HobbyKortspil

Omaha - spillets regler

Mange professionelle pokerspillere bare elsker spillet, "Omaha". Men hvad er det, og hvad i "Omaha" regler? I det store og det er en af de sorter af "Texas Hold'em". Men selv samtidig bevare de grundlæggende regler, selve strukturen i satser og dette spil, "Omaha" har sine interessante funktioner.

Som allerede nævnt, i et kortspil af chance "Omaha" reglerne er de samme som i "Texas Hold'em". Den væsentligste forskel er, at spillerne på hånden til at give ud hver part er ikke længere to, men fire lukkede "pocket" kort. Som i, "Texas Hold'em", for at vinde skal du lave den bedste kombination, den eneste fem-korts hånd.

Her og omtalt de vigtigste hemmeligheder og spilleregler "Omaha" - at gøre op din hånd, spilleren må bruge maksimalt kun to af sine såkaldte "pocket" kort fra fire mulige.

Alt for mange uerfarne spillere glemme alt om det. Og når disse spillere kommer i hænderne på de fire kort farbe eller fire på hinanden følgende kort, sådanne nytilkomne er ofte meget glade, naivt at antage, at for enhver tilfældighed med de allerede åbne kort på bordet, vil de automatisk indsamle en straight eller flush. Men allerede ved showdown, de spekulerer på, hvorfor de mistede potten.

Som i, "Texas Hold'em", der er nogle forskelle med hensyn til takststruktur. Det er grunden til spillet "Omaha" regler kan variere lidt afhængigt af om du spiller i no-limit, limit eller pot-limit-version. Men det mest populære valg her er Pot Limit og Limit spil, i modsætning til den "Hold'em".

Spillets regler "Omaha", og dens struktur, som allerede nævnt, er de samme som i "Hold'em". Der er fire stadier af handel - en pre-flop, så floppet kommer, og tænd og floden nedenfor. Faktisk i "Omaha" regler ekstremt prosty.Stoit forblive en lille smule flere detaljer om disse faser af spillet.

1. Umiddelbart før der gives kort to spillere, som er i venstre position på knappen (knap) og giver det en lille BB (obligatoriske satser, small blind normalt mindst tilnærmelsesvis lig med halvdelen af big blind).

2. Hver spiller er dealeren fire kort. Denne lomme kort afspiller. Dette er efterfulgt af første runde spillere i "Omaha" (det vil sige, før floppet). Spilleren kan kalde bet (foretage et opkald), eller forhøje indsatsen (et raise), eller han kan vælge at folde sine kort (fold).

3. Efter forhandlingsbordet for at lægge ud tre community kort med billedsiden op (dette kaldes floppet). Så betting runde er overstået. Hvis der ikke var nogen indsats, kan spillerne sige "check". Spilleren kan placere et væddemål på en ny udbudsrunde (til bet).

4. Dernæst lagde endnu en (fjerde) i alt op kort (turn). Og igen - en anden runde af indsatser.

5. Og endelig den sidste runde - floden. Og endnu engang lagt åbent det sidste kort - og igen er der spillerunde.

Hvis alle spillere kalder et bet på river, de viser deres kort. Spilleren med den stærkeste fem-korts hånd (deres to lukkede kort og tre generelt) vinder puljen. Hvis kombinationer er lige, bliver puljen delt mellem spillerne med disse lige kombinationer (split - pot).

Ved udarbejdelsen af en kombination af kun ét kort kan bruges eller endda lyd (i tilfælde samfund kortene danner en stærkere kombination).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.