SkønhedHår

Bourgogne farve hår: funktioner og farvelægning

Farven ændring er ikke et problem, da der er mange farver og metoder til transformation af det ydre. Det er vigtigt at vælge den rigtige nuance, fordi han er nødt til at se på billedet af harmoni. For at verificere egnetheden af en bestemt farve, skal du bruge tonede balsam eller shampoo. Proceduren vil hjælpe dig med at vælge en tone, der fremhæver den naturlige skønhed. Det anses for en af de oprindelige bordeaux farve forskellig lysstyrke og mætning.

Funktioner bordeaux nuance

Bourgogne farve - er hvad? Han er ligesom bordeaux, men lidt anderledes end det. Til dato, en tendens, lys hud, men at eliminere behovet bleghed saftige accenter. For at gøre dette, passer perfekt bordeaux hårfarve. Den er ideel til lyse øjne, kold type. Ejere af denne type udseende vil være behageligt, fordi den naturlige skygge af vidunderlige harmoni med bordeaux farve.

Hue gør huden lysere. Men det har begrænsninger. Hvis huden er konstant en allergi, irritation eller udslæt, bør du ikke vælge en rød tone. I disse tilfælde kun bordeaux farve fremhæve manglerne i det ydre.

Hvis der er en naturlig rødme, skal du ikke bruge de lyse og mørke røde. Ejere af lys hud er ikke nødvendigvis fuldstændig ændre hårfarve til bordeaux. Hvis håret på lysets natur, bør malingen være forsigtig: Hvis du overdrive den maling, der er, at sandsynligheden for at få en unaturlig tone. Det er nødvendigt med en mindre reducere varigheden af proceduren, end der angives i brugsanvisningen.

Brug henna

Årstidens blomster kan fås ikke kun fra en professionel maling, men også med henna. Midler vil være perfekt til blondine. Klassisk henna farvetone og sukkerroer saft vil give et attraktivt bordeaux farve.

Proceduren udføres under en time, og derefter håret skal skylles grundigt. Resultatet bør fastsættes tranebær balsam (saft blandet med vand). Først da vil den oprindelige farve.

Lidt historie

Farve blev opkaldt efter farven på vin fra den franske provins Bourgogne. Han blev populær i renæssancen, hvor damerne kunne lide at bære tøj eller smykker, der tone. Bourgogne hårfarve ser meget luksuriøse, og så mange kvinder vælger at skjule det i ham. Paint kan du finde den perfekte frisure.

Moderne kvinder bordeaux farve vil bidrage til at understrege individualitet, forbedret ansigtet tone. Denne tone maling mange år siden kom til toppen, og har stadig ikke blevet mindre populær. Efterspørgslen er alle nuancer af vin.

male

For at opnå den farve af sæsonen, er det ønskeligt at anvende midler med henna og andre naturlige stoffer. Malingen vil have en terapeutisk og helbredende virkning til hår og hovedbund. Det har også en stimulerende virkning på håret, som vil vokse bedre. Et særligt sæt af maling forbedrer vitalitet rødder, aktivere dem.

Takket være de naturlige ingredienser, der er i de farvestoffer, håret gjort glat og skinnende. Præparatet påvirker hele længden af krøller, beskytte dem med en tynd beskyttende film. Med hjælp af strengene ikke beskadiges af fugttab og bliver elastisk og silkeblød.

ikke-permanent farve

Der tint hårfarve, bordeaux farve, der ser attraktive. Det betyder sikkert og hovedbund. Det forbedrer funktionen af talgkirtler, genopretter fugtbalancen, fjerner skæl. Farve har fremragende holdbarhed.

Hurtigt ændre farvetone vil ikke fungere. Bør ikke straks begynde at farvning efter udsættelse for kemikaliet på håret. Bedre at vente 2-3 uger - og så kan du opdatere den farve krøller. Derefter trådene erhverve en attraktiv, fyldig tone.

farve lysstyrke er bestemt af tilstanden af hår, varigheden af proceduren. Men under alle omstændigheder, få naturlige farvetoner med vin. Du skal overholde alle regler for maling uddrag af instruktioner. Dette vil ikke kun undgå mange ubehagelige konsekvenser, men også få den originale tone.

Color er ideel til naturligt hår kvinder, brun og rød hår. Bright frisure vil se bedre ud på en ung pige. Anlægget har en blød konsistens, der er nødvendig for en nøjagtig farvelægning tråde hjem. Det er kun nødvendigt at købe en egnet maling, der ikke skader strukturen af krøller.

Hårpleje

Efter farvning af hår har brug for særlig pleje, som giver dig mulighed for at opretholde lysstyrken af farver. Det er nødvendigt for at beskytte låse på eksterne faktorer. Hue kun være smart, når håret udføres omhyggelig pleje. Til dette formål ikke kun kosmetik butik, men hjemmelavede løsninger.

Det er nødvendigt at regelmæssigt bruger naturlige olier, der tilfører glans og silkiness. For at beskytte håret mod brud, er det nødvendigt at anvende professionelle malinger. De har naturlige ingredienser, der forhindrer, at der opstår mange fænomener. Gå ikke på kompromis på maleriet, fordi det påvirker udseendet og sundhed.

Til pleje nødvendigt at bruge medicinske masker, shampoo, lotion. Nyttige egenskaber kendt for naturlige skønhedsprodukter skabt på grundlag af urter, olier. Af professionelle værktøjer er bedre at vælge sæt, fordi de giver omfattende pleje. Hvis farven falmer, bliver opdateringerne anvendt på dens farvning shampoo. Uanset tone var hverken smuk, maleri er ikke nødvendigt at udføre ofte. Dette vil holde sundhed og struktur af håret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.