Kunst og underholdningFilm

Kim Kardashian før og efter plast. Er Kim Kardashian plast lavet og hvor præcis?

Det sker ofte, at den smukke og berømte mennesker - forskellige karakterer. Men de, der smagte den mindste smule af herlighed, ønsker at få mere ud af livet, og udseende - ikke det sidste punkt på listen over ønsker.

Heldigvis kan moderne medicin være muligt at udføre hver indfald, som de siger, "for dine penge." Faktisk ville det være penge og alle dele af kroppen kan stige, falde, sy, ændre og måske endda skæres.

Kim Kardashian - ikke en sanger og ikke en meget vellykket skuespillerinde. Dens popularitet skyldes for deltagelse i en temmelig populær reality show om livet i en almindelig velhavende familie. I mellemtiden, pigen nu og da blinkede i vender glittede magasiner. Hendes interesser den enkelte, og ikke mindst fordi Kim giver anledning til at tale om sig selv. Folk diskutere dens aktiviteter, relationer og, selvfølgelig, udseende. Uanset om plast var i livet af Kim? Hvad der præcist er en ændring for at se den måde, det ser ud i dag? Hvorfor tale om Kardashian, selvom hun "ikke gør noget?" Lad os tale om dette i vores artikel.

Etnicitet Kim Kardashian

Hvad er Kim? Måske hvis det var en typisk langbenet slank pige er usandsynligt, at hendes navn så ofte glimtede i magasiner. Men det ser meget anderledes. Først og fremmest kan væksten af 158 cm ikke kaldes en model. Men det er ikke alt, der adskiller Kardashian blandt de rige og berømte. Kim former er meget appetitvækkende: store bryster og bulk-pop pige gjorde meget genkendelig. En passion for at afsløre outfits yderligere understreger funktionerne i figuren. Kim gjorde ikke genert om hans udseende. I stedet vælger stramme nederdele og bukser, kvindelighed figur. Hertil kommer, en anden "trick" af Kardashian - halsudskæring, ofte dyb og ærlig.

Han lignede en ung Kim Kardashian?

Foto til plast vil ikke vise dig det "grimme ælling", pigen fra hans barndom var meget attraktivt.

Arv hun fik den lyse udseende en armensk far, som med alderen blev mere udtryksfuld. Her opstår spørgsmålet: "Ændringerne skyldes guiden natur eller skalpel?" Piger over hele verden er interesseret i Kim, fordi hun ikke er trivielt, og bør ikke være på den slagne vej af moderne stjerner, ofte ligner hinanden. Skal jeg nødt til at have kirurgi til at blive som hende?

Uanset om plast var?

"Var der en dreng?" Berømtheder kan ikke lide at tale om deres ture til kirurgen. Hvorfor det anses skammeligt at indrømme, at flad næse eller ideelle taljen, de har erhvervet gennem en skalpel, snarere end Moder Natur. Plastic Kim Kardashian er ingen undtagelse. Hun let indrømmer, at bruge Botox til at forebygge rynker, men hvad med kirurgi? Vi udfører "en undersøgelse".

Som tidligere set Kim Kardashian? Foto til plast, hvor dem, hvor hun er ung, gør det muligt at sammenligne hendes ansigt og danner med moderne og drage konklusioner om operationen.

person

Selv om de siger, at en person ikke at drikke vandet, men det er det, vi henlede Deres opmærksomhed med det samme, i betragtning af manden. For at finde ud af, hvad der præcist justeret Kim i sit udseende, den britiske portal Daily Mail stillede dette spørgsmål til eksperter på området for kirurgi.

Antag, at for den gennemsnitlige person læge indgreb kan være usynlig, men professionelt udseende straks se de ændringer, hvis du sammenligner billeder af Kim Kardashian før og efter plast. Hovedparten af de adspurgte sagde, at hvis ændringerne var, de er meget betydelige. Maksimeret besvaret spørgsmålet læger Azim Shahmali og Tony Yuen.

Ændring af hårgrænsen

En læge med en stor oplevelse Azim Shahmali hævder, at det foto han klart ser ændringen i hårgrænsen på pigens hoved. Han er engageret i hår transplantationer og er berømt for at være den første til at transplantere øjenvipper. Efter at have undersøgt billeder af Kim Kardashian før og efter plast, Azimov sagde, at der er nogle spor af sig selv: hun tog hende ned fra panden, således "skubber" på håret og gøre den person mere åben og pande - højere. En sådan operation er upopulær, oftere piger bliver bedt om at fjerne deres overskæg. I mellemtiden har en mindre procedure lov til at gøre ansigtstræk mere udtryksfuld.

bryst

Tony Yuen, en ekspert på området for plastikkirurgi i Kina, sagde, at der var ændringer i forbindelse med den størrelse og form af brystet. Efter at have undersøgt billeder af Kim Kardashian før og efter plast, det er sikkert at sige, at efter 2006, hendes bryster blev mere afrundet og bulk. Men lægen er ikke sikker på en hundrede procent, at der har været kirurgi. Bryst kunne ændre deres form efter fødslen - er velkendt for mange piger, et tal, der er forvandlet betydeligt efter graviditet.

