Hjem og familieGraviditet

Hvad hjælper med halsbrand under graviditeten? Narkotika, traditionel medicin

Det er svært at forestille sig en mere glad og vigtig tid for en kvinde, end de ni måneder, at hun er under hjertet af dit barn. Hvert trimester har sit eget særpræg, både behageligt og ikke så. Her for eksempel, halsbrand, som gør ondt de fleste kvinder i anden halvdel af graviditeten. Hvorfor er hun der? Hvad at tage mod halsbrand? Uanset om narkotika skade barnet? Alt i orden i denne artikel.

Bivirkninger er en interessant stilling

Gennem graviditet en kvindes krop undergår mange forandringer. Selv før testen viser den længe ventede to strimler, kan den vordende moder føler utilpashed, døsighed, kvalme. I kroppen, der er en enorm hormonale ændringer, den lille mand dannede alle organer og systemer, så symptomerne ikke overraskende. Forgiftning tidligt i graviditeten mørkere livet for mange kvinder, nogle han selv beholdt på tidspunktet for graviditeten.

Andet trimester - den mest fredelige tid. Den knægt vokser op, min mor er ikke så syg, så raser hormoner er ikke i blodet - det lader til, at livet bliver bedre. Men i slutningen af denne periode, og i begyndelsen af det tredje trimester, er mange kvinder står over for nye problemer: på benene synes karsprængninger, venerne begynder at svulme. Således udvikler åreknuder, så når de første symptomer er nødt til at køre til lægen. For at gøre det samme i tilfælde af afføring fundet blod, det sniger sig op på en anden "svoret ven" gravide - hæmorider.

Halsbrand som den ubehagelige brændende fornemmelse i brystet og halsen i denne periode begynder at opleve omkring 80% af kvinderne. Halsbrand tidligt i graviditeten - er heller ikke ualmindeligt, men det sker af andre årsager.

Mekanisme af halsbrand

I tredje trimester, er barnet i moders liv fra dag til dag bliver mere og mindre plads til ham. Alle moms indre organer begynder at udøve et stærkt pres, herunder i maven.

Mellem spiserøret og maven er en speciel ventil, kaldes det lukkemusklen. Takket være ham, maden passerer ind i maven og forbliver der. Under pres fra lukkemusklen ikke længere klare sin funktion, og mavesaft kastes tilbage i spiserøret. Brændende fornemmelse er bevaret i en periode på fra få minutter til flere timer.

Andre årsager til halsbrand

Faldet i sphincter funktion kan påvirke hormonet progesteron, som produceres i kroppen stærkt gravide at slappe livmoderen og forhindre det hyper. Sammen med den glatte muskulatur i uterus og slapper andre muskler, herunder lukkemusklen.

På den anden side, hormonelle forandringer påvirker også selv fordøjelse af fødevarer, som er meget langsommere bevæger sig gennem spiserøret. Som et resultat, er fordøjelsen forlænget, på grund af hvad der sker der er en dårlig mave og halsbrand.

Hormonelle ændringer kan også påvirke surhedsgraden i mavesyren. Jo højere den er, jo mere brændende.

Forekomsten af halsbrand i begyndelsen af graviditeten

Fra hvad er halsbrand i begyndelsen af graviditeten? Den væsentligste årsag - det er den forkerte mad. Spise junk food kvinde, nemlig meget salt, fede eller stegt, samt regelmæssig snacks kolde fødevarer kan forårsage halsbrand endda helt sund person. Risiko og dem, der elsker at lægge op før de går i seng, ikke tygge, misbruger sodavand og kaffe.

Halsbrand dog forårsage nogle ubehag, det ikke udgør nogen fare for sundheden for mor og barn. Det sker i de naturlige, ovennævnte årsager. Men hvis du tortureret halsbrand og før graviditeten, er det et klart tegn på overtrædelser af mave-tarmkanalen. Graviditet vil kun forværre problemet. Vær sikker på at rådføre sig med en specialist.

Fødevarer, der udløser halsbrand

Hvad hjælper med halsbrand under graviditeten? Til en start - opgiver junkfood. At reducere symptomerne på syre refluks, er det bedre at undgå at spise visse fødevarer, der kan provokere det:

 • alkohol - og så han helt kontraindiceret hos gravide kvinder. Og skuffe dem, der mener, at et glas vin ikke vil skade barnet. Måske så, men den præcise årsag halsbrand, især rødt;
 • fedt mad forsinker fordøjelsen af fødevarer, især kød;
 • krydret mad - krydderier stimulerer øget produktion af mavesyre;
 • kaffe, stærk te slappe sphincter;
 • citrusfrugter - appelsiner, citroner - og andre sure frugter øger surheden;
 • sukker og chokolade;
 • frisk brød;
 • æg;
 • Nogle grøntsager, såsom løg, hvidløg, tomater.

Ernæring vordende mor

Listen over forbudte produkter har allerede besluttet, nu gå videre til kosten. Kost til halsbrand under graviditet betyder at spise følgende fødevarer:

 • mager fisk;
 • kosten kød - kanin, kylling, kalkun,
 • grøntsager, især dem, der fremmer let afføring;
 • brød - det tørrede eller i form af kiks;
 • varm mælk i små mængder - som i øvrigt et godt hjem middel mod halsbrand.

Produkter bør kogt, stegt, bagt i folie. Ristning i en gryde, og selv på grillen, og især dybstegte, har intet at gøre med en sund kost.

