SundhedMedicin

Voksne sundhed grupper og børn: klassifikation

Til dato afsætte 3 grundlæggende grupper af sundheden af den voksne befolkning. Hver af dem er ikke kun en tilstand af patienten, men også frekvensen af hans apotek observation.

Grupper af voksne sundhed: klassificering

Behov for en fuld adskillelse af patienter i forskellige kategorier opstod næsten umiddelbart efter udbrud af klinisk undersøgelse. Det faktum, at det kræver en anden række undersøgelser, afhængigt af, hvilken slags sygdom personen har.

I øjeblikket er der tre primære sundhed voksne befolkning. Hver af dem er kendetegnet ved visse kriterier, der indikerer tilstedeværelsen eller fraværet af visse sygdomme.

Den første gruppe af sundhed

Dette omfatter helt raske mennesker, der ikke lider hvad var kroniske ikke-smitsomme sygdomme, samt har et stort antal af risikofaktorer for deres udvikling.

Denne gruppe af folkesundheden den mest gunstige prognose for senere i livet. Det faktum, at det er ikke-smitsomme kroniske sygdomme og ofte blive årsag til en alvorlig tilstand.

Som et resultat, væsentligt forbedre de diagnostiske muligheder for i dag repræsentanter for den første voksne befolkningens sundhed er ikke så meget. Dette skyldes det faktum, at med alderen en person akkumulerer et tilstrækkeligt stort antal risikofaktorer for forskellige kroniske sygdomme.

Den anden gruppe af sundhed

Hvilket er typisk for den anden gruppe af voksne sundhed? For hende, såvel som for det første, omfatter mennesker, der ikke har nogen kroniske ikke-smitsomme sygdomme. Men de har en forholdsvis høj risiko for deres erhvervelse i meget nær fremtid. Hertil kommer, at de har flere faktorer for hjerte-kar-sygdomme.

Under ophobning af risikofaktorer gradvist kan der forekomme mindre morfologiske ændringer. I sidste ende, de fører til erhvervelse af en kronisk sygdom, som ikke helt kan helbredes selv af de mest moderne lægemidler. Som et resultat, er patienten overføres fra en anden gruppe af voksne sundhed i den tredje. Denne kategori er den mest omfattende.

Den tredje gruppe af sundhed

Disse omfatter mennesker med en høj risiko for udvikling kardiovaskulære sygdomme systemet, samt tilstedeværelsen af kroniske ikke-smitsomme sygdomme. Denne kategori af befolkningen er den mest omfattende efter det fyldte 40 år. Faktum er, at med alderen, før eller senere, enhver person begynder modningen. Dette fører til morfologiske ændringer. Som et resultat, meget snart begynde at lide, og forskellige organer. Alt dette fører til progressiv dekompensation af aktiviteten af forskellige organ systemer. I øjeblikket er denne gruppe af sundhed er ret almindelig. På klinisk undersøgelse af patienter, der indgår i det, du skal bruge den største mængde af kontanter.

gruppe sundhed hos voksne: klinisk undersøgelse

Tilstedeværelsen eller fraværet af kroniske sygdomme bestemmer, hvor ofte patienten skal gå til de relevante specialister. Hovedsageligt af denne grund, og opdelingen i grupper af voksne sundhed blev indført. Klassificeringen hjælper læger korrekt til apotek regnskab. For hver kategori af borgere giver et andet niveau og hyppigheden af lægeundersøgelser.

På den første og anden gruppe

Patienter fra den første gruppe af voksne sundhed kan besøge læger kun 1 gang i et år og tage kun de standard tests. I så fald, hvis som et resultat af den kommission ikke har afsløret nogen kroniske ikke-smitsomme sygdomme eller andre faktorer i deres dannelse, de forbliver i den samme kategori.

Med hensyn til den anden voksen befolkningens sundhed, dem, der hører til det, kan inspiceres og kun 1 gang i et år, men på samme tid, de har brug for at mere seriøs undersøgelse. Dens volumen vil afhænge af, præcis hvad de risikofaktorer er allerede tilgængelige i patienten. Det forhold, at den initiale påvisning af kroniske ikke-smitsomme sygdomme er karakteristisk for denne gruppe af sundhed hos voksne. Karakteristik af disse patienter tyder ikke på tilstedeværelsen af sygdom, så efter påvisning af sygdommen en person vil automatisk gå til den næste gruppe af sundhed.

Tilstedeværelsen af kronisk sygdom er en tilstrækkelig grund til at besøge lægen er ikke én, men mindst 2 gange om året. Det er nødvendigt at bestå de relevante prøver. Takket være dem, vil lægen se, hvor aktivt kører en kronisk patologisk proces, og om det påvirker i øjeblikket om, hvordan et organ. I sidste ende, vil lægen forstå, om du ønsker at udføre nogen som helst alvorlig medicinsk eller normal nok forebyggelse.

Omkring en tredjedel gruppe

Patienter i den tredje voksne befolkningens sundhed kan inspiceres og mere end 2 gange om året. Observation Frekvens afhænger af sværhedsgraden af kronisk patologiske proces. Hertil kommer, for patienter med visse sygdomme ifølge lægekontrol anbefales til stationær behandling 1-2 gange om året.

Om børn

sundhed af voksne og børn er stort set anderledes. Faktum er, at børn ikke normalt opdelt i 3 og 5 kategorier. Dette skyldes, at den store opmærksomhed er barn befolkning. Så voksen sundhed grupper og deres karakteristika gælder ikke for mindre patienter.

Den første gruppe er karakteriseret ved fraværet af enhver art var en sygdom eller abnormiteter i barnet. Denne knægt kan nogle gange gøre ondt den akutte form af nogen sygdom, men på tidspunktet for inspektionen er fraværende. Desuden bør et sådant barn observeres en ganske høj grad af resistens i organismen.

Den anden gruppe omfatter børns sundhed af børn ikke imebschimi nogen som helst af kroniske sygdomme, men med små variationer. Et eksempel kan være komplikationer under fødsel moderen. På samme tid på de funktionelle evner af barnet data afvigelser har absolut ingen indflydelse.

Børn af den tredje gruppe er, at sundheden eller anden kronisk sygdom. I dette tilfælde, for denne kategori af unge patienter er kendetegnet ved sin fulde betaling. Det vil sige, på trods af tilstedeværelsen af sygdommen, at barnet ikke oplever nogen problemer med konventionelle belastninger.

Hvis vi taler om den fjerde gruppe af børns sundhed, så det omfatter de børn, der har et tilstrækkeligt alvorlige kroniske sygdomme, som blev subcompensation. Det vil sige, at barnet har mulighed for at støtte den fulde funktionelle aktivitet, men samtidig sine organer og systemer er tvunget til at arbejde, konstant belastende, hvilket i sidste ende fører til morfologiske ændringer og en yderligere forværring i aktiviteten. Som et resultat, sådan et barn har til at oversætte til den næste gruppe af sundhed.

Den femte gruppe af børn accepteret at børnene, som er indehavere af en alvorlig kronisk sygdom. Og at oversætte til denne kategori skal overholdes mere og dekompensation af aktivitet af et organ. Et sådant barn er klart behov for alvorlige lægehjælp.

Den største opmærksomhed i form af lægeundersøgelse lægerne nødt til at betale, selvfølgelig, børn fra 3., 4. og 5. grupper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.