SundhedPræparater

Eleutherococcus. anmeldelser

Eleutherococcus stof er et biologisk aktivt kosttilskud. Det bruges til generel styrkelse af kroppen, og har en styrkende og anti-stress effekt. Eleutherococcus er i stand til at øge modstandsdygtigheden og modstandsdygtighed over for ugunstige vejrforhold.

Sammensætningen af dette præparat fremstillet fra rødderne af medicinske planter, er stoffer glycosider, som har en terapeutisk virkning på kroppen. Eleutherococcus, anmeldelser hvoraf vidner om sin multilaterale indsats, er i stand til at:

Forbedret fysisk og mental præstation;

-snizit døsighed;

-vozbudit centralnervesystemet;

-povysit bevægelsesaktivitet;

Forbedret hørelse og syn;

- øge kroppens modstand;

Forbedret appetit;

-normalizovat metabolisme.

Desuden kan præparater af denne urt sænke blodsukkerniveauet og normalisere blodtryk.

Eleutherococcus, anmeldelser hvoraf vidner om dens positive virkninger på kroppen, er i stand til at forbedre den måde, det reproduktive system og øge styrken. Hos ældre mennesker, denne medicin genskaber aktiviteten af hjertemusklen og normaliserer blodtrykket , når hypotension sygdom. Lægemiddel fra den sibiriske ginseng har evnen til at sænke kolesterol og derved forhindre sandsynligheden for at udvikle aterosklerotisk sygdom. Også dette stof øger kroppens immunforsvar styrke, stigende resistens over for forkølelser og mindske risikoen for at udvikle kræft.

Det tildeles når lægemidlet udtømning nervesystem, reduktion af effektivitet, søvnløshed, overdreven irritabilitet, neurasteni og psihosteniyah. Eleutherococcus, anmeldelser hvoraf peger på sine positive virkninger, i kombination med andre stoffer bruges i vasokonstriktion, arytmi, hypotension, vegetativ neurose, strålesyge, de indledende stadier af hypertension og diabetes mellitus. Det har dette stof kontraindikationer. Det betyder ikke at udpege den periode af hypertensive kriser, infektionssygdomme, akutte og under febrile tilstande.

Eleutherococcus børn ordineret til forebyggelse af smitsomme virussygdomme. Ved brug af dette stof forekomsten af disse sygdomme er reduceret til to til tre gange. Forløbet af i løbet af måneden skal sammenflettes med den samme varighed af afbrydelser. Dosering beregnes afhængigt af de samlede leveår. En dråbe på året. Det er disse terapeutiske foranstaltninger kan styrke et svækket immunitet hos børn. Sibirisk ginseng, som gennemgår sige dens evne til at have en positiv terapeutisk effekt inden for to måneder efter kurset, bevarer sine egenskaber i løbet af året. Denne evne er ikke engang ginseng. Den høje effekt opnås ved at stimulere produktionen af immunsystemet specielle stoffer - interferon. Hvis et barn er sårbar, og enhver stress forårsager ham svær angst, selv en engangs- brug af sibirisk ginseng er i stand til at lindre spændinger. Tage stoffet sikrere brug af antibiotika.

Farmakologisk industri producerer et biologisk aktivt kosttilskud Eleutherococcus n. Dens basis er plantematerialet, som pulveriseres til et pulver. Denne form for hovedkomponenten forbedrer hastigheden og procentdelen af assimilering af mineraler. Desuden er denne formulering indeholder lactose, ascorbinsyre, sukker, calcium- eller magnesiumstearat, magnesiumcarbonat, solsikkeolie, bivoks og paraffiner. Eleutherococcus n produceres i form af tabletter eller drageer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.