BilerBiler

BMW 116: kvaliteten og pålideligheden af den tyske producent

2003 er kendt for at være et velkendt bilproducent annonceret en ny bilmærke BMW 116. Det har været 10 år, men glem ikke og ikke engang tale om det som et køretøj afskrives til skrot. Der er bare ikke se de russiske maskiner er dyre, men denne model er overholdt.

Hvis du vælger alt 116 BMW produktlinje, forhandlere generelt vænne biler ofte har erstattet mere end én ejer. Ønsker du at investere penge i budgettet mulighed - over køretøjet har praktisk: alle værterne overvåger den tekniske tilstand af jernbanen "kæreste".

Hos BMW 116 anmeldelser anderledes: nogen tilfreds med alt, nogen købte det og var skuffet, og nogle ejere haste til straks at slippe af med bilen, berettiger ikke pengene brugt. Sådanne bilister er små, men de er. Dybest set bilen var tilfreds.

En af de kunder, fortalte mig, at for fem år siden købte en hånd som køretøj. Bestukket sort kropsfarve, kilometertal 11600 km i og fremstillingsår. Det ser smuk bil, ikke så mærkeligt den er klar til salg: interiør i perfekt stand, helt nye sæder betrukket med velour, askebæger glitter, lugter ikke af ammoniak og opvarmet plast i japanske biler. Det passer selv det faktum, at BMW 116 var prisen lige over $ 17.000, selvom han så på hjemmesiderne: for et lignende produkt med en slagvolumen på 1,6 liter anmodet $ 13.000.

Jeg sad i salonen. Den første fornemmelse af førersædet: lidt trange, sidder stift, tupit i starten, synligheden i de små spejle er temmelig svag. Når gik til sporet, jeg indså, at intet var nervøs: fantastiske forlystelser. Lyde i det normale område, behøver græshopperne ikke råbe, klimaanlæg holder temperaturen dynamik, dog er temmelig svag, men lyden fra radioen netto, bilen lystrer rattet samt redet? Steed.

Proezdil køber to måneder BMW 116, derefter gik til bilvask. AT var hurtige, ingen nedbrud. Han enige om, at der vil være her, så snart tage en jern kæreste 20 tusinde kilometer. Mens de slingrede, jeg indså, at denne bil ikke er for skovveje: landing temmelig lav og driver hjulet hurtigt flyve ved at rulle over rødderne af træer. På salg 44 størrelse ikke er opfyldt, havde vi bestilt.

For byen BMW 116 - ideel: fremragende manøvrering board computer uden problemer baner vejen, behøver sensorerne ikke ligge på panelet, behøver dørene ikke rasle. Men der er også ulemper: stammen er for lille, på bagsædet af plast siddende ubehageligt, lommer foran døren størrelse med et lommetørklæde, Steptronic dårlig forstår og svag motor.

Andre ejere sige, hvis du tænker at rejse 800 kilometer, derefter beregne mængden af benzin med en reserve. På nummeret "æder" den motoriske en lidt mere end 5,5 liter pr 100 km, hvis bevægelsen omvendt og bliver nødt til at accelerere, når overhaling andre køretøjer. I andre tilfælde kan du endda spare penge på brændstof.

Du kan købe det konvertible til sommer rejse. Bil design er sådan, at overhaling vil give dig er nemt: klik på gassen sikkert og smil naboer, der rejser i den modsatte vognbane.

Hvis din vægt ikke over 75 kg og voksede til 180 cm, 12-13 timer tilbringer i transit i ét åndedrag. Barske førersæde med sidestøtte og lav landing bare at løse hals og rygsøjle i en behagelig stilling. Ingen ubehag - ingen pludselige indsættende smerter.

Her er blot en russisk computer regnskyl opfatter som dommedag: bestemmer, at viskeren snart vil mislykkes. Men fortsætter han at arbejde som sædvanlig, så du ikke kan ignorere brevene. Vinter kan vises: "Det er tid til at mødes med den næste vedligeholdelse station på grund barahlyaschego drev". Men denne tryghed. Kvalitet og pålidelighed - to komponenter i det tyske selskab, som han satte i bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.