Mad og drikkevarerHovedret

Starterkulturer til oste: en anmeldelse, instruktioner, opskrifter og anmeldelser. Surdej ost derhjemme

Som det er kendt, ost - har et produkt nyttigt og velkendt for menneskeheden været mere end én årtusinde. Han er fremstillet af mælk fra drøvtyggere: hovedsageligt ko, ged, får, hoppe. Men ikke alle ved, at i ost bruges også til særlige surdej ost, som i øvrigt kan være de samme og forskellige baggrunde. Det er klart, at hjemmelavet produkt vil være lækrere og sundere butik. Især i lyset af de seneste inspektioner har vist, at produktionen af mange oste ikke overholder den teknologi og de tilsætningsstoffer blandes, er det unødvendigt og negativ påvirkning af naturlige smag. Dette sker som regel, for at spare på udgifterne til produktion, og for at øge holdbarheden af mejeriprodukter. Så gære for osten i hjemmet vil du naturligvis komme i handy, da du er kommet tæt på spørgsmålet om, hvordan man laver sin egen. Så i det mindste vil du vide med sikkerhed, hvad det består.

Typer af indenlandske oste

Hvad kan der gøres i dit køkken, ved hjælp af startere til ost, opdelt i tre typer.

  1. Hårde oste. De er lavet på baggrund af den surdej af ost og hytteost. De holdes under særligt pres (kan gøres i hånden eller købes i butikken, men det vil koste en masse penge). Eksponering forekommer under måneder mindst. Jo større eksponering, vil følgende smager bedre. Tætheden af det meste af produktet struktur af kroppen afhænger i høj grad af den tid og vægten af pressen. En anden detalje: produktion af hård ost er kun muligt fra sødmælk.
  2. Bløde oste. Det er også bruges til at gære ost og hytteost. Forskellen med en solid mulighed består hovedsageligt af tidsforsinkelsen. Og bløde oste fremstillet af skummetmælk, og produktet kan indtages i en uge (de bløde arter, der ikke er dækket i paraffin til langtidsopbevaring).
  3. Hjemmelavet ost (af Adygei typen suluguni eller ost). De er også lavet af hytteost, hvilket er en ganske høj væskeindhold. Opbevaring af sådanne oste sigt lille. Og gøre dem for det meste fra mælk skimme (men du kan og hele). Sådanne produkter er relativt nemme at fremstille, behøver de ikke at modstå pressen.

Hvad har du brug for at gøre

  • Mælk er ønskeligt at tage hele (hovedsagelig ko i moderne termer). De vigtigste ting - at vælge kvaliteten. Hits, at når et dyr fodring antibiotika ikke blev brugt (i det mindste for en uge, fordi de bremse oxidationsprocesser). Bedst af alt, hvis du har privat økonomi og deres hornede eller har mulighed for at fortsætte med at købe råvarer fra venner, der fører en subsistensøkonomi. Det bør erindres, at 10 liter mælk kan dreje kun et kilo ost, blød eller 1,5 kg eller 2 kg ost eller suluguni.
  • Af udstyr - det kan bygges billigt og personligt, at ikke købe dyre importerede muligheder - skal bruge: former for ost (kan laves fra almindelige dåser), skal du trykke stemplet (hjem lavet af planker og klemme) termometer flydende kniv , dørslag, gaze, paraffin (hvis fremstillet ost).

Surdej ost derhjemme

Og, selvfølgelig, er afgørende for ost starter. Det bør anvendes til den så hurtigt som muligt, og det er bedre at stimulere dannelsen af den mængde syre, som ville være tilstrækkelig til at korrigere processen. I et hjem bruges cheesemaking og kærnemælk og yoghurt og pulveriseret surdej, og naturlig mælk opnået ved naturlige midler og gær. Husk, at det tegn, der er surdej til fremstilling af ost (mere præcist, dens oprindelse), har en direkte indvirkning på dens smag og aroma. Så vælg optioner konti ved at relatere deres egen smag og præferencer med klassiske teknologier.

