HjemlighedReparationer

Montering af skorsten sandwich rør. Scheme skorsten af sandwich rør

Nødvendigt element i enhver ildsted er skorsten - den kanal, som af skorstenen vises i en atmosfære af forbrændingsprodukter. Tilstedeværelsen af skorstenen ikke kun giver ren luft i rummet, hvor ovnen er placeret, men også skaber betingelser for fremkomsten og bevarelse af tryk kræves for fremkomsten og vedligeholdelse af forbrændingsprocessen.

I vor tid, en af de mest populære materialer, der bygger skorstene - rustfrit sandwich rør. De er temmelig nemme at samle og bruge, relativt billig og har god til skorsten egenskaber og kvaliteter. Montering af skorstenen af sandwich rør, især med hensyn til dens gader og bygninger, samt potentielle problemer med driften af skorstenen vil blive drøftet i denne artikel.

Scheme sandwich rør

Til at begynde med vi skal forstå, at skorstenen er et diagram af sandwich røret. Det ligner i sin struktur sandwich (deraf navnet, og der var en "sandwich" præfiks). Dens konstruktion har to rør med forskellige diametre, hvoraf den ene er placeret inden i den anden.

Mellem disse to artikler er det materiale, der skaber varmeisolering og støtte - basalt fibre. Tykkelsen af isoleringen vælges individuelt for hvert rør, især en skorsten: det afhænger af diameteren af selve strukturen, samt temperaturområde til hvilken røret udsættes for.

Produktionsmetoder

I de fleste tilfælde, sandwichrørledninger er rustfri stålplade, og svejsning udføres under anvendelse af argon som tilvejebringer en lighed af egenskaberne af svejsninger og egenskaber af det materiale, hvoraf produktet er fremstillet. I nogle situationer, hvor det er nødvendigt at skabe et gassystem fra de kraftfulde varmeapparater, fast brændsel, for at skabe dymovyvodyaschey planter bruger varmebestandigt rustfrit stål, i andre tilfælde til opførelse af skorstenen passe "standard" materiale.

Installation og isolationsmuffe

Design og installation af systemet er ganske enkel og praktisk alle kan bygge en sandwich skorsten med sine hænder. Det vigtigste i denne proces - denne teknik og overholdelse af sikkerhedsreglerne. Baseret på dem, og er baseret på den høje kvalitet af designet, skal installationen af skorsten sandwich rørene udføres efter bestemte regler.

Glat indgang af rør i loftet billede mærkning, hvormed pladen sker åbning. For at rette skorstenen passeret gennem loftet, skal en særlig rør bruges, høstet på forhånd. For at isolere stikkontakten først, og derefter dens indre del, leddene og steder af sammenfletningen til væggen obkladyvayutsya mineraluld.

Når du er færdig med isolation, begynder skorsten montering af sandwich rør. Vær sikker på, at det yderligere lag af varmeisolerende materiale skal sættes på steder, hvor røret passerer gennem en brandfare områder, fx gennem trægulve og vægge.

I betragtning af afstanden til installation

Udførelse beregninger på grundlag af, som vil være installation af skorstenen sandwich rør skal opfylde følgende standarder afstande:

 • fladt tag skal være mindst 50 cm nedad fra stigrøret;
 • hvis røret er placeret i en afstand på ca. 1,5 m fra tagrygningen, dens øvre ende rager op over rygningen i en afstand på 50 cm;
 • hvis fra højderyggen til skorstenen planlagte afstand på 1,5 til 3 m, skal højden af skorstenen være lig med ribbehøjden;
 • i det tilfælde, hvor afstanden overstiger 3 m, skal den højeste design punkt være placeret på det niveau, hvor passerer linjen forbinder tagrygningen med en hældning på 10 grader.

Særlig opmærksomhed er påkrævet fra brændbare tagmaterialer: i dette tilfælde skal den øvre kant af skorstenen anlægget stige over rygningen til omkring en halv meter.

Æglæggende horisontal del

Montering skorsten over sandwich rør fornuftigt at starte med en pakning sin vandrette del og dens forbindelse til ovnen (skorsten). En forbindelse med kedlen og skorstenen er lavet ved hjælp af specielle forbindelseselementer hærdelige rustfrit klemmer stål. Installationen er nødvendigt at starte fra kedlen, med hvert nyt element udlæg systemet skal bæres i den foregående, snarere end indsat i det. Denne tilslutning metode sikrer beskyttelse mod gasudslip.

Bane vandret del af skorstenen, skal den anbringes under en svag nedadgående hældning, at forhindre kondensation inde i kedlen: røret kant, der er output fra kanten af kedlen, skal være ca. 5 mm under det sted, røg frigivelse.

