at undersøge nærmere dem upåfaldende ved første øjekast, at de elementer, hvoraf den mindste chok ikke vil undlade at drage fordel af alle til rådighed stående midler til at regere sig selv på tronen.

Oprindelsen af de radikale strømninger

En sådan organisation er det nationalistiske "nordlige broderskab". I Rusland, at blive anerkendt som ekstremist, en særlig ry det har tydeligvis ikke været blandt masserne, selv om dens aktivitet er stadig et spørgsmål af interesse (i det mindste i retshåndhævelse).

Den nøjagtige dato for fødslen af den nationalistiske bevægelse er ikke kendt. Ikke desto mindre, blandt nationalisterne Der er en version, der i begyndelsen af Sikkerhedsrådet var i december 2006. Tidligere, "Northern broderskab" (dato for grundlæggelsen af som stadig er i spørgsmål) var en del af en radikal bevægelse - Bevægelse mod ulovlig indvandring, nemlig dens "hedenske" fløj.

Rygraden i deres ideer blev delvist dannet af visse bestemmelser i Norn program. Lige siden de første dage af selvstændig aktivitet tegn Svarog blev valgt som "ansigt" af bevægelsen "nordlige Broderskab", emblem, der er som vist på billedet nedenfor.

I 2009 har Sikkerhedsrådet sluttede venlige Frihedsparti. I samme år blev han kørt mest berømte "muldvarp" i bevægelse - en professor i teoretisk system analyse Pyotr Khomyakov (tiltrådte i 2006), uden held forsøgt at fusionere vigtige oplysninger om organisationen.

August 6, 2012 Moskva byret på begæring af anklagemyndigheden bevægelse "Northern broderskab", organisationens mål, der anses for en trussel mod den russiske stat, er blevet anerkendt som ekstremist og dens interregionale aktiviteter er forbudt ved lov.

Konstruktionskomponenten

Hele organisationen består af forskellige uafhængige celler opererer ifølge den officielle doktrin af Sikkerhedsrådet i forskellige dele af landet. Alle trafikanter er garanteret anonymitet og ikke-spredning af personoplysninger, derfor, at dømme nøjagtigt det samlede antal tilhængere i hele organisationen er simpelthen umuligt. I udlandet, folk er stadig mindre opmærksomme på, at denne "nordlige broderskab". Ikke desto mindre, forhindrer dette ikke udøver deres virksomhed uden for russiske sikkerhedsråd særlige celle, kaldet "fremmed legion".

I dette tilfælde er proceduren for udvælgelse i rækkerne af den organisation, der er omfattet af mørke på ikke mindre end resten af nuancerne i den strukturelle organisering af "Northern broderskab". Russisk nationalist bevægelse er kendt for nogle af deres egne erklæringer i deres rækker, det tager: alle russiske, slaviske, andre venlige folk i Rusland og repræsentanter for alle etniske grupper i den hvide race. Eventuelle begrænsninger på de religiøse og politiske overbevisning i udvælgelsen til rådighed. Bortset fra der kun er to kategorier:

  • Ikke accepteret tilhængere kejserlige suveræne vej af Ruslands udvikling.
  • Kristne ikke identificere sig med nomenklaturen i ROC. Organisationen selv er klart sætter tegnet af forskellene i dette spørgsmål, med angivelse vigtigt aspekt af sit program: den russiske ortodokse kirke er mest tilbøjelige til at støtte den siddende regering elite, så den præstation mod den russiske ortodokse kirke for Sikkerhedsråd tilhængere af kristne vil også være uundgåelig.

I forbindelse med lukningen i lang tid, rygter cirkulerede at "Northern broderskab" indstillet sine aktiviteter i Rusland. På den officielle hjemmeside for organisationen placeres også annoncer lignende overtalelse. Men selv med disse to nuancer af enhver reelle beviser eller gendrivelse af deres aktivitet efter en lovgivningsmæssig forbud har ikke.

