HobbyKortspil

Sådan spiller kortene? Vi lærer!

Hvordan man lærer at spille kort? Dette spørgsmål vil før eller senere næsten alle er givet. Efter alt, så meget sjov hjælper ikke blot at fordrive tiden, men giver også mulighed for at have det sjovt og endda tjene nogle penge.

Så, hvordan at spille kort? Som du kan forestille dig, er der en masse spil, men reglerne er forskellige fra dem. Derfor vil vi se på nogle af de mest populære. For at være klar, vil vi forklare nogle af de grundlæggende.

kulør

Sådan spiller kortet uden at kende de striber? Efter alt, hvorfor vi nu taler om dette emne. Der er et dæk af seksogtredive og halvtreds-to kort. Begge er velegnet til nogle spil. Hvert dæk har kort i fire kategorier: spar, hjerter, ruder og klør.

narre

Så, hvordan man spiller fjols? Kort, du normalt har brug for. Du kan bruge plastik. I pakken er der nogle kort:

  • Ace - det er den største kort, det slår alle kortene på din kulør.
  • King.
  • Lady.
  • Nobbs.
  • Ti.
  • Ni.
  • Otte.
  • Syv.
  • Seks.

Hvis et kortspil med 52 kort, der stadig er: joker, fem, fire, tre og to. Som du ved, i spillet i narren kortet af højere rang slår lavere kort (for eksempel damen - seks). Derudover er der de kort, men vi vil tale om lidt senere.

Så, hvordan at spille kort i fjols? For en sjov, vi passer ligesom et spil seksogtredive kort, og-to halvtreds. Kortene blandes. Efter at alle de involverede er behandlet seks kort. I midten af bordet sætte et dæk, men før den trækkes ud fra midten af ét kort - det vil betyde dragten trumf. Og hvad betyder dette begreb betyder? Trump - det er den farve, der slår alle andre kort af enhver kulør, og hans - lige under rang.

Den første tilbagetog - fem kort senere - seks. Den første går til den, der har den mindre trumfkort. Hvis en person har intet at slå det tager. Gennem hele spillet, skal alle spillere være mindst seks kort. Hvad hvis de har tre eller fire? Taget fra bunken. Når det løber ud, så spiller med det beløb, der er til rådighed. Vinderen er den, der ikke forbliver et enkelt kort. Her er en simpel sjov.

Sådan spiller kortene?

"Mafia" - et spil for sjov venlige selskab af otte til ti personer.

Den første ting at gøre - for at vælge værten. Han vil ikke stemme. Hans opgave - at overvåge, hvad der sker, og at fremføre de spillere. Det næste skridt - alle falder på civile og mafiaen. Du kan gøre dette ved hjælp af de samme spillekort. De er fordelt - alle, der er fanget, så det vil være. Mafia i spillet bør være fra to til fem personer, afhængig af antallet af spillere.

Til dette spil kan bruges som særlige kort "Mafia", og konventionelle. Hvis du vælger den anden mulighed, etiketten tegn. Af den måde, hvad er de?

Mafia eftermiddag foregiver at civile, da de dræber byens borgere om natten. Bemærk, at alle de velkendte mafia.

Civile - spille i løbet af dagen, sove om natten. Indtil slutningen af spillet ved ikke, hvem der sidder ved siden af - et medlem af mafiaen, eller en fredens mand.

Læge - spiller for fred, kan det kurere en nat forsøger at dræbe mafiaen, men hvis de gæt. Hvis lægen "promazhet" ødelæggelsen af fred vil være nært forestående. Selv han har ret til at behandle én gang.

Kommissær - spiller for civile. Om natten kan det teste spilleren. Hvis han gættede mafiaen, den ledende informere alle borgere. Hvis ikke, alle de samme at tale om det.

Mistress - spiller for fred kan spare borgeren, efter at have tilbragt natten med ham.

Vi siger, at de tegn

For eksempel vil mafiaen være konger elskerinde - Queen of Hearts, lægen - Diamonds Rush, kommissær - et es, og civile - seks. For at spille skal du blot kortene, mens andre - drop.

Essensen af spillet

På den første dag alle beboerne spekulere over hvem mafiaen. Udtrykke hans mening, er det nødvendigt at være forsigtig. Når antagelser udtrykkes, fører gentager dem på hvem mistanke er faldet. Før begyndelsen af afstemningen, hver spiller siger, hvorfor han valgte denne karakter. Så kommer afstemningen, hvilket resulterede i én person dræbt. Hvem skal det være? Spillere vil lære efter afstemningen. Udført viser et kort, der er angivet, hvem han er.

Efter at natten kommer. Bly sagde: "Det var nat, alle falder i søvn, vågner mafiaen." Mafia åbner hans øjne mødtes, og derefter fagter til at beslutte, hvem der skal dræbe. Når den endelige udvælgelse er foretaget, en førende siger "Mafia falder i søvn, vågner op en elskerinde." Lady vågner op, gør hans virksomhed. Førende derefter siger: "Mistress sover, vågner lægen." Lægen beslutter, hvem der skal behandle, så lukker øjnene. Bly sagde: "Lægen går på vågeblus, vækker kommissær." En politibetjent er forpligtet til at kontrollere en spiller, og luk øjnene igen. Føreren siger: "Kommissæren går på vågeblus, wake up civile, ikke vågner op døde." Hvis du er en læge eller en elskerinde kunne redde ham fra døden, da dette meddeles. Den næste tegn nævnt af den førende - en kommissær. Hvis du gættede kommissæren, i løbet af dagen for at stemme, han forsøger at hjælpe fred til at forstå, hvem der er hvem. Spillet fortsætter i denne historie, så længe alle civile dør eller MAFy.

konklusion

Nu ved du, hvordan at spille kort. Det betyder, at du vil være, hvad de skal gøre med dine venner. Efter alt, du ved, hvordan at spille fjols, og "Mafia". vinder du mere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.