HobbyKortspil

Læsning Hands Rival i poker.

En af de store forskelle mellem en professionel spiller fra nybegyndere, det er evnen til at analysere eller læse hænderne på modstanderen. Tænk på, hvor du må hellere komme til at spille, hvis modstanderen altid har været åbne kort? Er det tilstrækkeligt at et dumt spørgsmål, men det hjælper til at forstå betydningen af denne del af pokerspillet. Jo bedre du mestrer denne teknik, jo flere penge kan du tjene. Overvej processen kortene modstander analyse og faktorer, der påvirker den korrekte definition.

Når du analyserer en modstanders hånd, skal du tage hensyn til alle de mulige kombinationer, på trods af risikoen for tab. Målet er at beregne den mest sandsynlige kombination, men glem ikke, at du kan være forkert, og kombinationen af en modstander kan ændres med tilføjelse af nye kort på bordet. For eksempel, du lomme QQ, en af de stramme spillere væddemål stærkt pre-flop, måske han har AA eller KK og logisk mister dine damer. Men han kan have AK, AQ, AJ, KQ, og endda 10-10, for at kontrollere, at det er du gør et re-raise. Dette efterfølges af en analyse af hans hænder, for at beregne den mest sandsynlige kombination siden dens svar på dit re-raise. Hvis din modstander kastede kortene betyde, at han bluffede, da han foretog opkaldet eller forstørret et væddemål, du har brug for at fortsætte med at analysere følgende faktorer at huske.
Faktorer, der påvirker den sande definition af modstanderens kort.
1 niveau kvalifikation rivaliserende spil.
2 Stilen og karakter af spillet.
3- følelsesmæssige tilstand af modstanderen.
4 Bevidsthed om din modstanders spillestil.
5- gestus, der gør modstandere ved bordet.
6 Matematisk beregning af chancer.

Det er værd at huske, at i spillet af online poker til at analysere en modstanders hånd til tider vanskelige, da alle fysiske faktorer elimineres med det samme. Du kan ikke se, hvem der spiller med dig, hvad hans følelsesmæssige tilstand , og hvordan det opfører sig. For matematiske beregninger, online poker, der er mange nyttige værktøjer til at hjælpe dig med at beregne chancerne for at få, kombinationer af din modstander.
De tre mest almindelige fejl i analysen af en modstanders hænder.
1- At antage, at din modstander har en bestemt kombination.
2- ikke har tid til at reagere, for at ændre de mulige kombinationer tilføjer kortene på bordet.
3 At tro, at din modstander spiller i samme stil som dig.

Og også en anden vigtig begreb i poker er pot odds, men det er i den næste artikel ...........

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.