SundhedPræparater

Lægemiddel 'Piracetam': brugsanvisning

I vores ustabil, hurtig gang vi er i en fart eller andet sted, et eller andet sted i en fart. Af nyttige og unyttige informationer hovedet er spinning. Alle forsøger at fange et eller andet sted, noget andet at afslutte kurset. Årene er ikke det samme, ikke dygtighed, og mindet om den sidste gang var summen ... Fra følelsesmæssig stress på arbejdspladsen, fra uhøflighed i tråd fra alle mulige problemer og problemer ofte ryste hænder, er søvn tabt. Alle disse tegn vi fratrække deres alder eller nerver, og nogle gange er vi bare ikke mærke til, at sygdommen kryber op på os som et vildt dyr, blidt, stille og roligt, umærkeligt, så for at dræbe, ødelægge. Og nogle gange er det for sent at flygte, og i virkeligheden være lidt tættere, kunne. Og det ville hjælpe os et stof, der bærer navnet "Piracetam".

Beskrivelse af de medicinske egenskaber

"Piracetam" (Pyracetamum) - lægemidlet har en positiv effekt på metaboliske processer og hjerne cirkulation. Det forbedrer alder-hjernens aktivitet, forbedrer indlæring, hukommelse, hjælper med at genoprette og bevare mindet. Hos mennesker med koronararteriesygdom, stoffet forbedrer regionale blodgennemstrømning i områder af hjernen, der er ramt af sygdommen. Lægemidlet udskilles af nyrerne inden for 4 timer i alle væv, hjernen og indre organer. Af cerebrospinalvæske vises betydeligt langsommere.

Indikationer

Lægemiddelpartiklerne instrukser "piracetam" til anvendelse som nødvendigvis bundet, er foreskrevet for vaskulær parkinsonisme, cerebral atherosklerose og andre patologiske processer, udtrykt i strid med hukommelse, sprog, opmærksomhed, svimmelhed, komatøse tilstande som følge af forgiftning og hjerneskader.

Ved nogle sygdomme i nervesystemet, hvad angår reducerede intellektuelle funktioner i hjernen, forstyrrer den følelsesmæssige-viljebestemt funktion et al., Anvendes lægemidlet "Piracetam". Instruktioner om, hvordan man bruger sagde, at han blev udnævnt i psykiatrisk praksis for integreret behandling af psykisk sygdom. Hvis patienten er neurotiske og asthenic-Paralytiske død periode, når klart udtrykte skilte adinamii, apatisk, skizofreni, og også i behandlingen af senile sygdomme lige fra Alzheimers sygdom, er det også udnævnt af lægemidlet.

Denne medicin er ordineret til alkoholisme i dens forskellige stadier af kronisk alkoholisme for at reducere intellektuelle psykiske lidelser og andre mentale aktivitet, virkninger af træthed. Det anvendes i leveringen af nødhjælp til narkomaner, alkoholikere, og også i tilfælde af akut forgiftning med morfin, alkohol og barbiturater.

Dens anvendelse er egnet til kompleks behandling af myokardieinfarkt, samt virale neuroinfections.

Vejledning til brug

Lægemidlet "Piracetam" instruktion rådgiver indgives oralt eller intravenøst. Når der anvendes intravenøs administration i begyndelsen af behandlingen lægen ordinerer 10 gram per dag, og i alvorlige tilfælde til 12 g per dag i form af intravenøse, inden for en halv time. Når forbedring af patientens og dosis reduceres gradvist ordinerende læger tabletter.

I lettere tilfælde ordinere piller "Piracetam". Lægemiddel Usage indad rapporterer, at tidlig behandlingsdosis er 3 gange dagligt på 800 mg før måltider. Når patientens tilstand forbedres, enkelt-dosis reduceret til 400 mg. Behandlingen varer cirka 6 - 8 uger. Stoffet bruges 2 gange om dagen, 30-160 mg, hvis det blev nødvendigt - 3-4 gange om dagen. Behandlingen varer fra 2 uger til 6 måneder og en halv - to måneder om nødvendigt at tage medicinen kan gentages. Generelt er præparatet "Pyracetam", dosis og varigheden af dens anvendelse er afhængigt af diagnosen, sygdommens sværhedsgrad og patientens alder.

bivirkninger

Ved anvendelsen af piracetam kan være forskellige bivirkninger: motor hæmninger, mental spænding, irritabilitet, og mangel på balance. En person kan ikke koncentrere sig, er der angst, forstyrret søvn.

I nogle tilfælde, kvalme, opkastning og forstoppelse eller omvendt, diarré. Ved høje doser, nedsat appetit, vises svimmelhed og hovedpine. Der kan være kramper, øget seksuel aktivitet eller forværring angina.

Der er nogle kontraindikationer for brug af medicin "Piracetam". Manuelle stater, at det ikke kan anvendes til børn under et år,. Også folk med diabetes, med allergiske reaktioner på frugtsaft, Essence, med akut nyresvigt.

Især er det nødvendigt at overvåge den dosis af lægemidlet, fordi når der er overdreven dosis af irritabilitet, søvnløshed, og ældre patienter kan have akut hjertesvigt.

doseringsformer

Præparat "Pyracetam" er tilgængelig i 0,4 g kapsler, tabletter på 0,2 g, en 20% opløsning i 5 ml ampuller (1d lægemiddel i 1 hætteglas) i 56 g granulat til børn.

Ved anvendelsen lægemidlet skal konstant observere ydeevnen af nyrerne og leveren. Må ikke brat stoppe brugen af lægemidlet "Piracetam", og i tilfælde af søvnforstyrrelser anbefales at annullere aften modtagelse medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.