SundhedPræparater

Lægemiddel "Irunine" fra neglesvamp

Drug "Irunine" (som koster lidt mere end tre hundrede rubler) tilhører den kategori af antimykotika. Lægemidlet har et meget bredt spektrum af aktivitet. Medicin har en indvirkning på de gærsvampe, dermatofytter, skimmelsvampe. Den foreliggende sammensætning betyder itraconazol som en aktiv bestanddel.

Maksimal biotilgængelighed af stoffet angivet i ansøgningen af lægemidlet umiddelbart efter et måltid. Det skal bemærkes, at den aktive komponent detekteres i søm keratin efter en uge efter starten af ansøgningen. Terapeutisk koncentration forbliver i huden i mindst seks måneder efter et tre måneders kursus. Der god fordeling af lægemidlet i væv udsat for svampesygdomme. Udlede middel udføres med fæces og urin.

Tilgængelige lægemiddel i form af vaginale tabletter og orale kapsler. Det skal siges, at på trods af den relative disponible midler "Irunine" (prisen på lægemidlet angives på hjemmesiderne for apotekerne), før brug, er det nødvendigt at besøge en læge.

Indikationer. dosering

Midler indikeret for pityriasis versicolor, candidiasis, vulvovaginal candidiasis (herunder tilbagevendende), visceral candidiasis. Anbefalet lægemiddel "Irunine" neglesvamp, systemiske mykoser herunder aspergillose, cryptococcosis (cryptococcal meningitis herunder), sporotrichosis, blastomykose, histoplasmose.

Vaginal tabletter indsat i vagina en gang før sengetid. For at lette administrationen bør ligge på ryggen og forsigtigt bøje benene. Varigheden af ansøgning - syv eller fjorten dage. På anbefaling af en specialist kursus kan gentages. Orale kapsler "Irunine" neglesvamp og andre aflæsninger foretaget efter måltider. I dette tilfælde er det forudsat den maksimale absorption af den aktive komponent.

Når vulvovaginal candidiasis anbefales en en-dags behandling. Dosering - to hundrede milligram to gange dagligt. Når pityriasis versicolor og tinea hud lægemidlet ordineres en gang om dagen. Dosering - to hundrede milligram pr modtagelse. Behandlingens varighed er ikke mindre end en uge. Med andre sygdomme uddannelsen varer fra to uger til otte måneder, afhængigt af patientens tilstand og forsømmer sager. Præcis dosering og varighed af behandling bestemmes af en læge.

Bivirkninger. Kontraindikationer

Anvendelse betyder "Irunine" fra neglesvamp og andre indikationer, kan patienten mærke forstoppelse, mavesmerter, kvalme, hovedpine, træthed. Når du modtager stoffet hos kvinder kan være en overtrædelse af menstruationscyklus. Bivirkninger bør også omfatte hævelse, udslæt, kløe, nældefeber, hjertesvigt, farve i mørk -colored urin. Lægemidlet er ikke indiceret til overfølsomme over for komponenterne. Tilladt medicinen "Irunine" fra neglesvamp under graviditet eller amning, når det er strengt nødvendigt, under hensyntagen til den potentielle risiko for fosteret eller forholdet mellem barnet og fordelen for moderen.

Forsigtig

Brugen af et lægemiddel til vaginale læsioner bør gøres receptpligtige. Lægemidlet anbefales ikke til patienter med kronisk hjertesvigt. Hvis det er absolut nødvendigt, bør lægen vurdere den potentielle risiko i forhold til den påtænkte anvendelse. Ved udpegelsen lægemidlet "Irunine" fra neglesvamp hos patienter med kronisk hjerteinsufficiens bør tage hensyn doseringsplanen, sværheden af indikationer, individuelle faktorer disponerer til sygdommen forværres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.