SundhedMænds sundhed

En intim samtale om emnet, hvordan man forlænge en erektion.

Du ønsker at have din anden halvdel var i syvende himmel efter intimitet med dig? Drømmer du at lære at bringe pigen til toppen af glæde? Har du lyst til at passere seksuelt kæmpe, der ikke fuldføre samleje før kvinden vil opleve flere orgasmer, den ene efter den anden? Så bør du være uddannet og lære et par måder til, hvordan man forlænge en erektion.

Præmatur ejakulation - svøbe det moderne menneske, især i en ung alder. Mange af dem har ikke engang tænke på, om en kvinde har haft tid til at opleve glæde. Men for et harmonisk forhold er det meget vigtigt, at begge parter havde orgasmer under sex. Ellers vil et sådant forhold gå meget hurtigt "ud". Oplysninger om, hvordan at forlænge en erektion og at give nydelse til sin anden halvdel, mænd har tendens til at tænke, når forelske for alvor. Først da vil de have et ønske om ikke blot at tilfredsstille deres seksuelle lyster, men også for at behage din partner, få hende til at vise hende, hvor god han er i sengen.

Faktisk reagerer på den evige mandlige spørgsmål, der er så mange fremragende praktiske råd,: "Sådan forlænger en erektion," Lad os betragte den mest effektive af dem, ved hjælp af, som du er sikker på at gøre en nat af kærlighed fabelagtigt uforglemmelig.

1) Lær at trække vejret rigtigt under sex. Forbedre erektion kan være banale holde vejret før ejakulation. Tid en dyb indånding og holdt vejret et øjeblik, du dermed reducere hjertefrekvensen, berolige lidt ned, og ejakulation vil ikke forekomme. Det er sikkert at fortsætte arbejdet med partner tilfredshed.

2) Lær at tid stop og klemme penis. Som regel er denne metode, som de fleste mænd. Alle ved, at i det øjeblik, ved at starte den ejakulation, du har brug for at opfange penis og presse det ind i en ring af 2 fingre lidt under hovedet. Efter et par sekunder Følelsen af den forestående slutningen af tilbagetog kan derfor fortsætte sin seksuelle maraton.

3) Lær at have sex i forskellige positurer. På det tidspunkt, hvor du føler, at snart "cum", tilbyde partner til at skifte stilling, at diversificere deres køn. I de få øjeblikke, før du forlader hinanden, vil besætte nye plads på "seksodrome", vil din begejstring stilne lidt, hvilket betyder, at du kan igen trygt gå på krigsstien.

4) Den nemmeste måde at forbedre erektion under et besøg - det er tærsklen til 3-4 timer før mødet, manuelt kalde ejakulation. Så en lang nat af kærlighed er garanteret af næsten 100%.

5) Lær at nyde frugterne af civilisation. Nu på salg der er en enorm mængde af særlige cremer, der reducerer følsomheden af penis, og dermed forsinke ejakulation. Disse cremer er den type bedøvelsesmiddel og er absolut ufarlig for mennesker. Ikke bange for at bruge dem, vil du helt sikkert få et afkast for en varm og uforglemmelig sex med sin kæreste.

6) Vær ikke doven til at bruge kondom. Han ikke kun beskytte mod uønskede infektioner, men også faldet lidt følsomheden af penis. Især god i den forstand, stramme kondomer. I dette tilfælde, at netop den erektion vare et par minutter længere end uden kondom.

7) Tag en lille dosis af alkohol. Et halvt glas god rødvin forbedrer erektion og forsinkelse ejakulation bedre end andre metoder. Bare ikke overdrive det. Ellers, alt er præcis det modsatte.

Bevæbnet med disse enkle måder at fortælle, hvordan man forlænge en erektion, du helt sikkert vil være i stand til at passere for en lidenskabelig, stærk og utrættelige elsker. Og din kvinde er vild med dig, og helt sikkert ikke kommer til at kigge efter en anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.