Det er meget vigtigt at være opmærksom på god forsegling af røret i hullet i væggen. Valget af tætningsmiddel foretages afhængigt af det materiale, hvoraf gjort overfladen, hvis den er af træ, stigrøret anbringes i en asbest liner og holdes fast ved ikke-brændbare produkter. Skillevægge er lavet af mursten eller beton, gør det muligt at fastsætte en sandwich rør sædvanlig montage skum.

Installation af ydersiden af bygningen

Endvidere installation af skorstenen sandwich fortsætter på gaden: ved enden af røret skal udstedes til at sætte kondensatoren. Dette gøres på samme måde som tidligere: enheden bæres på røret og stramt fastspændt med klemmen.

Fortsat at indsamle skorstenen sandwich rør, er det nødvendigt at organisere det solidt fastgjort til væggen. Anvendelse forankringsskruerne eller dyvler, og lidt over midten af den øvre kant af kondensatoren, kan skrues gård bærende fremstillet af stål. Vær sikker på at tage sig af den erstatning plade, som er indlejret i selve systemet.

Således er det første kondensator, der har behov slid segment længde på ca. 50 cm support, det etablere gården, som er indlejret i forvejen kompensator og fastgør den resulterende struktur til en væg. Dernæst resterende skorsten - sandwich af rustfrit stål - hæves til den ønskede højde, forudsat at afstanden af den øvre kant af taget søjle højderyg som beskrevet ovenfor.

Sandwich rør inde i en bygning

Udfør skorstenen inde i bygningen skal være på de samme principper og i samme rækkefølge som på gaden, men i dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til nogle særlige øjeblikke:

 1. Installation af kompensator er ikke på gården, og på gulvet af huset.
 2. At sikre, at skorstenen passage tag skal skæres ved topåbning svarende til diameteren af røret, udefra at indsætte den tidligere fremstillede rør, hvis øvre kant en særlig bred rustfri stålplade, der skal svejses.
 3. Denne plade skal fastgøres til taget med skruer og bitumen mastiks tætning for at forhindre indtrængen af regn og smeltevand.
 4. Yderligere til denne dyse plade er nødvendigt at indstille den øvre del af stigrøret og sat på toppen af det vandtætte skørt.
 5. Endelig i skorstenen af sandwich rør installation spids.

Særlige nuancer montering

Bemærk, at røret skal passere frit gennem hullerne høstet for dem: ikke tillader dem at røre loftet. Også stigrøret under alle omstændigheder må ikke komme i kontakt med de strækninger i det elektriske ledninger, vand og gas forsyningsselskaber, hvis integritet kan være kompromitteret på grund af temperaturændringer ved berøring dem produkt.

Vær sikker på at efterlade et mellemrum mellem sandwich rør og rør: dette vil gøre det muligt for ventilation og køling enheder. Efter at have afsluttet at lægge skorstenen, kontrolleres ved hjælp af dens lodrette niveau og identificere elementer, der vil sikre beskyttelsen af dysen. Du skal også vide, at det allerførste designelement, der kommer direkte fra selve ovnen, i hvert fald ikke kan gøres af sandwich røret.

Forebyggelse og pleje

Som enhver anden bygning, for at øge kvaliteten og længden af deres tjeneste, skorstenen skal være af høj kvalitet og rettidig service. Diagnose indebærer kontrol af tæthed af leddene og integritet og vedligeholdelse - rengøring af sod, snavs og reder, der kunne vride fuglene i designet.

bør udføres inspektion og rengøring mindst en gang om året, og i det ideelle tilfælde, som eksperter anbefaler, to gange, med en rutinemæssige inspektioner skal udføres i det tidlige forår. Sko skorsten sandwich af rustfrit stål i de fleste tilfælde udført ved hjælp af en metal børste. Den mest bekvemme for en sådan procedure ville være et produkt, der har en lang fleksibel håndtag.

Fejl, der kan opstå

Det er muligt, at selv om den forsamling, om og installation af skorstenen sandwich rør blev lavet med alle de standarder og krav under driften af denne udformning kan have nogle problemer. Prøv at finde ud, hvad der kunne være årsag til disse problemer:

 • Hvis du opdager, at din pibe af skorstenen bøvsen tyk sort røg, skal du sørge for, at højden af strukturen svarer til de ovennævnte standarder: Måske er det virkelig i den. Hvis en højtliggende indstillinger kravene er opfyldt, men problemet med røg sod fortsat er problemer, så prøv at producere yderligere rense alle riser.
 • Også en af de problemer, som ejerne af skorstene af sandwich rør ofte står over for, er forekomsten af kondens. Hvis hun rørt dig, at varme opførelsen af sine ovne, og problemet er løst.

Korrekt design, præcis udlægning og observere det transporterende skorsten teknikken med sandwich rør vil sikre lang og problemfri brug af systemet som helhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.