Kunst og underholdningFilm

Keri Louell: En biografi, karriere, personlige liv

I dag lad os tale om en vidunderlig pige, en indfødt af USA.

Keri Louell - amerikansk skuespiller og tidligere model, bedst kendt for sin stemmeskuespil skydespil "Agent 007" og for sin rolle som offentlig anklager Dzheymi Ross i tv-drama "Law & Order".

biografi

Carey blev født i en familie af kendte geolog James Lowell. Hun tilbragte sin barndom i forskellige lande: Libyen, Holland, Frankrig. Når den kommende skuespiller var 12 år gammel, hendes familie endeligt afgjort i Denver, Colorado.

Næste tog hun til New York for at starte hendes modeling karriere. Efter at have været på et par auditions, Carey modtaget forslag fra så berømte modedesignere som Ralph Lauren og Calvin Klein, foruden, hun deltager New York University.

skuespillerkarriere

Keri Louell først dukkede op på skærmen i filmen Robina Uilyamsa "faretruende tæt": skuespillerinden spillede rollen som Julia. Næste Carey udførte rollemodel i filmen Club Paradise, har skuespillerinden ikke engang at spille, det bare kom ud og viste en master class.

I 1989 medvirkede hun i spion film i serien James Bond "licens til at dræbe," hovedrollen Pam Bovier. Denne rolle har bragt en masse berømmelse Keri Louell. Film med hendes deltagelse blev mere og mere frem på skærmen.

Filmografi mellem 1990 og 2000:

  • The Guardian - rolle Kate;
  • "Vejen til ruinerne" - Jaycee;
  • "Søvnløs i Seattle" - skuespillerinden spillede pigen Meggi Bolduin;
  • "Leaving Las Vegas" - Bank Teller;
  • Love Affair - medvirkede som Martha.

I tillæg til ovenstående, Keri Louell medvirket i flere tv-shows og spillede et par roller i episodisk tv-serier. Fra 1997 til 2001, skuespillerinden spillet en tilbagevendende rolle i tv-serien "Law & Order" (heltinden Dzheymi Ross). Dernæst hun dukkede op i flere episoder, som fortsatte den tidligere serie, men iført et andet navn: "Homicide: Life on the Street" og "Law & Order nævningesag.".

I 2006 blev Carey kaldet til at opfylde rollen som Christine Kasman i filmen "Six Degrees" og efter at hun deltog i videospillet stemmeskuespil "Agent 007".

Personlige liv

Keri Louell var gift tre gange. På en af de fotooptagelser skuespillerinde han mødtes med fotografen John Stemberom par legaliseret deres forhold i 1984, men 4 år senere blev parret skilt.

I det andet ægteskab skuespiller kom i 1989, denne gang var det skuespilleren udvalgte, Griffin Dunne, under ægteskabet, Keri Louell fødte en datter, der blev opkaldt Hannah. I begyndelsen af 1995, at parret brød op.

I 2002 Carey og skuespiller Richard Gere gift. I februar 2000 før ægteskabet, parret havde en søn, Homer James. Det tog 11 år, og efter mange forsøg at parret blev skilt i Manhetenne højesteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.