BilerBiler

Bil Air Ionizer: anmeldelser

Enig, mange bilister maskine - ikke bare et transportmiddel, men også en bedste ven, hjælper, og for nogle - endda et familiemedlem. Rart at være velsoigneret og ren inde i køretøjet. Men hvad gør du, når der var ubehagelige lugte inde i bilen? der er en løsning. Denne bil renere (ionizer) luft. Hvad det er, og hvad er dens fordele - senere i denne artikel.

Behøver jeg at ionisere?

Hver beboer i byen, især i byen, ufrivilligt indånder udstødningsgasser, affald fra forskellige virksomheder og sygdomsfremkaldende bakterier. Sidder i bilen, vil jeg en gang for alle tage afstand fra denne "pest." Men kabine luftfiltre ikke er i stand til fuldt ud klar luften af snavs (især fordi nogle biler er det ikke leveres i strukturen).

Hvilket gør bil luft ionizer? Anmeldelser sige, at cellen producerer ren luft fra alle negative faktorer. Han kæmper også med svampe, vira og andre mikroorganismer, som er dårligt for den menneskelige sundhed.

typer

Der findes flere typer af data ressourcer. Bil Air Ionizer er designet ikke kun for det indre, men også for motoren. Det særlige ved denne vare? Anmeldelser sige, at anvendelsen af dette middel muliggør mere nøjagtig luft-brændstofblanding forbrænding, for derved at forøge enheden effektivitet. Disse elementer er installeret, før luftfilteret. om det er nødvendigt for at motoren? Anmeldelser sige, at dens installation ikke nødvendigvis. Men de, der er vigtige for korrekt brændstof forbrænding, er denne ting meget værdsat. Ifølge producenten, ud over at øge effektiviteten, øge motorens levetid, bilen bliver mere sportslig og dynamisk.

Fordele og ulemper

Anmeldelser sige den største fordel ved denne enhed - en kvalitet luftrensning fra bakterier og mikroorganismer. Også, bil IONIZER store slagsmål forme. Hvor det kan forekomme i bilen? Det er meget simpelt - efter vask af måtter resterende fugt ophobes i pelsfor gulvet - Tæppe. Som et resultat, føler vi duften af fugt i kabinen. Om vinteren, hvis ikke før plantning hans fødder ryste sneen, det smelter hurtigt og også provokerer luftfugtighed. Og hvor der er fugt, vises mug. Hun, til gengæld bliver den ideelle katalysator for udviklingen af alle former for bakterier. For ikke at blive en "gidsel" af mug, skal du jævnligt ventilere det indre (især efter en vinter vask), og måtter, før du installerer tørre grundigt med en tør klud. Men for at opnå den største effekt, bilejere anmeldelser anbefale brugen af bil luft ionizer. Denne enhed vil hjælpe slippe af de "tunge" luft i kabinen. Sådan er ikke kun duften af fugtighed. Dette element er også godt-kampe med tobaksrøg under rygning i bilen. Bil Air Ionizer Intego AC 42, at dømme efter de anmeldelser, ikke forbruge en masse energi. Til fuld drift er tilstrækkelig til at oprette forbindelse til netværket 12 (standard cigarettænder). Intego har en lang levetid og ingen støj under drift. Men gør denne enhed ulemper? Ved betjening af en bil luft ionizer kan udvikle store mængder af ozon, et overskud som ikke er den bedste måde påvirker sundheden. Også, når det aktive element danner et elektromagnetisk felt. Endelig bil IONIZER behov for regelmæssig rengøring.

Hvordan virker det?

Sikkert du er interesseret i, hvad der er denne enhed, og hvordan det kan tiltrække bogstaveligt magnet bakterier. Så, hvordan bilen ioniseringsenheden, stikket i cigarettænderen? Inde i enheden er en lille blæser som trækker støvpartikler og derved rense luften. I dette tilfælde skabes ioner inden der er dannet to elektroder. Nylige skabe udledning, hvorved den producerede negativt og positivt ladede partikler. Den første enhed er større end den anden - hovedparten af skadelige bakterier er af denne beregning. Som et resultat, er de forbundet, og derfor dannes tunge partikler. På grund af den store masse, er de ikke i stand til at flyve i luften og slå sig ned i renere. Også autoluftkonditionering ionizer apparat involverer opdeles de gasmolekyler og derved eliminere den ubehagelige lugt i kabinen. Det samme princip værker og industrielle enheder, der er installeret i ventilationssystemer i supermarkeder, kontorer og andre lokaler.

Hvordan vælger?

Den rette valg afhænger af udformningen af indretningen, som kan være til stede eller fraværende fans. Takket være dem, de beskidte partikler med magt ind i enheden. Dvs. molekylær nedbrydning og ionisering forekomme hurtigt og effektivt. Til en pris på disse enheder er dyrere med 50 procent. Nu bil renere (Ionizer) Air kan købes på et gennemsnit på 1.500 rubler. De arbejder alle ud af cigarettænderen netværk. Dyrere modeller kan være justerbar blæserhastighed og graden af ionisering. Dette skyldes en ændring i strømmen i de to elektroder. Anmeldelser, se på de ionizers med funktionen af smag. Så udover at rense luften i kabinen lugter af frugt, friskhed havet eller andre behagelige aromaer. Det er værd at bemærke, at de ionizers ikke har udskiftning af filtre. Derfor ved slutningen af livet i elementet ændres som helhed.

befugtere

Sammen med ionizer på bilmarkedet, en masse luftbefugtere. Men anmeldelser siger, at dets anvendelse er næsten meningsløst. Om vinteren, tværtimod, er det nødvendigt at slippe af med fugten i kabinen. Fugtighedscreme vil kun forværre situationen. Derfor, hvis du foretager et valg mellem disse to enheder er absolut værd at give fortrinsret IONIZER. Fugt det vil ikke frigive, men at kæmpe med støv og bakterier - 100 procent.

nyttigt at vide

En af den første bil, som hele brugte luftrensningsanlæg, er det tyske "Mercedes" i kroppen 140 (også kendt som "orner" og "fyrre Ruble"). Ud over kernen, salon, her præsenterer jeg en massiv kulfilter. Han bogstaveligt talt drak i beskidte partikler, ned til bakterier. Ved udgangen af dyserne opnåede renset luft er ikke skadeligt for helbredet. Sådanne biler og stadig kan findes i langt de russiske, men på grund af deres alder (de er ophørt med at producere i slutningen af 90'erne), alle filtreringssystemer er stærkt forurenet. En ny kulfilter koster omkring 25 tusind rubler.

konklusion

Så fandt vi, at en bil er den luft ioniseringsenheden. Som man kan se, er dette en kompakt anordning, der kan minimere koncentrationen af skadelige stoffer (støv, op til mikroorganismerne) for små penge. Elementet fylder ikke meget plads i kabinen, ikke forårsager unødig støj og ikke producerer nogen skadelige partikler. Dette er et godt valg eller en gave til en bilist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.