FormationUngdomsuddannelse og skoler

Sundhed Corner. Hvad det er, og hvilken rolle spiller i børns liv?

Hver skole er obligatorisk registrering af sundhed hjørne, som er samlet op nyttige oplysninger, der gør det muligt for lærere og sygeplejersker gennemfører forebyggende samtaler med de studerende. Selvfølgelig er det vigtigt at lære børn at en sund livsstil selv i en tidlig alder, og forældre kæmper for at gøre det. Men de kan lære dem grundlæggende hygiejne eller andre simple forebyggende foranstaltninger, og mere detaljeret uddannelse bør holde folk specielt uddannede. Dette er grunden til alle uddannelsesinstitutioner udstyre et bestemt sted med tematiske plakater, brochurer, stande, og andre fordele, som giver nyttig information.

Hvad skaber sundhedsområdet?

Hovedformålet med dette hjørne er ikke kun træning, men også opsummerer arbejdet med eleverne. Under fritidsaktiviteter børnene viser resultaterne af den erhvervede viden.

Overvej, hvad de vigtigste problemer er løst på de ekstra-læseplanerne lektioner om sund levevis:

 • sport uddannelse af børn;
 • arbejde med psykologer at forbedre selvværd ;
 • motivere den yngre generation til en sund livsstil;
 • interviews med forældre og deres uddannelse, hvis nødvendigt;
 • forbedre procedurerne for studerende og andre pædagogisk arbejde;
 • tilvejebringelse af et gunstigt klima i teamet;
 • sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at forebygge alvorlige sygdomme.

Indholdet og valg af materiale

Hovedsagelig beskæftiger sig med udvælgelsen af informationsmateriale læreren, nogle gange involverer læger. Deres erhvervserfaring er tilstrækkelig for at sikre legeplads Sundhed interessante plakater, visuelle hjælpemidler, brochurer og færdigheder står. Men for at tiltrække studerende til denne proces er nødvendig, kan de bidrage med nye ideer og gøre indlæringsprocessen en levende og interessant. Forældre kan også være ansvarlig for nogle af kolonnerne.

Det vigtigste - at sørge for, at alle materialer blev opdateret i tide og opfylder de nyeste krav.

Grundlæggende krav til registrering

For for børn at lære nye oplysninger er god, er det nødvendigt, først og fremmest for at få dem interesseret. Alt materiale skal være farverige, og undervisning gennemført i form af et spil. Dette vil give børn mulighed for nemt at huske informationer. Derfor placerer et areal på sundhed, skal vi følge visse regler:

 1. Æstetisk udseende. Vær sikker på at vælge det rigtige design af rummet: give fortrinsret til bestemte farver, komfortable møbler sæt.
 2. Alt materiale skal være til stede for fuldt ud at udvikle.
 3. I skal bruge lyse farver, der vil være spændende at handle på de studerende, stimulere deres interesse for oplysninger på nuværende tidspunkt dekoration.
 4. Hver af søjlerne skal svare til en bestemt aldersgruppe.
 5. Sundhed Corner er udstyret med de nødvendige oplysninger om de sportslige resultater af studerende, da det er fysiske udvikling spiller en vigtig rolle i opsvinget.
 6. Vær sikker på at nærme design kreativt.

I folkeskolen er det vigtigt at organisere området, da det hjælper børnene til at tilpasse sig et nyt hold, introducere dem til teamwork og indgyde en kærlighed til sport, og, vigtigst af alt, at skabe en atmosfære af harmoni i klasseværelset.

Anbefalinger for udvælgelse af emner til sundhed hjørne

Før du vælger temaet for de oplysninger, der skal bruges til at forbedre beskæftigelsen, skal du diskutere det med deres forældre. Efter opstilling af en liste over godkendte du kan begynde at fylde sundhedsområdet med visuelle hjælpemidler, introducere børn til denne proces.

Overvej de anbefalede emner:

 1. Korrekt ernæring.
 2. Skadelige virkninger af skadelige vaner (drikke alkohol, rygning).
 3. Et liv uden stoffer.
 4. Kerneværdier.
 5. Sport i børns liv.
 6. Forebyggelse af farlige sygdomme.

For at sætte de studerende med de registrerede og at fastsætte det materiale studeres, kan vi tilbyde dem at tegne billeder og derefter arrangere en konkurrence, eller at skrive et essay, sætte på en leg, til at komme op med slogans for at skabe en mur avis med fotos.

Hvorfor har jeg brug sundhed hjørne i folkeskolen?

For børn, der tager deres første skridt ind i voksenalderen, er det vigtigt at lære at leve en sund livsstil. Tilstedeværelsen af en sådan konsol vil give dem mulighed for at udvikle sig fuldt ud og finde ud af alle de nødvendige oplysninger om personlig hygiejne, vigtigheden af passagen af den årlige forebyggende lægeundersøgelse, medicinering, og lære om, hvad der kan ske, hvis du ikke overholder sikkerhedsregler. Hovedformålet og formålet med sundhed hjørne - at indgyde i børn en kærlighed til en sund livsstil.

Regnskabsmæssig fritidsaktiviteter vil gøre det muligt at beskytte børn mod forskellige sygdomme og mulige skader, og endda sundhed hjørne - nøglen til fred i sindet af forældre for deres børns liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.