Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Sibirien" i Moskva og Abakan

Restaurant "Sibirien" - et sted hvor du kan slappe af i komfortable omgivelser og nyde en udsøgt middag. Restaurant med samme navn er ikke kun i Moskva, men også i Abakan. For information om disse to restauranter finder du i artiklen. God læsning!

Restaurant "Sibirien" i Moskva

Du ønsker at nyde gourmetkøkken? Du ved ikke, hvor de skal holde en banket eller en familiefest? Og i den første og i det andet tilfælde, ville den ideelle løsning være en restaurant "Sibirien". . Moskva, Nikitskaya, d 58 - Her er den nøjagtige adresse på virksomheden.

beskrivelse

Restauranten ligger i et gammelt palæ, opført i den tid af klassicisme. Når bygningen tilhørte professor I. Rozanov. Efter hans død i huset var tomt. Snart en af de store restauratører traskede bygge i ejendommen. sin fulde genopbygning blev udført. Eksperter har gjort alt for at bevare stil og funktioner af palæet. Og det lykkedes. Og det vigtigste er, at på grund af renovering af bygningen ikke har mistet sit udseende Street Nikitskaya.

"Sibirien" restaurant, som kun positive anmeldelser, tilbyder alle faciliteter for et behageligt ophold. Du kan komme til steder med Metro. Endpoint - "Barrikadnaya" eller "Krasnopresnenskaya". Så har du brug for at gå i et par minutter. Hvis du er en fremmed og ikke kender byen, kan du bruge en taxa. Bare fortæl chaufføren den nøjagtige adresse.

For at reservere et bord kan du ringe: (495) 695-36-95. Restauranten er altid fuld af besøgende. Så du kan løse problemet med mangel på tilgængelighed. For at undgå sådanne misforståelser, kontrollere oplysningerne på telefonen.

I weekenden, restauranten bliver til en klub, hvor musikken lyder trendy, serverer cocktails og gourmet-snacks. Der er ofte den "fløde" af samfundet: forretningsfolk, berømte modeller og sportsfolk. På scenen er de populære musikere: gruppen "Sølv", Valeriy Meladze, Dima Bilan og andre.

Restauranten er velegnet til forskellige arrangementer, fra en romantisk middag med den anden halvdel til en støjende fest.

interiør

"Sibirien" - en af de mest luksuriøse restauranter i Moskva. På oprettelsen af interiøret team arbejdede hel-designere designere. Der lægges særlig vægt på detaljer: elementer af udsmykning, tekstil, belysning. Alle vælges således, at der opnås en charmerende atmosfære.

Restauranten er opdelt i flere områder: den vigtigste del, balkon og pejs område. I løbet af sommeren, åben terrasse, hvor besøgende kan spise udendørs.

I de boligindretning materialer, der anvendes i de grå, brune og beige farver. Alle af dem er perfekt kombineret med hinanden. En af de vigtigste dekorationer er store krystallysekroner.

menu

Chef Michael Simagin - føreren af kulinariske anliggender. I et par minutter skaber han mesterværker. Han forbereder retter i henhold til de opskrifter på russisk, europæisk og japansk køkken.

Restaurant "Sibirien" køber produkter kun fra pålidelige leverandører. Ejere af virksomheder til fordel for en sund kost, der ikke indeholder farvestoffer og kemiske tilsætningsstoffer.

Du russiske køkken? Restauranten "Sibirien", kan du prøve den suppe af floden fisk, russisk salat med stør og gedde koteletter. Kødspisere kok kan tilbyde stroganoff med foie gras, stegt kylling og oksekød mørbrad, tilberedt på grillen. I menuen er der altid kager, sushi og ruller, skaldyr salater, supper, snacks og desserter.

Vinkortet er repræsenteret ved snesevis af ædle drikkevarer importeret fra de europæiske lande. Deres pris starter fra 5000 rubler per flaske. Billigere at bestille vin, hældes i glasset.

"Sibirien" - en restaurant i Abakan

Indbyggerne i Republikken Khakassia er et sted, hvor de kan deltage i høje europæiske køkken. Dette etablissement ligger i den vigtigste by kaldet Abakan. "Sibirien" - en restaurant, som altid er begejstrede anmeldelser. Besøgende som hensyn til service, pris og den foreslåede menu.

beskrivelse

Restauranten har til huse i den eponyme hotellet. Gade: Prospect Friendship Peoples . D 9. Bordreservation på telefon: (390) 235-75-27. Om aftenen, restauranten har levende musik.

interiør

Restaurant omfatter tre haller. Hver af dem kan lejes til bryllupper, fødselsdag eller familiefest. Den vigtigste hall kan rumme op til 96 personer. Det er indrettet med komfortable møbler. På væggene hang billeder. Borde lagt ud med hvide duge. Der lægges særlig vægt på servering.

En festsal for en lille virksomhed. Det skabte en hyggelig atmosfære. For vægge og loft materialer, der anvendes pastel. Forudsat kunder får tilbudt at leje et VIP-rum, indrettet i en moderne stil.

menu

Lokal kok tilbereder retter af russiske køkken. Nærende supper, salater, fisk og skaldyr, forretter, kød delikatesser - alt dette er på menuen. Et bredt udvalg af vine, cocktails og læskedrikke. For banketter og familiefester forberedt individuel menu efter dine ønsker.

Som konklusion

Nu ved du, hvad en restaurant "Sibirien", og i hvilke byer det er. Har du lyst til at prøve lækker og flygte fra byen? Så velkommen til restauranten kaldet "Sibirien"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.