HobbyKortspil

Farve kort: historie om oprindelsen, mening, fortolkning

Der er mange versioner for hvornår og hvor de første mennesker begyndte at bruge kort til underholdning. I et tilfælde er deres opfindelse krediteret kinesisk som domino begyndte at male ud af pap. Andre mener, at det nyskabende i den henseende blev foretaget af den franske konge, der var således i stand til at skjule sin galskab i løbet af aftenen spiller spil. Anyway, i slutningen af det XIV århundrede i Frankrig, repræsentanter for de laveste sociale klasser er blevet besat af at gøre dette, ofte det skader både familie og arbejde. Mest sandsynligt, kom der denne passion for gambling forlystelser i mennesker.

Hvad er farven på kortene, og at det repræsenterer?

Hver farve har sin egen betydning og et andet navn, ikke kun på det sprog og kultur, men også i historiske perioder. De var forfædrene til de tarotkort, hvis navn stadig er i brug i Italien - sværd, sværd og kopper, Dinara, tryllestave. Tyskerne begyndte at kalde fire tegn på deres egen måde, "blade", "agern", "hjerte", "klokker".

Kendt moderne navne hver kulør af kort modtaget langt senere end dens udseende. I middelalderen mente man, at hver af striberne svarer til et bestemt segment af befolkningen, og fordele kort blev designet i henhold til den daværende statslige system.

Af særlig relevans for kort over de trofaste kristne. De mener, at deres afkom af djævelen, der gennem deres forsøg på at tiltrække folk til deres side. Gambling eller bare at finde den dækket af huset betragtes som en synd, og sjælen af disse mennesker vil blive ødelagt, og evigt liv vil blive givet til dem, hvis de ikke kommer til fornuft i tide.

Hvad er navnet passer kortet?

Alle kender svaret, men ikke alle tænker, hvad de symboliserer. Ifølge en af de mest populære versioner, alle dragter repræsenterer de torturinstrumenter og lidelse Kristi under hans korsfæstelse (direkte korset, et spyd, en svamp med eddike og negle). Derfor er kirken er entydig holdning til denne underholdning.

Hver kulør kort symboliserer en af de kendte elementer. Peaks - luft, repræsenterer alt det, der foregår negativ med en person i øjeblikket: skænderi, svigt, løgne, tab. Cross - brand, viser en position i samfundet tager en person har magt eller, tværtimod, er underordnet. Hearts - vand, der er ansvarlig for den følelsesmæssige tilstand af kærlighed og parforhold. Diamanter - jord, er med til at lære og afklare alle erhvervsmæssige spørgsmål relateret til arbejde, rejser, uddannelse, etc. Disse betegnelser bruges i divination ved hjælp af særlige kort ..

Hvilken farve er den mest gunstige kort?

De fleste mennesker tror, at denne orm. På nogle måder er de rigtige, fordi tabet af et kort i løbet af divination kan love hjælp til at løse de forskellige problemer. Sagen i denne situation vil gå godt, de begivenheder vil køre deres kursus. Åh mand, som havde den Hjerter kort kan beskrives som en klog og velovervejet. I visse situationer kan det betyde en tidlig ferie.

Hvad med de farver, der bærer negativ belastning? Det er indlysende, at den sorte farve i kortene ikke lover godt. Hvis du faldt et sådant kort, derefter de fleste problemer forudsat. Tro det eller ej i denne sag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.