Kold beregning i de ambitiøse intentioner

Den vigtigste opgave, som fra dag ét har sat "Northern Broderskab" (en netværksorganisation af uafhængige celler udgør et ideelt grundlag for dette) - den kom til magten i krisen for den nuværende regering nu.

Ifølge ideologer i organisationen, sammenbruddet og sammenbruddet af Kreml elite eksisterende nu kommer hvert år, der konstant fører til uoprettelig splittelse i rækken af eliten, og derfor vil skabe en midlertidig vakuum i Kreml. Dette er præcis, hvad sætter "Northern broderskab", hvis hovedformål - adgang til den hjemlige politiske arena kun gennem omstyrtelse og revolution (generelt denne position skyldes manglende anerkendelse af den nuværende russiske regering).

Efter at have taget magten i egne hænder vil være en prioritet for opførelsen af en teknokratisk russisk nationalstat, kodenavnet er betegnet som "Bright Rus". Politisk system, - forbund (i lighed med det schweiziske system).

Mono-etnisk karakter af projektet involverer også den "russiske separatisme" - adskillelsen af "Light of Russia" Nordkaukasus og andre regioner i føderationen, hvor andelen af ikke-slaviske befolkning er vigtigere end den russiske. Denne doktrin har modtaget i rækken af Sikkerhedsrådet en separat slogan "Rusland mod Rusland."

For endnu mere overhængende "tilgang uundgåelig revolution" i vor tid, ventes organisationen til at bruge sit eget netværk af agenter i rækken af de retshåndhævende myndigheder i Den Russiske Føderation, til at bestikke myndighederne, og de regionale eliter, samt at gennemføre projektet "swing-system" kaldet "The Great Game."

Forholdet til den nuværende Kreml

Måske det eneste ord, der præcist beskriver holdningen til de nuværende russiske myndigheder i bevægelse "Northern Broderskab" - en mangel på anerkendelse. Efter deres opfattelse den nuværende regering er anti-russisk, er til skade for den slaviske befolkning politik, hvilket resulterer i fremgang af de etniske mafiaer og vilkårlige vækst af korruption i rækken af embedsmænd. Derfor opgørelsen af organisationen et fast afvisning af afhandlingen lyder selv den mindste mulighed for samarbejde eller forhandlinger med Kreml. Ifølge dem, behøver enhver manglende overholdelse af statslige regler ikke annullere et af de vigtigste principper i organisationen "Northern Broderskab": hvad betyder det vil ikke krænke den eksisterende straffelov.

Med hensyn til holdningen hos repræsentanter for de nuværende myndigheder i Rusland til "Northern broderskab", så vil der være en eksponentiel version af statsadvokat Den Russiske Føderation vedrørende organiseringen af de mest aktive ekstremistiske foreninger i landet. Pres fra loven, bekræfter kun den konklusion, at "den nordlige broderskab" indstillet sine aktiviteter på det område af Den Russiske Føderations helt, selv om autonomi i organisationen af celler giver væsentlig grund til at betvivle.

Udenrigspolitiske prioriteter

Hans princip i den udenrigspolitiske doktrin af Sikkerhedsrådet karakteriseret som "Alien tog ikke, ikke give hende." Det betyder først og fremmest princippet om ikke-indblanding i interne anliggender nabolande Rusland. Det antages udelukkende en måde gensidigt fordelagtige handelsforbindelser og samarbejde, helt eliminere manifestation af de "imperiale ambitioner og forhåbninger."

Ikke desto mindre proklamerede stilling "respekt for andre stater ikke negerer respekt primært af hensyn til deres egen nation. Derfor er kampen for "russisk national interesse" i tilfælde af voldelige angreb på dem udefra er heller ikke udelukket fra programmet "Broderskab".

på finansiering

Potentielle sponsorer har siddet tilgang, hvor Bole pragmatisk og afbalanceret, fuldstændig blottet for eventuelle personlige antipatier og præferencer. Den eneste undtagelse til denne praksis er:

  • Enhver stat og repræsentanterne for de mennesker, hvorved de "etno-demografisk ekspansion til det russiske folk i landet."
  • Russiske stat selv, hvor politik (i henhold til "Northern broderskab") spor politik folkemordet på det russiske folk. Og ikke så meget med hensyn til økonomisk som ved at erstatte de store masser af andre etniske vandrende arbejdstagere.

