Mad og drikkevarerHovedret

Hvordan at kontrollere for naturlig honning og ikke at købe en falsk?

Det er ingen hemmelighed, at skrupelløse producenter af honning for at tjene penge, er det ofte tilsat stivelse, sukker, frugtsaft og sirup. Dette påvirker kvaliteten af det endelige produkt. Derfor er flere og flere købere tænke over hvordan man kan teste honning til naturlig selv.

Til at begynde, mener nogle måder, der vil hjælpe dig med at bestemme tilstedeværelsen af urenheder. For det første skal denne honning være sød og lidt syrlig. For det andet er dens smag forstærkes ved opvarmning i et vandbad. For det tredje, det krystalliserer ensartet og tæt efter 1-2 måneder (med undtagelse af honning fra akacie). Derfor er flydende honning i vinteren kan simpelthen ikke være. Du kan kun opvarme det i en særligt apparat, som vil gøre honning-lignende karamel.

Så lad os begynde vores bekendtskab med denne vidunderlige produkt og behandle dem, hvordan man kan kontrollere honning på naturlighed. Betal din opmærksomhed på følgende metoder, som gør det muligt for os at forstå, om der er urenheder.

  1. Opløs honning i vand og tilsæt et par dråber iod konventionelle medicinske (eller Lugol). Hvis opløsningen bliver blå, så det indeholder stivelse eller mel. Ofte er de tilføjet til at efterligne den naturlige krystallisering af produktet.
  2. Hvordan at kontrollere for naturlig honning og sukkerindhold - er en kilde til bekymring for mange fans af dette produkt. Måske kan du kun stole på deres egen følelse af lugt og smag. Hvis lugten er dårligt udtrykt, er det sandsynligt, i honningen tilsat sukker.
  3. Men i hvid honning tilsættes ofte til kridt, så du skal tjekke det at dryppe lidt eddike. Hvis det skumme, indeholder produktet calciumcarbonat.
  4. Ofte i dette produkt for forfalskning viskositet tilføje gelatine. Til bestemmelse af tilstedeværelsen af urenheder, er det nødvendigt at tilføje en tanninopløsning, tidligere fortyndet honning vand. I tilfælde af at sattes gelatine findes hvide flager dannet.

Hvis du er bekymret for, hvordan man kan bestemme naturlig honning og opdage forfalskninger, skal du sørge for, før du køber omhyggeligt undersøge etiketten. Må ikke købe et produkt, der indeholder faste konserveringsmidler og farvestoffer, men det blev gjort i det sene efterår eller endda vinter. Hvis du er vant til at foretage indkøb på markedet, kontrol af naturlig honning er meget lettere. Til at begynde, finde ud af farven på de forskellige sorter af denne delikatesse. For eksempel, boghvede, kløver og tjørn give en brun nuance, og æble og akacie - lys gul. Selvom honning og er mere eksotiske farver, for eksempel blå, der opnås, når nektar indsamlet af bierne i engen, hvor planten blomstrer kaldet almindelig slangehoved. Det skal også huske på, at der ikke er sådan honning som havtorn, røn, cedertræ og pustyrnikovy.

Nu kan du sige med sikkerhed, at du ved præcis, hvordan man kan kontrollere for naturlig honning derhjemme. Og for at det vil tjene dig i lang tid, skal det opbevares i en forseglet pakke. Egnet til dette er normalt en glaskrukke med låg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.