SundhedMænds sundhed

Hvad hvis håret vokser ikke?

Hvad angår spørgsmålet om, når børsterne ikke vokser, er der to modsatte poler. På den ene side er der kvinder, hvoraf de fleste ikke kan tåle vegetationen på forsiden af mænd, men der er nogle damer, der bare elsker skæg og stubbe. På den anden side er der mænd, der, på trods af modvilje mod at barbere hver dag, stadig drømmer om en tyk og ensartet stubbe. Derfor, når hårene ikke er stigende, er mange enkeltpersoner oplever meget stærk sex i denne henseende. Der er mange forskellige metoder til hårvækst acceleration. Nogle af dem er baseret på medicinsk forskning, men mange kommer fra folkemusik retsmidler. For at være ærlig, de fleste af de måder at øge mængden af hår i ansigtet er komplet nonsens. Faktisk alt er meget enklere og mere komplekst på samme tid. Nu vil vi forsøge at forstå, hvordan man fremskynde væksten af stubbe.

Sandsynligvis alle ved, at de mandlige kønsorganer producere hormonet testosteron, hvorfra afhænger i høj grad på sundheden hos mænd. Det var takket være ham, at en mand bliver en mand i den sandeste betydning af ordet. Den omstændighed, at fosteret først udvikler sig ligeligt i livmoderen, og kun i midten af det første trimester lægge fundamentet for seksuel forskel. Derfor, hvis det ikke var testosteron, ville blive født kun piger. Men i voksenlivet er ens, men stadig lidt anderledes rolle dette hormon. Det forårsager testosteron til at vokse hår på kroppen og falder på hans hoved. Ud fra dette kan vi konkludere, at disse mænd bør være fuldt behåret med et skaldet hoved. Dette er hovedårsagen til, at børsterne ikke vokser. Dette kan indikere kun en mangel på mandlige kønshormon i kroppen. Hvordan til at håndtere det? Det er bedst at foretage en regelmæssig seksuel aktivitet, samt at engagere sig i fysisk aktivitet. Gå til gymnastik, så tænk på hans kone og udviklet sig fra en mindre aktiv grøntsag i en rigtig mand.

Også interessant er det faktum, at mandlige kønshormoner bidrager ikke kun til den vækst af hår på kroppen, men også opbygge muskler. Kvindelige kønshormon, til gengæld bidrager til opbygning af fedtmasse og manglende kropsbehåring. Hvis en kvinde begynder at vokse en overskæg, så hun har en masse mandlige hormoner, og hvis en mand har set fedme, så er det at gå vilde kvindelige hormoner.

Derudover er der situationer, hvor en mand intelligent, behårede, og stubbe vokser ujævnt. Hvad kan du gøre i denne sag? Først og fremmest bør du barbere oftere. Hertil kommer, at styrke hårsækkene i ansigtet vil hjælpe maske af rød peber, som er nødvendig for at gnide masseres ind i huden. De bidrager til at forbedre blodcirkulationen og dermed væksten af hår.

I sidste ende kan det være tilrådeligt for alle mænd, der har hår vokser ikke, være opmærksom på din livsstil og mad. Den samlede negative tilstand af kroppen, og en stillesiddende livsstil kan bremse væksten i ansigtsbehåring. Sørg også for at konsultere en læge, hvis skægget næppe voksede. Dette kan være en overtrædelse af det endokrine system og alvorlige sygdomme i kroppen. Derfor er det nødvendigt at tænke ikke kun om kvinder, der allerede er fortrolig med manglen på ansigtsbehåring, men også om deres mænds sundhed og mandlige magt. Faktisk mænd, der har en lille ensartet skægstubbe, langt mere tiltrukket af personer af det svage køn, og ser mere æstetisk tiltalende end dem, for hvilke der er et fuldstændigt fravær af skæg og overskæg på hans ansigt. Så gå ind for sport, sex, Naladte ordentlig ernæring, og i tilfælde af alvorlige krænkelser sikker på at konsultere en kvalificeret endokrinolog eller en androlog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.