At være forbudt i det område i Den Russiske Føderation, officielt "Northern Broderskab" indstillet sine aktiviteter. Men rygterne, at hans tilhængere stadig hemmeligt søger de nødvendige investeringer til sig selv og fortsætte deres virksomhed, stadig ikke ophøre.

Synspunkter om ejendomme og samfund

Idealerne om "Northern broderskab" i teorien lige så fjernt fra både vestlige liberalisme, og fra de velkendte historier om vores socialisme. Udviklingen af kollektive gensidige ideer i deres program spiller en væsentlig rolle, men med sociale parasitisme, de heller ikke har til hensigt at tolerere.

Hellige og ubetinget ejendomsret organisation gælder kun for personlige resultat af arbejdet i hver enkelt person. Alt, indsats produceret arbejdstager, hører udelukkende til ham og til dem, hvem han ønsker at overdrage denne ret til noget, der tilhører ham.

Men definitionen af ejendom i programmet grundlag SAT ikke anvendelse på landets naturressourcer - de hører til hele nationen uden individuelle undtagelser. deres rådighed udføres rent kollektive ledelsesorganer, hvis aktiviteter skal være under konstant streng offentlig kontrol. Enhver effektiv bruger kan regne med muligheden for ledelsen af landet med den nødvendige betingelse for at vende tilbage til samfundet af naturlige leje.

Ikke desto mindre er den egenskab at de personer, der er identificeret som angribere af forskellige aktiver under Sovjetunionens sammenbrud og den efterfølgende aggressiv privatisering, ikke forbliver uberørt.

Word af sund fornuft på tværs af de nationale fanatiske løsninger

For hele befolkningens levebrød i staten først skal give borgerne den mest stabile og præcise juridisk jorden. Denne ramme gælder ikke kun for sundhed, miljø, social beskyttelse, men også nationale spørgsmål samt.

At tage sig af russisk national identitet bør ikke kun være én initiativ af de patriotiske sammenslutninger af borgere, men også på landet som helhed. Grundig støtte og den udbredte udvikling af deres egne traditioner i landet, at stigningen af den russiske befolkning i alle regioner i mindst 55% af den samlede nationale struktur, samt en fuldskala-program for uddannelse af alle russere selv med børnehave og skole, med fokus på udvikling af dyb respekt for deres land, det kultur, rødder og sprog - det er en prioritet i dagens udgave af russisk.

Lovgivningsmæssige rammer uden undtagelser og kompromiser

Dog bør udviklingen af sin egen nationale komponent i hele landet udføres ikke som følge af chikane eller ekstrudering kulturer af andre etniske grupper i vores store land. Russisk - ikke solyanochnaya krydsning mellem alt og alle, det er selvforsynende nation med en stor historie, resultater og fremtid. Glem hvem er russisk, - det er i virkeligheden død, og uden kendskab til sine egne rødder ingen reel videreudvikling og kan ikke være tale. Men glem alt om de mange andre folkeslag, som Rusland er en indfødt hus, er også forkert.

Fredelig jord, blottet for selv en antydning af etniske stridigheder, kan forberede staten. Etablering adfærdsregler for at sikre orden og sikkerhed i forbindelse med den russiske samfund, landet har brug for til virkelig at arbejde love, som vil være lige så hård og barsk for absolut alle, uanset etnicitet, social gruppe, osv henblik herpå Sikkerhedsrådet mener bør være ..:

  1. Løft moratorium for dødsstraf, der giver for det at have begået meget alvorlige forbrydelser.
  2. Fjern straffen for prøvetid i straffeloven, som fundamentalt øge virkningen af loven i livet i landet, hvilket gør det en reel trussel mod hver lovovertræder.
  3. Øge fængselsstraffe for mordene og pryglinger / skader, med uanset hvad etnisk gruppe repræsentant er skyldig i forbrydelsen.
  4. Indtast en stor bøde for at fornærme (den samme for hele befolkningen, uanset etnicitet).