Forbered supper, men under alle omstændigheder ikke koge bouillon på knoglerne, de stimulerer produktionen af mavesyre, og have en negativ effekt på leveren og bugspytkirtlen.

Hvad hjælper med halsbrand under graviditeten? simple anbefalinger

Før du beslutter hvad de skal tage for halsbrand, tage et kig på nogle tips:

 1. Spis ikke om natten, anbefales det at spise mindst 2 timer før sengetid.
 2. Spis ofte, men i små portioner.
 3. Tygge maden godt til det er fordøjet hurtigt og prøv ikke at drikke under måltider, ikke at øge produktionen af syrer.
 4. Efter et måltid bør ikke umiddelbart tage en vandret position. Sid med ret ryg, det vil øge chancerne for, at syre fra maven ikke gør sig gældende.
 5. Undgå konflikter, skænderier. Ikke kun, at stress har en negativ indvirkning på kroppen af min mor, selv i maven, så det er stadig i stand til betydelig skade på barnet, så de "rolig, ikke gå i panik."

Hvordan skal man behandle med halsbrand uden medicin?

Folk siger, at hvis min mor halsbrand, så barnet vil blive født med hår. I praksis er denne antagelse ikke altid bekræftet, men de folkemusik retsmidler mod halsbrand er meget effektive. Lad os undersøge dem videre:

 • For at fjerne symptomerne på halsbrand og opstød eliminere brugen kartoffel saft. Drik det nødvendige før morgenmaden og om aftenen, før sengetid.
 • Mere behagelig smag er forskellig anden hjem middel mod halsbrand - Kalinovoye marmelade, som skal fortyndes med kogt vand.
 • Hjælp kamp sygdom med knuste nødder, de bedst tilpassede valnødder og mandler. Kernen skal knuses til et pulver og tage 1 spiseskefuld per dag.
 • Ved det første tegn på halsbrand tygge rå kartoffel eller gulerod - er meget effektive folkemusik retsmidler mod halsbrand.
 • Det har navnlig virkningsfuldhed selleri, hvor det kan tygge, gøre ham drikke forbruges i form af puré.
 • Halsbrand kan gøres til meget allergifremkaldende fødevarer - honning. Det er vigtigt at vide, hvornår de skal stoppe og ikke at misbruge, ikke at såre dig selv og dit barn. Hvis du langsomt tygge honeycomb, vil voks beskytte dem mod væggen af spiserøret fra syre og, ikke mindst, neutralisere smerte.
 • Hjælp klare problemet urtete, såsom kamille og bynke, men deres anvendelse som behandling af halsbrand hos gravide kvinder på andre måder, er det bedre at diskutere med din læge.

Hvad hvis folk ikke hjælpe?

Hvad hjælper med halsbrand under graviditeten er bedre end folkemusik retsmidler? Svaret er klart: narkotika. Vær ikke bange for alt i forbindelse med den farmaceutiske industri. Der er lægemidler, er gravid modtagelse muligt, så du skal ikke blive tolereret. Vær sikker på at rådføre sig med din læge og læs omhyggeligt indlægssedlen.

Medicin mod halsbrand handle anderledes. Nogle stoffer indtages før et måltid, de indhylle væggen af spiserøret til mavesyre påvirker ikke dem. Til disse formål ofte bruger gravid "Smecta", hvilket er absolut harmløs, da det ikke er fordøjet i maven.

Den anden gruppe af præparater - Antacida er beregnet til at neutralisere syren i maven. De accepterede manifestation af halsbrand, oftest kommer i form af tabletter, geler, suspensioner. De sikreste stoffer i denne gruppe af gravide kvinder betragtes som "Rennie." De er også "Maalox", "Almagel", "Taltsid". Men at bruge stoffer under alle omstændigheder skal være så lidt som muligt, og ikke før den anden måned af graviditeten.

Der er en gruppe af lægemidler, der kan reducere mængden af mavesaft (fx "ranitidin"), men deres modtagelse bør udføres strengt under overvågning af en læge.

Soda i kampen mod halsbrand

Ifølge mange mennesker, sodavand - det er noget, der hjælper med halsbrand. I graviditet, bør dette spørgsmål gribes an med stort ansvar.

Når i maven og forbinder med saltsyre natriumcarbonat omdannes til kuldioxid, vand og salt. Halsbrand faktisk vigende, men efter et stykke tid tilbage med et brag. Skylden - kuldioxid, som irriterer mavevæggen.

Det resulterende natriumsalt har også en negativ indvirkning - de fremmer væskeretention og udvikling af ødem, som ikke er nødvendig den vordende moder.

Soda er det perfekte værktøj til en person, hvis du anvender det topisk. For eksempel som en skylning for patienten eller tanden blegemiddel til tandemaljen med en gul belægning, kan den tilsættes i fodbad at blødgøre majs og ru hud.

Men brugen af bagepulver indeni, især under graviditet, uberettiget og endda farligt.

Udførelse af enkle retningslinjer vil i høj grad lette din tilstand, fordi halsbrand er ikke noget behageligt, og det bør ikke tolereres. Bedre at tygge rå gulerødder eller tage en pille, end at ødelægge hans humør: barnet har brug for sjov og glad mor. De vigtigste ting - husk på, at alle disse ulemper er midlertidige. Når du tager dine hænder på mit barn, vil blive glemt selv de fødselsveer, ikke at der er nogle halsbrand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.