SundhedPræparater

"Gordoks": indikationer, kontraindikationer, anmeldelser

Hvad er det stof "Gordoks"? Indikationer for brug af værktøjet vil blive præsenteret nedenfor. Vi fortæller også dig om den form, hvori lægemidlet frigives, hvis de har nogen kontraindikationer, hvordan det skal anvendes korrekt, hvilke bivirkninger kan forekomme efter anvendelse, og så videre.

Frigivelse af lægemidlet, emballering og sammensætning

I hvilken form kan købe medicin "Gordoks"? Indikationer for brug af værktøjet, således at den mest effektivt, når indgivet intravenøst. Derfor denne medicin kun frigivet i 10 ml hætteglas i en opløsning.

Den aktive bestanddel af midlet er aprotinin. Lægemiddel indbefatter også hjælpekomponenter, såsom vand til injektion, benzylalkohol og natriumchlorid. En papæske er 25 ampuller.

De farmakologiske egenskaber af lægemidlet

Hvorfor har jeg brug for medicin "Gordoks"? Indikationer for brug af dette værktøj omfatter sygdomme i fordøjelsessystemet. Den aktive lægemiddelbestanddel har antiproteoliticheskoe, hæmostatisk og antifibrinolytiske virkninger. Det er effektivt i sygdomme i pancreas. Desuden dette stof er i stand til markant at reducere den fibrinolytiske aktivitet i blodet. Det er ofte ordineret som en forebyggende behandling for alle typer af tilstande af chok.

Princippet om drift af medicinske faciliteter

Hvad er kuren "Gordoks"? Anvendelse til børn og voksne skal gøres receptpligtige. Dette skyldes det faktum, at det aktive lægemiddel er en inhibitor af proteolytiske enzymer, som har antifibrinolytiske egenskaber.

Efter dannelsen af støkiometriske komplekser reversibel lægemiddel aktivt stof inhiberer funktionen af væv og plasmakallikrein, plasmin og trypsin. Som følge af en sådan eksponering reduceres fibrinolytiske aktivitet af blod.

Udover, aprotinin er stand til at aktivere kontakt fase af koagulationen at inhibere talrige mediatorer dæmpe inflammatoriske responser, hvilket reducerer thrombinfrembringelse og fibrinolyse.

Hvad brugte medicin "Gordoks"? Indikationer inkluderer kirurgisk indgreb. Gennem dette betyder reduceret blodtab og behov for transfusion.

Lægemidlets farmakokinetik

Hvor hurtigt virkende lægemiddel "Gordoks"? Anvendelsen i veterinærmedicin og terapi viser, at efter intravenøs indgivelse af koncentrationen af den aktive bestanddel i blodet meget hurtigt falder på grund af lægemidlet fordeling i det ekstracellulære rum. Den initiale halveringstid for lægemidlet er observeret i 0,4-0,8 timer, og endelig - efter 5-10 timer.

Kommunikation plasmaprotein er 80%.

Aprotinin akkumuleres i høj grad i nyrerne, og en mindre - i bruskvævet. Ophobningen af lægemidlet i nyrerne gennemføres på grund af dets binding til epitelcellerne i nyretubuli. Som for akkumulering i væv af brusk, dette skyldes affiniteten af aprotinin, som er i virkeligheden, er deres base.

Akkumuleringen af den aktive bestanddel af medikamentet i andre organer i forhold til dets koncentration i plasma. Den laveste procentdel findes i hjernen. Det skal også bemærkes, at en begrænset mængde aprotinin kan trænge igennem placentabarrieren.

Aktive lægemiddelbestanddel metaboliseres i nyren (lysosomale enzymer) til inaktive metabolitter. Den lille mængde aprotinin i urinproduktion.

Det stof "Gordoks": indikationer for brug

Anmeldelser om dette værktøj, vil vi præsentere nedenfor. Med hensyn til denne artikel sektion, så ville det gerne fortælle dig om, hvad der betragtes som en medicin ordineret til patienter.

Således indikationerne for anvendelse af dette stof er følgende patologiske tilstande:

 • i kronisk pancreatitis (lægemiddel anvendt med hyppige tilbagefald, såvel som i alvorlig sygdom);
 • pancreatitis hos akutte form (medicin kun i den komplekse behandling);
 • pancreatitis, der udvikles som følge af skader eller kirurgiske procedurer;
 • pankreatisk;
 • indledende blødning, der opstod på baggrund af hyperfibrinolyse (efter kirurgi, en række skader, efter levering og før dem, når polimenoree);
 • som en forebyggende foranstaltning nonspecifikke postoperative fåresyge;
 • angioødem;
 • diagnostiske tests på bugspytkirtlen, og kirurgi;
 • tegn på chok (fx giftig, traumatisk eller hæmoragisk);
 • Various vævsskade (bred og dyb).