Hertil kommer, lægen sagde, at der var en næsekorrektion og på forsiden af Kim Kardashian. Foto før begyndelsen af de to tusindedel plast vise lidt mere end en lang næse. Hvem er den pige, han var kortere, og formen har erhvervet raffinement. Tony mener imidlertid, at en sådan operation kunne gøre kun højt niveau ekspert - han ser ændringerne kun i kraft af deres uddannelse. Resten af de adspurgte mener, at portalen, at ingen operation var - næsen ser anderledes på forskellige billeder, afhængigt af belysningen.

Hvad synes de om Kim familien plastik?

Det skal bemærkes, at hvis Kim taget i hovedet for at gøre driften, som Kanye West og hans kone, ville han have fået sin afvisning. Det faktum, at Kanye er min mor døde som følge af komplikationer efter operationen. Op til dette punkt var det kendt, at Kim omkring at lytte til sin mand, uanset om det er et spørgsmål om mode eller livsstil. Pårørende til den Kim, især hendes mor og søstre, er ikke utilbøjelig til at kirurgisk indgreb. Men hvad og hvordan de har ændret i deres udseende - en tæt bevogtet hemmelighed.

Kardashian bagdel

Som i dag, hvis nogen siger en operation på kroppen af stjernen, er det med henvisning til, mest sandsynligt, den berømte "bag" Kim Kardashian, plast bagdel som interesseret hendes fans. Ingen grund til at være en læge, for at markere en dramatisk ændring, der fandt sted med den "femte punkt" Kim i de seneste år.

Hendes røv er steget markant, og talje og andre mængder af pigerne har ikke ændret sig. Lad os sammenligne foto af Kim Kardashian før og efter "plast balder." Tilskuere er sikker på at skylden - implantater XXL. En anden version er, at Kim lige tyet til den populære brasilianske fedtsugning i dag. Dens essens ligger i det faktum, at de fedtdepoter fra hofterne "pumpede" til balderne, øge deres størrelse og gøre dem velsmagende formular.

Hun forsikrer også det modsatte: dens form ændret, så efter fødslen. Så meget, at der i den direkte transmission af Keeping Up with the Kardashians, Kim "var udsat" under røntgen, viser verden, at alle hendes charme givet af naturen. For ikke så længe siden, at bevise endnu engang, at store røv - det er smukt, har Kim udgivet en ansøgning om smartphones, hvilket gør Belfa. Hvad betyder det? Enhver, der ønsker at være i stand til at få fat i den virtuelle røv ligesom Kim. Ved simple fingerbevægelser, vil hver pige kunne se, hvordan ville det se ud, om det er den samme appetitvækkende røv som en Kardashian.

Ikke bange for noget

Har du nogen frygt? Det betyder ikke noget, du bange for edderkopper eller mørke, chancerne er du har set en ond drøm, hvor du passerer gennem mængden klædt som Adam og Eva. Frygt for at være nøgen blandt folk er meget stærk, selv om vi er tilfreds med din krop.

Trods talrige kritikpunkter i sin tale på de påståede uforholdsmæssige form, ikke så længe siden, Kardashian har deltaget i en fotooptagelse for Paper Magazine. Billeder kom ud under navnet "Kim tåre Internet" og ikke tilfældig fordi publikum kunne se den nøgne pige! I første omgang, Kim vendte ryggen til kameraet, der viser "bag". Dette dristige billede og faktisk rejst en enorm bølge af interesse i hvad lignede Kim Kardashian før og efter balder plast.

Men ikke alle de anmeldelser var henrykte. Ass piger sammenlignet med ferskner, kiks, marionet former, og udmærkede sig i alle mulige måder i Photoshop. Selv en bruger har fastgjort til kroppen af Kim torso af hesten, dreje Kardashian kentaur. Dette billede blev endnu mere populær end selve fotoet Kim. Det ser ud til, at der ikke er noget godt her, men havde ikke tid til at ligge ned lidenskaber, som straks var der en efterfølger. Hun vendte sig med et smil til ansigt kameraet, vise hendes krop. Figur Kim var virkelig meget feminin, uden at forårsage selv ønsket om at sige noget også.

opsummere

Hvordan ville hun ser, ikke om den har mulighed for at kontakte eksperterne? Af én ting, vi er sikre på sikker - det ville have været smuk. Men de fleste af hendes fans mener, at dagens stjerne udseende - er ikke kun en gave fra naturen, men også en "gave" af læger Kim Kardashian. Billeder efter plasticitet, siden 2006, viser de forandringer i form af næsen (han var kortere og slankere), mere udtryksfuld ansigt ovale, afrundede og store bryster, samt øge balderne. Efter udgifter "undersøgelse", fandt vi, at nogle af master-kirurgi i solidaritet med folks mening: operationer var. Dog være alting er, pigen er en værdig eksempel til efterfølgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.