HobbyKortspil

Hold'em Poker: spillets regler

I øjeblikket er poker er den mest ambitiøse og populære spil, hvor der er en masse turneringer med deres multi-million dollar præmie. I virkeligheden er der et stort antal sorter for dette spil, men håndfladen af retten til at tilbageholde Hold'em poker. Reglerne for dette spil er meget simpelt, men processen er dynamisk og interessant, så gambling fans foretrækker hende.

Fremkomsten af poker

Fremkomsten af dette spil har sine rødder dybt i slutningen af det tiende århundrede. Selvfølgelig, disse spil, hvor der var et element af bluffe hele tiden eksisteret i livet i et civiliseret samfund, men så vidt Texas Hold'em poker, reglerne er magen til den den gamle kinesiske sjov, som er meget glad for at spille kejser Mu-Tsung.

I Europa den første omtale af dette spil fundet 600 år efter det gamle Kina, de eneste forskelle fra den moderne spil er, at alle spillere kunne høres i hænderne på 3 kort. Gennemfører auktioner, hvor enhver deltager kan bluffe, og bestemmer derefter vinderen, og det var kun 3 kombinationer: to par, tredobler og flash. Allerede i det XVIII århundrede, antallet af kort steg til fem, men det var kun en budrunde, hvorefter spillerne åbnede kortet og fandt ud af vinderen. Kombinationer blev mere, og spillet begyndte at ligne en traditionel poker, ved den måde, og navnet stammer fra det franske ord poque.

amerikansk poker

I USA har poker optrådte kun fordi de franske kolonister, som på det tidspunkt var i færd med at løse Louisiana. Baseret på pålidelige registreringer af Joseph Crowell, rejste han en masse og en gang i New Orleans set et spil, hvor 4 personer var involveret, et kortspil med 20 kort, og vinderen udpeges ved at sætte den højeste hånd. Allerede mellem 1834-1837 år. Det er blevet accepteret at spille et kortspil med 52 kort, som senere blev standarden for poker. Således sammen med tilføjelsen af nye kortkombinationer indtastet og flere andre budrunder, så spillet er blevet mere dynamisk. Men dette var ikke Hold 'em poker. Regler for disse spil har nogle forskelle, på trods af det store antal fælles nuancer.

Således ved midten af det nittende århundrede på bredden af Mississippi og Missouri et stort antal spillere, som boede på bekostning af de pokerspil, og snart, takket være den guldfeber i Californien, dette spil fik hurtigt enorm skala, ikke kun i det vilde vesten, men i hele Amerika.

En vigtig rolle blev spillet af borgerkrigen mellem nord og syd, som i fri militær aktion, mens soldater spillede bare poker.

Historien om poker

Naturligvis sådan et hasardspil, som poker, var konstant på randen af det forbudte, og i nogle stater i USA og derefter faldt under forbuddet, og beløber sig til forbrydelsen, for hvilken en fængselsstraf truet. Men på trods af faren, poker fortsat meget populære.

På baggrund af globaliseringen og forbuddene i gambling i 70'erne Amerika, og senere hele verden mødes Texas Holdem. Poker Regler er et par forskelle fra dem, der har været tidligere, men ikke desto mindre sin popularitet vokser hver dag. I stigende grad er der turneringer og mesterskaber, hvoraf den første var World Series of Poker i 1970. Fra det øjeblik, ophørte med at være lige poker gambling for pengene, og blev en officiel sportsgren, som er blevet anerkendt i USA.

Texas poker formater

Regler for Texas Hold'em involverer 3 andet format af spillet:

 1. Ubegrænset poker, hvor satsen bæres ufikseret.
 2. Pot-limit, hvor indsatsen kan ske på grundlag af bank-roll, det vil sige fra den laveste og op til den maksimale etableret.
 3. Begræns form for poker, hvor indsatserne er strengt begrænset til blinde.

Turneringer og forskellige mesterskaber afholdt i alle former for poker, men den største popularitet den fik ubegrænset spil, da det er den mest underholdende og dynamisk.

poker regler

Før vi undersøge spillets regler i poker hold'em, er det nødvendigt at sige et par ord om placeringen af spillere. Hvis spillet spilles uden fast forhandler, hver spiller efter tur, de får på internettet er det markeret med bogstavet D, og har navnet på den knap, i dette spil dealeren har også et identifikationsmærke i form af chips med det samme bogstav. En person, der er til venstre for knappen, kaldet "small blind", så efter det er bare "store". Dette efterfølges af en spiller i tidlig position, fagfolk kalder denne holdning "jern". Efter at tre spillere har en gennemsnitlig position, og den person, der sidder til højre for dealeren - cutoff. Alle positioner er under forandring, flytter fra den ene til den anden i urets retning.