Hvorfor stadig bruge stoffet "Gordoks"? Indikationer for anvendelse indbefatter, og sådan afvigelse som koagulopati, hvor der er alvorlig blødning og sekundær hyperfibrinolyse (som adjuverende behandling).

Vi kan ikke sige, at dette værktøj aktivt administreres til profylaktisk behandling af blødning efter kirurgi og lungeemboli.

Kontraindikationer til brugen af dette lægemiddel

I nogle tilfælde kan du ikke bruge stoffet "Gordoks"? Anvendelse af pancreatitis forekommer oftere, dette er den vigtigste indikation. Med hensyn til kontraindikationer, så de er som følger:

 • hypersensitivitet af patienten eller stærkt udtalt allergiske reaktioner over for det aktive lægemiddelstof (dvs. aprotinin);
 • første og tredje trimester af graviditeten;
 • under amning.

Det skal også bemærkes, at det pågældende lægemiddel skal anvendes med forsigtighed under hjertestop grund af den øgede risiko for nyresvigt, dyb hypotermi, samt allergi (efter tidligere behandling aprotinin).

Drug "Gordoks": brugsanvisning

Pancreatitis, samt andre indikationer injiceret lægemiddel langsomt intravenøst. Maksimale lægemiddeladministration skal være omkring 5-10 ml i minuttet.

Under infusionen af lægemidlet patienten bør kun være i liggende stilling. Det stof behøver kun administreres gennem en vene rygrad. Og bruge dem til at indføre andre betyder det er strengt forbudt.

Eftersom efter anvendelse af medikamentet er en høj risiko for anafylaktiske og allergiske reaktioner hos alle patienter inden for 10 minutter før indgivelse af hoveddoseringen skal indtaste prøvevolumenet der er 1 ml (eller 10 tusind. KIU). Hvis der efter at ingen bivirkninger efterfulgt, administreres derefter en terapeutisk dosis af lægemidlet.

Det skal også bemærkes, at den mulige anvendelse af blokkere af histamin H1- og H2-receptorer for ¼ time før infusion af medikament. Under alle omstændigheder må det nødvendigvis være forsynet med alle standard nødforanstaltninger som er rettet mod behandling af allergisk eller anafylaktisk reaktion.

Voksne anbefaler betragtede medikament indgivet intravenøst i en initial dosis, der er 1-2 millioner. KIU. Gør det langsomt, over en fjerdedel af en time efter indtræden af anæstesi og før sternotomi.

Efter afslutning af bolusinfusion af lægemidlet til patienten put (ved en hastighed på 250-500 tusinde. KIE per time) til lukket drift. Den samlede mængde aprotinin administreret under hele forløbet, må ikke være højere end 7 millioner KIE.

Personer med nedsat nyrefunktion, samt ældre patienter dosisjustering.

Bivirkninger af medicinen

Hvad er bivirkninger af et lægemiddel "Gordoks" aflæsninger, som er kontraindikationer er beskrevet ovenfor?

Som praksis viser, patienter, der fik aprotinin for første gang, ikke forstyrre udviklingen af anafylaktiske eller allergiske reaktioner. Som for gen-administration af lægemidlet, hyppigheden af bivirkninger forhøjes til 5%. Dette gælder især i det tilfælde, hvor en sådan brug af stoffet blev udført i 6 måneder.

Når genbrug middel mere end 6 måneder, en mulig risiko for anafylaktiske og allergiske reaktioner er ca. 0,9%.

Risikoen for alvorlige bivirkninger er øget betydeligt i tilfælde af, at et halvt år blev aprotinin brugt mere end to gange.

Når genbrug blev observeret fremstillingen af tegn på allergiske reaktioner, kan den efterfølgende påføring af medicin ganske let føre til udviklingen af uønskede fænomener, endda dødelige.

Symptomer på anafylaktisk og allergiske reaktioner efter anvendelse af lægemidlet kan manifestere sig som en række lidelser i fordøjelseskanalen, det kardiovaskulære og respiratoriske systemer, samt huden.

I tilfælde af bivirkninger, bør anvendelsen af lægemidlet straks afskaffes. Det er også nødvendigt at sikre, at alle standard nødforanstaltninger (f.eks infusion terapi, administration af adrenalin, epinephrin, kortikosteroider).

