Hjem og familieTilbehør

Indgraveret på en sølvske på en lang og god hukommelse

Spoon - en af de ældste bestik. Selv navnene på dens dele taler om det: henledte sin (nu har form som en ellipse) og hold (håndtag, flad håndtag senere). Den første sølv skeer i Rusland dukkede op i de tider af Vladimir den røde sol og havde til formål ikke blot at prinsen, men også for hans trup.

former for skeer

Efter aftale, er de inddelt i moderne tid:

  • Tabel (for supper);
  • dessert;
  • te;
  • kaffe;
  • bar.

Der er ikke mindre end tretten slags skeer, men de er mest almindeligt anvendt i catering.

Ved type materiale:

  • træ;
  • stål;
  • cupro-nikkel;
  • sølv.

For kongelige og kejserlige borde, skeer, gafler, kunne knive også producere guld. Indgraveret på en sølvske eller guld er normalt angivet på navnet på værkstedet, hvor det blev gjort.

sølvske

selv i Rusland er ikke alt for velhavende i slutningen af XIX - begyndelsen af XX århundrede sølvtøj var hverdagskost. For at drage omsorg for, ren, de sørgede for, at det skinnede som et spejl. Sølv stemmer, som gør det nu, i særlige former, og derefter, efter afkøling i vandet blev renset og poleret i hånden. Figur på håndtaget, og dens form var helt anderledes, og var lækker. Indgraveret på sølvske den blev lavet på bestilling og overtog alle vigtige, pompøse dato: bryllup, jubilæum, navnedag. Så skeen, især navne, højtideligt blev præsenteret helten af begivenheden.

Sølv på bordet i dag

Sølv - en forholdsvis sjælden metal på den daglige bordet. Det næsten helt erstattet stål og nikkel sølv, hvilket er en skam. Daglig Buffet er meget dekorere. Hvor behageligt at drikke kaffe om morgenen med en yndefuld ske! Især når det anvendes gravering. På en sølvske, kan hun være på håndtaget, og skovle. Også rart at bruge en dessertske, når værtinde Serveres is, mousse, budding. kan anvendes til at tegne eller skrive på denne enhed. Kunst gravering på en sølvske gøres på flere måder. Denne mekaniske skæring af inskriptioner og mønstre ved hjælp af nåle og scribing værktøjer (håndværktøj). Lasergravering - en moderne måde, der er anvendt på de tegn. For dette er en særlig indretning, og laserstrålen efterlader en mørk eller lys præg på ædelmetaller. I sig selv vil gravering ikke slettes, hvis der er behov for at fjerne det, kan du gøre smykker polering workshops.

barnedåb

Indgraveret på sølvske til barnedåb er normalt datoen for dåb og dåbs navn. Dette er grundlaget for at gøre en mindeværdig så vigtigt i livet for den lille mand begivenhed. Standard produkt fra butikken bliver da den eksklusive. Værdien af en sådan gave vokser til tider. Spoon på Korset vil blive nøje lagres og blive en familie arvestykke.

Sølvske med en gravering på den første tand

Baby tænder begynder at skære i alderen tre måneder. Emalje dem bløde, så det er ønskeligt at have en sølvske for en baby fodring, som har bakteriedræbende egenskaber. Sølvske med en gravering på den første tand - det er en tradition i Rusland er meget gamle. Ifølge den første tand skulle bankes med en ske til hans tænder var stærke og blev skåret uden smerter. Skikken med at tilbyde begynder med det første fast føde grudnichka. Den mest passende til lejligheden - en teske. Kaffe ikke passer, den er for lille, og barnet på dette tidspunkt tager alt i hendes mund. Baby kan ved et uheld kvalt. Alle resterende skeer er for høje. Ved at spise en dessertske vil smitte en masse. Senere vil et lille barn lære at holde sin første skefuld. Det er derfor vigtigt at vælge den med en praktisk håndtag.

Hvad gør gravering til børn

For enhver lejlighed, kan du bestille en bred vifte af design og bogstaver. Sølv skeer for børn indgraveret normalt omfatte donorens navn ( "min bedstemor Oli, bedstefar Ivan", "Tante Ira"), og den, der er spoon - "ZhenYa", "Natasha", "Lialechka". Navnet kan ikke kun være diminutiv, men også komplet. Derudover kan du anvende smukke monogram, stjernetegn, roser, frugt og vindruer, barnets vægt og fødselsdato - alt, der fortæller en fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.