BilerBiler

"Prado" (radiatorer): specifikationer og anmeldelser

I efteråret sæsonen de mennesker, der bor i lejlighederne i de gamle huse, er i stigende grad tænker på, hvordan at gøre dit hjem varmt. Med henblik herpå nogle erhverve moderne varmeapparater, mens andre forsøger at erstatte radiatoren.

Det optimale valg

Som et eksempel, kan sådanne anordninger blive betragtet batteri brand "Prado", som er kendt i markedet siden 1959. Forhandler netværk af dette selskab i dag er helt udviklet, så de beskrevne produkter er tilgængelige for næsten alle. Men du nødt til at forstå de tekniske specifikationer og læse anmeldelser før du køber sådant udstyr. Måske denne information vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Grundlæggende specifikationer

Hvis du også har besluttet at foretrække produkter "Prado", bør radiatorerne i dette selskab undersøges af dig i flere detaljer. Dette udstyr er lavet af stål og udgør et panel produkter, der kan have en side eller bunden liner. I det første tilfælde modellen har fire forbindelsesrør, mens i det andet mønster omfatter en integreret termostatventil, som er designet til tostrengede varmeanlæg.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse enheder kan være en del af byggesystemer med forskellige typer af kølemiddel. Radiatorer "Prado" har et moderne design og høj kvalitet, det vedrører også den øverste maling belægning, som gør det muligt at kombinere held enheden med en anden dekoration og design af moderne interiør. Producenten tilbyder forbrugernes opmærksomhed to serier batterier, som har en optimal balance mellem kvalitet og pris. Made instrumenter i Rusland, og kan bruges i bygninger til forskellige formål, her kan du inkludere børne- og medicinske institutioner samt uddannelsesinstitutioner. Installation af radiatorer er muligt og i beboelsesejendomme.

Beskrivelse serie

På salg i dag kan man se de to serier produceret modeller, nemlig: Prado Universal og Prado Classic. Disse mestre, som vil blive engageret i bygværker, bør være interesseret i de særlige kendetegn ved de forbindende rør. I anordninger anvendes G1 / 2 tråde, men den ydre diameter er 20,955 mm. Det maksimale arbejdstryk er 0,9 MPa, med hensyn til test tryk, derefter denne værdi er 1,35 MPa. Kølemidlet, som anvendes i varmesystemet kan have en maksimal temperatur på 120 ° C.

Karakteristik af stålplader

Hvis du har brug for batteriet, kan du også overveje som en mulighed for virksomhedens produkter, "Prado", radiatorer fra denne producent udbydes til salg i flere former for stålplader. Hvis du ser betegnelsen "Type 10", betyder det, at udstyret foran dig med en dybde på 61 mm. Den første række af paneler på samme tid ikke har finner, men prisen er 900 rubler. og ovenfor. Hvis produkterne vedrører "Universal" -serien, vil prisen være lidt højere og 1.600 rubler.

Hvis produkterne benævnt "Type 11", dybden er lig med 74 mm, i dette tilfælde, en række paneler har en række finner, er det svejst til bagsiden af panelet. Der er i en sådan konstruktion stadig luft gitter og sidevæggene. Du vil måske foretrække et produkt, der hører til produktlinjen "Prado klassiske", vil denne form for radiator koste 1300 rubler. og derover, men den anden serie af omkostninger for forbrugeren i 1900 rubler.

Når udstyret benævnt "Type 20", dybden er den samme som i ovennævnte tilfælde, men de to rækker af paneler på samme tid vil ikke have finner. Produkter i dette tilfælde har sidevægge og luften udledning grill. Pris for den klassiske model er 1340 rubler, mens det for en serie af "Universal". - 2000 rubler. "Type 21" - udstyret med samme dybde, de to rækker af paneler og en række af finner, der styrker bagsiden af frontpanelet. I sådanne modeller, der er sidevægge og luft gitter. Prisen for en serie af "Classic" er 1.600 rubler, mens i serien Universal -. 2340 rubler.

i dag meget populært batteri "Prado", radiatorer af to typer - 22 og 33 adskiller sig fra hinanden. I det første tilfælde, dybden er 100 mm, den anden - 160 mm. I det første tilfælde, to rækker af paneler, to rækker af finner, som er svejset til hvert panel på indersiden. Der er hardware i "Type 22" sidevægge og luft gitter. Klassisk serie til forbrugeren skal betale 2.400 rubler, mens der i den grå Universal -. 3500 rubler.

Anmeldelser af radiatorerne af mærket "Prado"

Radiatorer "Prado", anmeldelser af som anbefales at læse, før de køber et produkt, er stål apparater, som har mange fordele. Som købere krav varmeafledning af disse enheder er relativt høj, udføres den ved opvarmning af luften, og når apparatet anvendes konvektion metode. Alle kunder, der allerede nyder kvaliteten af dette produkt, opmærksom på, at det adskiller sig en lang levetid.

Installer sådanne anordninger er ganske let, fordi deres vægt er ikke så imponerende. Desuden vil guiden altid være flere monteringsmuligheder, derudover er den proces, forenkles, fordi sættet indeholder beslag til vægmontering og monteringsbeslag. Radiatorer "Prado", de tekniske egenskaber, som er blevet præsenteret ovenfor, er det meget billigere end aluminium modparter, og deres udseende er meget attraktiv, så de kan blive en reel dekoration af interiøret.

negative anmeldelser

Hvis du spørger for at finde produkter på internettet, som er beskrevet i artiklen, er det muligt, at SERP vil blive præsenteret "Prado" gitter, som er mere interesserede bilister. Køb dette element af bilen kan være 10 000 rubler. Men hvis du stadig mere interesserede radiatorer, det er værd at læse selv med en negativ anmeldelse af dette produkt.

Som de største forbrugere mangler stål radiatorer udsender deres manglende evne til at modstå korrosion. Så snart bevægelsen af vand inden stop, stål batteri begynder at ruste. Derfor er disse indretninger ikke egnet til centralvarmesystemer, fordi sommeren vandet er drænet for vedligeholdelse og reparation. Ganske ofte lejligheden ejere nu foretrækker virksomhedens produkter, "Prado", radiatorer af stål er ikke i stand til at modstå hamring, så nogle forbrugere sige, at kvaliteten af disse produkter ikke passer dem.

konklusion

Til vinter hus var varmt og hyggeligt, til valget af radiatoren skal gribes an alvorligt. Ellers kan du ikke få det resultat, du ønsker. Som praksis viser, stål radiatorer er egnede til opvarmning af private huse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.