BilerBiler

Hvilken slags olie til at hælde ind i motoren? Råd til bilisterne

Motorolie spiller en væsentlig rolle i driften af forbrændingsmotoren. Det er kvaliteten og egenskaberne af den tynde oliefilm som den er, varighed og regelmæssighed afhænger motordrift. Derfor bør valget og udskiftning gives væske behandles med særlig omhu.

Hvilken slags olie til at hælde ind i motoren? Vær opmærksom på producentens anbefalinger

Før du går til butikken og købe det første fik beholderen, er det værd at huske, at for hver bilproducent giver en specifik type af væsken. Så før du beslutter dig for , hvilken slags olie til at hælde ind i motoren, er opmærksomme på brugsanvisningen eller den servicebog, der angiver i detaljer, hvad, hvor og hvor ofte til at udfylde.

"Syntetiske stoffer" eller "mineralvand"?

Hvordan at bestride alle planter over temaet "hvad slags olie til at hælde ind i motoren" er stadig det ultimative svar på dette spørgsmål. Nogle mener, at der ikke er noget bedre, "mineralvand", mens andre gik ind for syntetisk væske, mens andre foretrækker at købe semi-syntetiske. Hver af disse typer af motorolier i deres egen specielle, alle har deres argumenter "for" og "imod". Derfor, for at forstå nuancerne i alt, lad os se på hver type væsker separat.

Den bedste motorolie med et kilometertal på mere end 100 tusind kilometer - er naturligvis, "mineralvand". Takket være sin milde egenskaber, det giver den perfekte smøring af slidte stempel og cylinder. Men på samme tid, vi ikke må glemme, at mineralolier på grund af sin, så at sige, "hastighed" form til flere tusinde kilometer en masse af indskud, der ikke vaskes ud af motoren ligesom det.

Og "syntetisk" her kommer til undsætning. Denne motorolie til diesel og benzin i sammenligning med mineralsk meget hurtigt og effektivt renser alle de ophobede aflejringer i enheden. Det er grunden til bilister anbefales til konstant veksler mellem "syntetisk" med "mineralvand". Også denne type olie er perfekt til køretøjer med en kilometer på mindre end 100.000 km, det er ikke længere en alder af 3 år. Men den systematiske anvendelse af brugte motorer "syntetisk" kan skade motoren, så sekvensen skal følges på alle tidspunkter.

Og hvad med de "semi-syntetiske"? Denne væske er en slags mellemled mellem mineralske og syntetiske olier. Generelt oversøisk begrebet "semi-syntetiske" findes ikke. Dette kan høres kun i landene i det tidligere Sovjetunionen. Faktisk de "semi-syntetiske" - en speciel type olie, der produceres fra mineralet ved hydrokrakning. Dens største fordel er prisen. Men i praksis er det anvendes i overgangen fra "syntetisk" til "mineralku" og omvendt. Dette sker for at sikre, at motoren er ikke så meget belastning, når der skiftes fra den ene væske til en anden.

konklusion

Således spørgsmålet "hvad slags olie til at hælde ind i motoren," noget enkelt svar, hver type væske er velegnet til specifikke driftsbetingelser. Derfor er du nødt til at vælge olien i fuld overensstemmelse med kilometertal af bilen og den type væske, der hældes i motoren før.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.