BilerBiler

Nissan Almera Classic - anmeldelser og features

Oversigt Nissan Almera Classic vil begynde, måske, med grundlæggende dynamiske kvaliteter af bilen. Under hætten, slagvolumen på 1,6 liter med 107 hestekræfter, som tillader at udvikle et moment på 150 Nm. køretøjets dynamik værdige alle ros. Alle 107 "heste" trække ret hurtigt, leverer føreren en masse sjov, trods det faktum, at det ikke er den dyreste, Nissan brand mulighed. Derfor skal vi hylde de ingeniører, der arbejdede på Nissan Almera Classic. Anmeldelser til dato afspejler det fulde billede af det. Så at de, der køber denne bil vil være tilgængelig med nok information. Accelerationstid maskine er 9 sekunder. Figur rent ud sagt ikke imponerende, men trods dette, gearskiftet er kort og klar.

Meget rart at sidde bag rattet i Nissan Almera. Suspension parametre giver en jævn kørsel. Hun "sluger" næsten alle de bump i vejen, giver komfort for både fører og passagerer. Hertil kommer, at centrale panel har en knap, der aktiverer systemet, hvilket kan reducere hjulspin i sne.

Standardsystemer er meget stabile. Det drejer sig om blokeringsfri, elektronisk bremsekraftfordeling og førerassistancesystemer i nødbremsning. Deres fælles arbejde giver den nødvendige sikkerhed og komfort på vejen - for hvilke producenterne kæmper Nissan Almera Classic. Anmeldelser drivere bekræfte dette faktum.

Følelsen af komfort i bilen efterlader ikke ikke for en anden. Alt sagen i dens ergonomi og bekvemmelighed. Alt er gjort på smagen af den gennemsnitlige person, der ikke er vant til ekstrem luksus, men ikke kan lide, at der var noget ubehageligt. Interiør: høj kvalitet, farve nevychurnye, funktionalitet er godt - alt, hvad der kan siges om Nissan Almera Classic. Anmeldelser ofte understrege, hvor velopdragne mennesker kan føle, mens man kører en bil eller på passagersædet. Man fornemmer, at bilen er godt tilpasset til lange afstande. Der er særlige kopholdere og et askebæger med belysning, der også er vigtigt. I dette rum i kabinen er fuld, og i sæderne placeret komfortabelt. Trunk volumen er ikke imponerende, men det er bekvemt at arrangere lange læs. Det er rart at være ejer af Nissan Almera Classic. Anmeldelser ejere veltalende om dette.

Udvendig bil uhøjtidelig. Selvfølgelig, alle har sin egen smag, men her alle de funktioner til rådighed. Billede forbedrer optik og gitter, som gennemfører de glatte linjer af kroppen. Vi kan sige, at dette er en klassisk sedan, som har et par noter af dynamik og smidighed. Dette er hele Nissan Almera Classic, anmeldelser om så vellidte russiske offentlighed. Ifølge de fleste bilister, hvis producenten vil fortsætte med at levere til sedan, vil det fortsætte med at blive købt op meget hurtigt. Det er i dette segment har brug for forbrugere i vores land, og Nissan har potentialet til at fylde en stor nok del af modellen markedet Nissan Almera Classic.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.