Ost. Surdej. Opskriften er den nemmeste

Halv liter frisk naturpark sure sødmælk ved omgivende (eller lidt højere) temperatur. Typisk dagen er helt nok ved den optimale temperatur på 30 grader. Sådanne use surdej, hælde i det vigtigste råmateriale til fremstilling af hjemmelavede oste, der ikke kræver brug af pressen.

en anden mulighed

Surdej til hytteost kan fremstilles og bruge gær. I den varme mælk tilføje gær 1/8 stick. Emne blandingen til at vandre om natten i et varmt sted. Så halvdelen af mælken af stemmer og tilføje frisk. Så vi gør i løbet af ugen. I løbet af denne tid gæren vil modnes og vil være klar til brug. For at tilføje det i det vigtigste råmateriale.

kallun

Dette produkt har længe været kendt i ostefremstilling som en forret til den hjemmelavede ost. Og i osten industrien den bruges meget aktivt til produktion af de fleste oste. Hvad er det her? Selv de gamle grækere, i henhold til videnskabelige data, ved hjælp af maver hovdyr som beholdere til væsker, sandsynligvis ved et uheld opdagede fænomenet dens indvirkning på mejeriprodukter. Eller måske har denne teknologi været kendt i fortiden? Drøvtyggere er den 4. multi-kammer mave (kirtelmave). I kalve (og lam), f.eks foder på modermælken, produceres det ved en særlig aktiv osteløbe enzym involveret i fordøjelse - rennin. Han spalter peptider. Denne osteløbe er den første af den valgte kemisk, ved laboratoriemetoder. Af den måde, danskeren Kristian Hansen, han blev opdaget af salt udvinding i 1874 og senere grundlagde firmaet, som stadig er den største producent af enzymet. Den vigtigste kilde - maver af kvier (alder - ikke mere end 10 dage), tørret og flossede speciel måde. Osteløbe - grundlæggende stof anvendes i ostefremstilling.

Essensen af processen

Når de indgives osteløbe til mælken under visse temperaturforhold begynder processen hurtig koagulering af mælk - curdling. Derhjemme, bruge osteløbe er forholdsvis let, så du skal ikke være bange for dette. Simpelthen tage en pille eller en ekstrakt (som det normalt er solgt) og opløses i mælk ved stuetemperatur (eller lidt højere). Effekten er synlig i en time. Af den måde, i produktionen af bløde oste indenlandske kategori brug osteløbe er ikke nødvendig. Nok til at bruge surdej af den naturlige måde at sur mælk. Den eneste ulempe - hvad curdling proces vil tage meget mere tid. Normalt - lidt mere end en dag. I løbet af denne tid, det lykkes at adskille blodprop - begyndelsen af hytteost - og valle. Alligevel nogle mennesker foretrækker at bruge osteløbe derhjemme til at forbedre smagen og fremskynde modningen af osten.

for vegetarer

Mange spørgsmål til vegetarer er brugen af et dyr enzym i produktionen af ost. Derfor, i den seneste tid (fx i Europa) for ostefremstilling brug af osteløbe erstatninger. Tilbage i 60'erne i sidste århundrede var forsynet med den passende stammer af svampe, som er involveret i syntesen af enzymet. Fra begyndelsen af 90'erne anvendte gen bioteknologi og rennin produceret af bakterier. Ifølge ubekræftede rapporter, med de erstatninger i Europa nu produceret mere end halvdelen af osten produkt. Men nogle virksomheder stadig holde sig til mere traditionelle teknikker til at forberede og bruge animalsk osteløbe.

apoteket

Af den måde, for en lækker hjemmelavet fermenteret mælkeprodukt er egnet til gær, og denne ost. Apoteket sælges pepsin. Den eneste ulempe - den høje pris på nogle farmaceutiske og enzymmangel. Men hvis du har mulighed for at få medicinen, er det bruges sikkert til fremstilling af hjemmelavede oste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.