BilerBiler

Antibiotisk behandling af bil air-conditioner. Betjening en automotive manual

De fleste moderne bilmodeller fås nu med tilstedeværelsen af specifikke transportsystemer til klimastyring som standard. I sommervarmen og vinterkulden er et uundværligt redskab til at opretholde et behageligt klima i bilen. Sådanne systemer kan ordentligt styre køretøjet uden hensyn til eksterne miljømæssige faktorer. Når enheden svigter, er der en række negative faktorer, der interfererer med kørsel. Årsagen til fejlen kan være dannelsen af skadelige mikroorganismer og vitale funktioner i klimaanlægget. Derfor er det afgørende at holde en sådan begivenhed, som den antibakterielle behandling af køretøjets klimaanlægget.

Sådan finder du ud af problemet?

Den første årsag til køretøjets ejer kan fatte, at der kræves antibiotisk behandling køretøj klimaanlægget, - lugt i kabinen.

Beskidt luft rammer især hos mennesker, der lider af inflammatoriske luftvejssygdomme, eller allergier. I sådanne tilfælde er klimaanlægget desinfektion. Typisk er fremgangsmåden en naturlig lugt årsag. Faktisk ved drift af HVAC-udstyr kølemiddel bevæger i et lukket system, der forårsager kondensation.

Oftest ophobning af væske udsættes for en automotive radiator. Dette er et gunstigt miljø for dannelsen og udviklingen af størstedelen af skadelige mikroorganismer. Der er også tilstoppet med snavs, som forhindrer normal drift af systemet. Som et resultat af klimaanordning kan opstå funktionsfejl.

Hvad skal jeg gøre for at forhindre brud?

For at opretholde denne tilstand klimasystemet nødvendige tid til at udføre rengøring og desinfektion af sin fuldstændige eller delvise demontering. For at gøre dette, skal du bruge en række specielle værktøjer og udstyr. Desinfektion af klimaanlægget skal være rettidig, så vil det ikke blive vist ubehagelig lugt i bilen.

Hvor ofte er du nødt til at udføre disse aktiviteter?

Hyppigheden af justering foci af skadelige organismer i klimaanlægget udføres afhængigt af driftsbetingelserne for enheden (hyppigheden af brugen af systemet model, kilometertal biler, etc.).

Under alle omstændigheder skal køretøjets ejer erindres, at den antibakterielle behandling af køretøjets klimaanlæg udføres mindst en gang om året. Oprensningsprocessen af klimaet i køretøjet indbefatter flere trin.

Udskiftning af kabine filter

Brugen af denne del af systemet hindrer snavs og støv inde i bilen på gaden. Under drift er det oftest dannet skimmel. Det anbefales at udskifte kabine filter på hver 30.000 kørsler. Men erfarne mekanikere hævder, at denne kørsel er kun 10 tusind. Kilometer af den nationale vej. Afhængig af design af filtrene er standard og kul.

Sådanne handlinger kan udføres alene eller med hjælp fra eksperter hundrede. Hvis du vil erstatte med dine egne hænder, du har brug for at lære det grundlæggende i bilindustrien luftsystem drift og omhyggeligt læse vejledningen knyttet til den. Som regel er udskiftning af kabine filter udføres efter behov. Eksperter anbefaler udskiftning af disse komponenter ikke er mindre end to gange om året.

Sko vigtigste dele af systemet trykluft

Sådan forebyggende fremgangsmåde kan udføres under anvendelse af en konventionel bil kompressor til dæktryk. Men det bedste til dette formål passende sted kompressor, da strømmen til enheden længere.

Først blæst radiator automotive klimaanlægget. Rettet luftstråle blæst af støv og snavs. Så er det nødvendigt at behandle de plastik luftindsugningsgitteret og lufthuller, til dette formål bruge en speciel rengøringsmiddel automotive klimaanlægget. Erhverve sig disse midler kan være i enhver specialforretning.

Handlinger på klimasystemet er det muligt at udføre en rengøring på egen hånd, uden inddragelse af specialiserede servicestationer.

Behandling af særlige midler

Ved deres basis, som regel indeholdt chlor-alkoholisk opløsning. Påføres en automotive luftrenser gennem luften indløb eller udløb drænåbning. Når klimaanlægget er meget stærkt forurenet, disse midler ødelægger skadelige bakterier, men deres levesteder tilbage. køretøjets ejer skal vide, at komme af med det problem kan kun være rettidig og permanent erstatning kabine filter.

Det primære middel til rengøring af køretøjets klimaanlæg omfatter CRC AIRCO Cleaner, PRESTO Klimaanlagen-Reiniger, Liqui Moly, og "Kindiklin". de alle har forskellige virkninger på det indre miljø af mikroorganismer i systemet. Kvaliteten af disse midler har en direkte indvirkning på deres omkostninger. Derfor skal køretøjets ejer forstå, at når der udføres af disse forebyggende foranstaltninger, såsom anti-bakteriel behandling af bilen klimaanlægget, prisen afhænger af de valgte desinfektionsmidler.

Betjening af klimaanlægget manual

Enhver apparat, der opererer i et køretøj skal fungere i overensstemmelse med de fastsatte regler. Under brug af klimasystemet af kabinen skal være lukket. Dette vil øge effektiviteten af enheden. Hvis luftkonditioneringssystemet tilvejebringer anvendelsen af afkøling og opvarmning funktioner er det nødvendigt periodisk anvende hver tilstand, i det mindste som forebyggelse. Dette skyldes det faktum, at grundlaget for olie og kølemiddel bruges. Hvis enheden ikke vil være lang sigt vil dette uundgåeligt føre til udtørring af dele. Som følge heraf vil i komponenterne være revner og lækage af kølemiddel. Herefter denne tilstand uvægerligt føre til en fuldstændig eller delvis stop af systemet.

Det er også nødvendigt tid til at udføre en særlig inspektion af drænrøret at reparere (mindst to gange om året). Røret må ikke blive klemt eller tilstoppet. air-conditioning system er nødvendigt for at slukke et par minutter før standsning af køretøjet. Dette er for at forhindre sin hurtige fiasko.

Antibiotisk behandling af bilen klimaanlægget skal udføres ikke mindre hyppigt end én gang om året. Hvis køretøjet bruges af mennesker, der lider af luftvejssygdomme, skal udføres desinfektion ud oftere.

konklusion

For korrekt brug af air-conditioning system er nødvendigt for at overholde de anvisninger vedrørende dets anvendelse. Desuden i rette tid til at udføre udskiftning af systemkomponenter. De bør absolut omfatte kabine luftfiltre. Den første årsag til skadelige mikroorganismer i systemet er en ubehagelig lugt, når klimaanlægget.

Automotive luftrensning bør kun udføres med kvalitet udstyr erhvervet i specialforretninger. Som et resultat, vil pravlno brug og rettidig vedligeholdelse af køretøjet ejer modtage en konstant fungerende system og komfort både for sig selv og for passagererne. Alle handlinger kan udføres alene eller med en kvalificeret tekniker. Ved udførelsen af sådanne aktiviteter som anti-bakteriel behandling af bilen klimaanlægget, prisen er helt afhængig af den måde, hvorpå desinfektion (alene eller i SRT), hvilke værktøjer og udstyr det bruger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.