SundhedPræparater

Lægemidlet "Gepar Compositum"

Medicinering "Gepar compositum" er et komplekst præparat, som indeholder homøopatiske fortyndinger af ca. 24 aktive komponenter, herunder seks organiske komponenter, coenzymer, cyanocobalamin, mineralske og vegetabilske komponenter. Desuden indbefatter sammensætningen af medicinen en homøopatisk komponent af histamin. Lægemidlet forbedrer signifikant leverens afgiftningsfunktion, fjerner toksiner, stimulerer stofskiftet, har en udtalt antioxidant, koleretisk og hepatoprotektiv virkning. Hos patienter, der oplever stagnerende fænomener i den lille bækken eller portalvejen, observeres stoffets venotoniske virkning. Lægemidlet "Gepar compositum" forbedrer hudtilstanden, fremskynder regenerering af væv, har en positiv effekt på lipid og kulstofmetabolisme.

Lægemidlet er normalt ordineret til patienter med lever- og GI-sygdomme. Ofte er lægemidlet ordineret til patienter med hepatitis, cholecystitis, levercirrhose, cholangitis, duodenalsår og mave, gastrokardialt syndrom, tarmmuskelsænkning, diarré, intolerance overfor proteiner og fedtstoffer. Derudover er lægemidlet brugt til behandling af patienter med sygdomme i hjerte-kar-systemet, angina, hæmorider, hypertension. Effektiv er lægemidlet "Gepar compositum" med hudsygdomme, herunder eksem, seborrhea, dermatitis, pyoderma, acne, dermatose, neurodermatitis. Nogle gange er et lægemiddel ordineret til patienter, der lider af neurotiske lidelser, en forstyrrelse af adfærd og humør, herunder behandling af disse lidelser hos mennesker, der er afhængige af alkohol eller medicin.

Lægemidlet "Gepar compositum": instruktion

Lægemidlet er beregnet til parenteral brug. Intramuskulær, subkutan, intravenøs og intradermal administration af lægemidlet er tilladt. Injektioner administreres oftest subkutant langs kanten af costalbuen. Varigheden af behandlingsforløbet og dosen bestemmes af en person kun af en kvalificeret læge. Voksne og unge får normalt en ampul en gang hver 3-7 dage. Børn fra 3 år til 6 udnævner halvdelen af ampullen. Det normale behandlingsforløb varer normalt fra 3 til 6 uger, men lægen kan afhjælpe det afhængigt af sygdommens sværhedsgrad.

Oftest er stoffet godt tolereret, så bivirkninger er meget sjældne. Uønskede virkninger af lægemidlet omfatter allergiske reaktioner på huden, herunder udslæt, kløe, urticaria. Den eneste kontraindikation til recepten af lægemidlet er den individuelle intolerance af stoffets bestanddele. Under graviditeten er kun foreskrevet, når fordelene til moderen er meget højere end risikoen for fosteret. I løbet af ammendeperioden kan lægemidlet anvendes.

Lægemidlet "Gepar compositum" fås i form af en klar, farveløs eller lyserød opløsning til injektioner, lugtfri i 2, 2 milliliter i ampuller. Pakningen indeholder 5 ampuller. Lægemidlet anbefales at opbevares væk fra sollys, på et tørt sted utilgængeligt for børn, ved en temperatur på 15 til 30 grader. Holdbarheden af lægemidlet er fem år. Tilgængelig uden recept.

Effektive homøopatiske afgifte lægemiddel er "Gepar compositum". Anmeldelser om det er kun positive, bivirkninger forekommer ikke, og handlingsomfanget er omfattende.

Denne artikel er kun til orienteringsformål, og derfor bør du konsultere din læge, inden du tager medicinen. Læs omhyggeligt producentens anvisninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.