Solid og kraftfuld arm af loven, retfærdig for alle nationaliteter - er uforlignelige godhed for yderligere vellykket udvikling af det enorme land, snarere end omfattende massakrer og drab kun i farven på huden og accent. Det var svært og ubestridte kontrol i denne henseende for alle borgere i staten - det ideelle sted for en fredelig og sikker udvikling.

For driften af sådanne love om lighed for alle for loven, gerningsmanden har brug for, og en passende grad af professionalisme retshåndhævelse. Dette er mere end den faktiske opnås ved stripning politiet kapital rækker og domstolene, der erstatter de fleste upålidelige elementer på loyale over for denne politik specialister.

En særskilt post og migration

Til alles fortrydelse, massen udstedelsen af russiske pas til vandrende arbejdstagere fra nabolandene stadig finder sted. Desuden, omfanget af sådan vilkårlighed, når stedet for hundredvis af de mest værdifulde betinget af højt kvalificeret personale ankommer tusinder af uuddannede arbejdere, rullede alle grænser. Dette er essensen af business selviske og korrupte lokale embedsmænd blindt bekymret over den ekstremt hurtige fortjeneste. Det er overflødigt at sige, er der ingen sundt samfund ikke ønsker at tage et astronomisk antal indvandrere, hvis talrige efterkommere i en fjern fremtid vil ikke længere være så sat til at arbejde på eksemplet med deres forfædre, hvordan man skaber flere og flere områder af kompakte bolig og leve af sociale ydelser (i mange tilfælde mere og i den proces trukket ind i kriminelle bander).

Et klart eksempel på en sådan destruktiv indflydelse - god gammel Belgien, som i sin nuværende multikulturelle virkelighed har mistet sin tidligere venligt ansigt, resigneret til den nye orden. Og de satte ingen nye generationer af oprindelige folk. De er forudbestemt af den anden og tredje generations indvandrere, hvis forfædre fik lov til at leve før i store mængder i denne tilstand. Den faktiske brug af dem for landet næsten nul - det meste af det er betinget afregner hele kvarterer, sæt der egne sharia ordrer modtaget generøse ydelser. De "nye europæere" sympatiserer med radikale islamister, der ofte flyder ind i rækken af IG (forbudt i den russiske terrororganisation) og begå forfærdelige terrorhandlinger. Herunder allerede på det område af Europa selv.

Givet sådan en trist resultat, der ikke kan fastsættes præcist inden for reglerne og strukturen i EU, er det kun vigtigt ikke at gentage samme fejl. Situationen i første omgang, kan du ikke justere genopblussen af højreorienterede aktivitet, brandstiftelse levesteder migranter og andre ulovlige foranstaltninger. Med kontrol funktion er nødvendig for at håndtere det er staten med hjælp fra alle de samme skrappe love virkelig arbejder primært på nationale interesser.

Russisk statsborgerskab bør være af stor værdi, ikke halvt en gratis billet til den åbne dør. Det er nødvendigt at fratage en alvorlig forseelse, og alle købte det i fremtiden bør ikke fratages den samme kontrol. Passet skal være det instrument, for hvilket vandrende arbejdstagere vil konkurrere på overholdelse af loven og professionel egnethed. Ja, de kan arbejde i Rusland, men de har ikke statsborgerskab for faglige aktiviteter. Og selv i tilfælde af succes, når værdipapirer i udenlandske eksperter stadig belønne en russisk pas, de har til at sætte pris på det på alle mulige måder under trussel om en irreversibel tab. Det er denne migrationspolitikkerne vil gøre det muligt ikke blot at vælge den mest værdifulde og eftertragtede eksperter til landet, men også i høj grad øge antallet af arbejdspladser for sin befolkning, vil fjerne de fleste besøgende og lovovertrædere vil fjerne muligheden for yderligere forskydning af vores landsmænd fra deres talrige efterkommere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.