De første to spillere efter dealeren (små og big blinds) skal gøre et obligatorisk tilbud, som bestemmes før spillet, og alt dette er nødvendigt for at opfylde før, som alle vil uddele to kort. Distribution begynder efter alle indsatser vil blive foretaget. Alle begyndere bør være meget opmærksomme på rækkefølgen af væddemål og bevæger sig, som i fremtiden vil blive fuldt ud afspejlet i strategien i spillet.

kort layouts

Kombinationer i Texas poker arrangeret således, startende fra den svageste kombination (arm):

 1. High Card - Når spillerne har ingen kombinationer, vinder den med det højeste kort.
 2. Pair - To kort af samme rang.
 3. To par - to par kort af samme rang.
 4. Set - Tre ens.
 5. Straight - Fem kort i rækkefølge, der er efter hinanden, enhver kulør.
 6. Flash - fem kort i samme kulør.
 7. Full House - tre kort af samme rang og to kort af samme rang.
 8. Fire ens - Fire kort af samme rang.
 9. Straight Flush - Fem kort i samme kulør, går konsekvent.
 10. Royal Flush - Fem kort fra ti til es i samme kulør.

spille spillet

Så nu, vel vidende det grundlæggende, kan du begynde at spille poker holdem. Reglerne siger, at fordelingen kortet skal udføres med uret og starte fra small blind. Hver spiller får to kort (forsiden nedad), og denne position kaldes bordet - før floppet. Efter at alle begynder at gøre deres indsatser. Da de to første spillere gjorde deres tvungne indsatser, den første begynder at en person, der er lige efter big blind, tidlig position. Således kan det:

 1. Fold sine kort, hvis han mener, at hans chancer er for små.
 2. Ring til et bet (sætte den samme mængde chips), hvilket gjorde big blind.
 3. Hæv bud (baseret på størrelsen af dit spil).

Efter runden sluttede på de små og big blinds, forhandleren sætter på bordet den første tre kort (votkrytuyu for alle). Alle spillere kan bruge dem til at bygge deres hånd. Endvidere dem, der ikke har foldet igen begynde en ny udbudsrunde, hvorefter bordet er lagt ud et andet kort, nu positionen kaldes turn. Igen indsatser, hvorefter han lagde ud det sidste kort, kaldet floden, så der er en sidste runde, og efter spillernes kort vil blive åbnet, vinderen tager hele puljen, som blev dannet for hånden. Hvis nogen ikke vente, og på nogle runde en spiller er alle (skubbet), han bare venter på det endelige opgør. Vinderen er den spiller, hvis kombination vil være over. Som vi kan se, reglerne i Texas Hold'em er enkle nok, men de skal være sikker på at huske.

strategi

En masse poker afhænger af held, men en mindre andel af tager og professionalisme, finpudset ikke blot at vinde, men også at besejre. Et godt sted i spillet tager strategi. Regler for poker (Texas Hold'em) har flere begreber, som til gengæld beskriver strategier spillere adfærd.

Loose spil indebærer en skarp spil med urimelig risiko. Det er ofte brugt af begyndere, der er klar til at gå all-in med en hvilken som helst kombination, håber på et bluff.

Tight spillere er rolig og fornuftig, at de ikke er afhængige af held og skynder sig at spillet kun med et godt kort, med en svag kast dem, ikke forsøger at bluffe.

Aggressiv spil tillader modstanderen at diktere spillets regler i poker hold'em, og dermed holde det i konstant spænding med deres store satsninger, uanset om et bluff det eller ej.

Passive spillere sjældent angribe sig selv, de ofte acceptere og støtte modstandere satse i håb om, at de sidste to kort, de vil samle en vindende kombination. Takket være valgte strategi af spillet korrekt, kan du slå enhver spiller i poker. Regler for spillet Texas Hold'em giver dig mulighed for at vælge den måde, adfærd, som er karakteristisk for dit spil, men for de mest effektive spil, er det bedst at bruge en stram-aggressiv holdning. Det skyldes, at trække på kun en stærk hånd, men det er nødvendigt at angribe til det maksimale.

Hilsen før spil

En vellykket strategi og gode kombinationer i Texas Hold'em vil gøre det muligt at tjene en masse penge at gøre dette spil. Uanset om du er en professionel spiller eller nybegynder, du har brug for at udvikle den mest behagelige stilling i spillet. Nu er der et stort antal informativt materiale, som du kan lære en masse om Hold'em: .. Regler, strategi, taktik, kombinationer, starthånd styrke etc. Jo mere information modtages, jo bedre og mere produktive, og dit spil vil være. Den mest populære kortspil i øjeblikket er poker. Regler for spillet Texas Hold'em er ikke meget forskellige fra en hvilken som helst anden type spil. Således de mennesker, der allerede har haft erfaring med andre former for poker, vil være lidt lettere, men det er stadig værd at genopfriske din hukommelse og, før du spiller for rigtige penge, praksis og udvikle din spillestil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.