Så hvad er de uønskede virkninger opstår efter brug "Gordoks" stof? Anvendelse i oftalmologi, intern medicin, og veterinærmedicin kan forårsage fremkomsten af følgende abnormiteter:

 • Allergi: anafylaksi, anafylaktisk og allergiske reaktioner, anafylaktisk shock (muligvis fatal).
 • Kardiovaskulære system: trombose, iskæmi, perikardieekssudat, myokardieinfarkt, trombose eller okklusion af kranspulsårerne, lungeemboli og arteriel thrombose, som kan forekomme med lidelser i vitale organer såsom lunger, nyrer og hjerne.
 • hæmatopoietiske system: koagulopati, herunder DIC.
 • Urinary System: forstyrrelse af nyrefunktion og nyresvigt.
 • Lokale Bivirkninger: tromboflebitis, reaktion i infusion eller injektion.

Specifikke instruktioner for brug af stoffet

Nu ved du, hvordan en medicinsk facilitet bør bruges som "Gordoks". Vejledning til brug i pancreatitis og andre sygdomme har vist sig lige over. før behandling med dette lægemiddel anbefales imidlertid at gennemføre hudprøver er nødvendige for, at en person til at bestemme individuelle følsomhed over for den aktive bestanddel midler (dvs. aprotinin).

Hvis en historie af allergiske reaktioner er angivet, før behandling patienten skal tage corticosteroider og histamin H1 antagonister.

Når de afvigelser, som hyperfibrinolyse og DIC, lægemidlet bør kun anvendes efter data fænomener forsvinder fuldstændig. Det samme gælder i tilfælde, hvor patienten har en forebyggende virkning af heparin.

Meget nøje overvejet lægemidlet ordineres til de patienter, der i et par dage før starten af behandlingen fik muskelafslappende.

Som en del af lægemidlet "Gordoks" har benzylalkohol. I denne henseende bør dens maksimale volumen pr dag ikke overstige 90 mg per kg legemsvægt.

Medikament "Gordoks" er ikke en erstatning for sådanne lægemidler som "heparin".

Når hætteglasset er åbnet med opløsningen, bør det anvendes straks. Under genbrug af lægemidlet til administrere lægemidlet fra en åben beholder er forbudt.

Det er særdeles uønsket at blande medicinen "Gordoks" med anden medicin.

Er det muligt at indføre stoffet kæledyr?

Er det tilladt at komme ind hunde og katte stof "Gordoks"? Brugen er tilladt i dyr. Dog bør den dosis af lægemidlet kun definere en dyrlæge, og først efter ultralydsundersøgelse af bughulen af et kæledyr.

Sådan indtaste "Gordoks"? Brugen af katte og hunde, skal behandlingen være yderst forsigtig. Dette skyldes det faktum, at stoffet anses allergifremkaldende.

Lægemidlet administreres intravenøst via en særlig kateter. Det kan også indgives subkutant, i den såkaldte "krave". Det skal bemærkes, at i de første to dage af behandlingen af pancreatitis bør udføres ved intravenøs infusion. Det var først efter, at PET vil være i stand til at tage mad uden opkastning, kan medicin administreres ved manken selv for 5-7 dage.

Hvad skal doseringen til behandling af stof "Gordoks"? Anvendes til hunde gennemsnitlige størrelse og vægt kategori (ca. 15 kg) involverer administration af et lægemiddel i en mængde, der ikke overstiger 10 tusind. KIU (tre gange om dagen). Med hensyn til katte (ca. 5 kg), bør dosis være 5 tusind. KIU (tidligere anbefalet at konsultere en dyrlæge).

Til indgivelse af lægemiddel via IV indholdet af hætteglasset i en sprøjte og derefter trukket animalsk skind og præcist føre nålen ind i det subkutane rum. I dette tilfælde er det stof langsomt skubbet ud af sprøjten.

medicin anmeldelser

Ifølge de anmeldelser af læger og dyrlæger, stoffet "Gordoks" ganske effektivt og hurtigt behandling af kronisk og akut pancreatitis. Hertil kommer, han er i stand til at stoppe blødning.

Den eneste ulempe ved dette stof virker som et stort antal bivirkninger, som endda kan føre til døden. Derfor bør dette stof kun anvendes på det vidnesbyrd, og kun med det formål at den behandlende læge. Desuden under behandlingen af dette betyder at patienten må nødvendigvis være under streng kontrol af din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.