SundhedMedicin

Hvad hvis barnet hoste

Hoste er en af de mest almindelige symptomer hos børn. Fra at de fleste forældre er ofte opstår spørgsmålet, hvad det er, og hvordan man behandler det. Der er mange sygdomme, hvor barnet er hoste, og er ikke altid en forkølelse eller virusinfektion. Det første skridt er at identificere årsagerne, og først derefter fjerne sig selv hoste. Men i første omgang, er det nødvendigt at konsultere en læge, da det vil give den mest komplette oplysninger, herunder i stand til at bestemme sygdom på samtidig symptomer og testresultater.

Umiddelbart skal det bemærkes, at den betingede frigivelse af fysiologisk og patologisk hoste. I det første tilfælde er det en naturlig proces, der ikke kræver indgriben og behandling. Særligt karakteristisk for denne form for lille, herunder børn og spædbørn. På denne måde bliver lungerne og bronkierne frigivet fra akkumulerede slim i dem, krummer, fremmedlegemer. Hvis barnet er 5 måneder hoste uden synlig grund, er det nødvendigt at følge denne refleks relaterede faktorer. For en fysiologisk egenskab af den korte varighed af hoste, periodisk tilbagefald hos patienter uden andre symptomer. er det ofte så svag, at barnet ikke selv afbryde spillet uden at lægge mærke til det.

Forældre bør være forsigtig, hvis barnet ikke hoste som sædvanlig, hvæsen eller angribe varer lang og smertefuld. Det er værd at huske, at en af grundene kan være at komme ind i luftvejene fremmedlegeme, og derfor straks kontrollere denne mulighed. Til dette formål oprindeligt verificeret af munden af barnet, er han placeret på skødet af en voksen, med forsiden nedad, og derefter bruge et par omkostninger ved at flytte, rykvise bevægelser i området af bladet.

Når hoste forårsaget af forkølelse eller virussygdomme, er det nødvendigt at vurdere dets udseende (tør, våd, gøen), og forsøge at gøre den mest produktive, det vil sige med opspyt, og angrebet skal vare så lidt som muligt og smertefrit. Det bruger særlige lægemidler og inhalation, som er udpeget af børnelæge. Når sundhedsarbejder endnu ikke har undersøgt barnet, og behovet for at lette et angreb, er det bedst at henvende sig til en gennemprøvet folkemusik retsmidler, såsom urtete eller varm damp indånding.

Det skal bemærkes, at barnet hoste i nogen tid, og efter eliminering af alle de andre symptomer på sygdommen. I dette tilfælde anbefales det til periodisk måle temperaturen skulle overvåge de generelle betingelser, der viser lægen til at bestemme tilstedeværelsen eller fraværet af rallen i lungerne.

Det sker ofte, at et barn hoster i løbet af natten. I tilfælde, hvor det griber ind i hvile, efter samråd med lægen, kan du give ham kolde præparater. Dog skal du være forsigtig med disse lægemidler og ikke misbruger dem, fordi denne refleks er stadig beskyttende funktion af organismen. Undertiden natlig hoste, især førskolebørn, kan være tegn på sygdomme, såsom polypper eller gastrointestinal reflux.

I tilfælde, hvor barnet gør ondt dvælende tør hoste uden tydelige symptomer på almindelig forkølelse, er det nødvendigt at rådføre sig med specialister såsom ENT, infektionssygdomme, gastroenterologi.

En vigtig forudsætning for behandling, hvis barnet hoster, er en tilstand. Dette vil ikke blot skabe et gunstigt miljø for de øvrige komponenter i behandlingen, men også for at genoprette strømmen hurtigere, samt bidrage til forebyggelse af komplikationer. Det er nødvendigt at beskytte barnet fra enhver irriterende såsom røg, ubehagelige lugte og andre farvestoffer. Det rum, hvor patienten befinder sig, bør have et højt vandindhold (til dette formål, vi kan bruge specielle enheder). Det er også vigtigt at følge en diæt og drikke regime (undtaget kulsyreholdige drikke og sort te).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.