SundhedPræparater

"Dexamethason" til hunde: brugsanvisning, dosering, gennemgår Dyrlæger

Hunde, der lider af allergi, levere deres kærlige ejere en masse besvær. Permanent stærkeste kløe, sår fra ridser, sygdomme i nervesystemet - bare nogle ubehagelige symptomer på allergi hos hunde. Seasonal og fødevareallergi hunde af forskellige racer lider, for det meste ejere af lys-farvet hår. Og til at klare virkningerne af allergi er ikke altid let. Hertil kommer, for at beskytte hunden, ofte nødt til at kigge efter hjælp rendering øjeblikkelig og langvarig effekt. Mange blev overbevist om effektiviteten af lægemidlet "Dexamethason" for hunde som et antiallergisk middel. Det er vigtigt at forstå, hvad "Dexamethason", som foreskriver lægemidlet til hunde?

beskrivelse

"Dexamethasone" hund henviser til gruppen glucocorticosteroid lægemidler (hormonal drug). Det er et hvidt krystallinsk pulver. Det kan købes som en løsning til injektioner hvide eller gule.

struktur

Det aktive lægemiddelstof er dinatriumphosphat. I én løsning på medikamenthætteglasset (1 ml) indeholdt natriumsaltet (dexamethasonphosphat) 4 mg. Interessant, effekten af dexamethason væsentligt overstiger effektiviteten af hydrocortison (0,75 mg af lægemidlet er ens hydrocortison 25 mg).

virkning af lægemidlet

"Dexamethason" er beregnet til behandling af en række dyr (ikke kun katte og hunde, men også grise, heste, mange af drøvtyggere). Engangsbrug medikament giver forlænget virkning (mere end to dage). Lægemidlet har anti-inflammatoriske egenskaber, eliminerer virkningerne af toxiner, effektivt reducerer dyrets følsomhed over for allergener af enhver art, lindrer allergisymptomer og traumatisk chok. Blandt andet stoffet reducerer kroppens immunitet.

Det stof er en aktiv indflydelse på stofskiftet. For eksempel betyder den aktivt kulhydraterne fremmer acceleration af forbrug af fødevarer, øger niveauet af glucose tilført fra leveren til blodet og dermed hjælper kroppen producere tilstrækkeligt insulin.

En anden funktion af handlingen "Dexamethasone" - kontrol af vand og elektrolyt metabolisme i dyreceller. I praksis er dette udtryk i reduktionen af calcium assimileret af kroppen, samt en betydelig forsinkelse i sit vand og natriumsalte.

Ligeledes kan lægemidlet påvirke metabolismen af proteiner i kroppen. Således reducerer lægemidlet aktivt proteinsyntese i plasma reducerer globuliner henviser aktiveret syntese af albumin i nyrerne og leveren.

Det er interessant, som antiallergisk lægemiddel, samt antiinflammatorisk middel "Dexamethason" femogtredive gange mere effektiv end cortison. Derfor er dens brug er meget mere at foretrække.

Indikationer

Det anvendes til behandling af arthritis forskelligartet oprindelse, kutane sygdomme (herunder exfoliativ dermatitis), allergiske reaktioner (herunder atopisk og kontaktdermatitis), shocktilstande, visse typer af tumorer, traumatisk hjerneskade, en række hæmatologiske sygdomme, lidelser i mave-tarmkanalen (herunder ulcerativ colitis), forskellige autoimmune sygdomme; anvendes i status asthmaticus, trombocytopeni, akut kryds, agranulocytose, cerebralt ødem.

"Dexamethason": ansøgning til hunde

Dette medikament har den funktioner destination for forskellige dyr. Ved anvendelsen af "Dexamethason" stof til hunde dosering bør observeres nøje. Det indgives parenteralt (afhængig af dyrearten: for eksempel til heste og kvæg repræsentanter dosis er 5 ml; for svin - fra 0,5 til 3 ml afhængig af vægt af dyret, til hunde og katte, er dosis 0,5 til 1 ml afhængigt af vægten af dyret og lokalt (ved lignende doser, justeret afhængigt af vægten af det dyr, som lægemidlet administreres).

Typisk behandling ifølge lægemidlet varer længere end tre dage. Udvid det kun i nødstilfælde.

Hvis lægemidlet indføres lindre tilstanden for rygmarvslammelse, observere følgende dosering: 0,5 ml af hvert lægemiddel pr kg vægt. Indtast det skal være hver ottende time af skade eller lette staten (men ikke mere end tre gange i træk).

Hvis de anvendes som et middel antishock derefter anvendt fire til seks milligram lægemiddel (pulver) eller 1-1,5 ml "Dexamethason" (injektioner til hunde) pr hvert kilo legemsvægt. I sådanne tilfælde administreres det intravenøst. Sammen med behandlingen af lægemidlet er det vigtigt at permanent genopbygge vandtab i legemet af dyret.

bivirkning

Med langvarig brug, og manglende overholdelse af foreskrevne doseringer, kan der opstå nogle bivirkninger. For eksempel emesis eller kvalme, nedsat appetit, pancreatitis (og andre ubehagelige symptomer fra mavetarmkanalen), svækket vandbalance regulering, ødem, kraftig stigning af dyrets legemsvægt, trombose, hjerteinsufficiens, svimmelhed, søvn, konfusion, agitation uberettigede angst, sløret syn, udseendet af hjernen pseudotumor, muskelsvaghed, ledsmerter, hudirritation, kløe, pludselige, nedsat immunitet, et kraftigt fald glucosetolerance, Utilstrækkelig calcium i kroppen, hikke, arytmi, overdreven sved, kramper, hovedpine, paranoia forekomst, udvikling af prædisposition for forskellige øjeninfektioner, osteoporose, flatulens, et signifikant fald i muskelmasse.

Ved forekomst af sådanne bivirkninger bør udføres symptomatisk behandling.

advarsel

Nogle gange, efter afslutningen af behandling "Dexamethason" hund eller direkte under det opstår en begivenhed, som bliver en yderligere belastning for dyret, undertiden en meget stærk (fx traume eller en anden sygdom). I dette tilfælde øges den påførte dosis eller indtaste andre lægemidler, som kan reducere stressniveauet og opretholde nervesystemet af hunde.

fordele af lægemidlet

En af de vigtigste fordele ved lægemidlet "Dexamethason" - pris. I sammenligning med andre lægemidler af denne plan, adskiller den en lav pris. Dette er en af grundene mange mennesker vælger "Dexamethason". Prisen for stoffet varierer fra tredive til et hundrede og halvtreds rubler (afhængigt af formen af emballage og fremstillingslandet).

En bred vifte af aktiviteter gør det ekstremt populære. Praksis og feedback af mange hundeejere med allergi bekræfter effektiviteten af lægemidlet "Dexamethason". Brugen af hunde til dette stof er i høj grad bringer lindring for akutte tilstande.

cons medikament

"Dexamethasone" hund har mange bivirkninger eller kontraindikationer, såsom graviditet, immundefekt, tuberkulose, svampeinfektioner, mavesår, diverticulitis, mentale lidelser (fx akut psykose), hepatitis, hjerte og nyresvigt, gipoalbunemiya, forskellige infektiøse og parasitiske sygdomme, glaukom samtidig vaccination. Generelt kan lægemidlet have en negativ virkning på kroppen, hvis ikke taget hensyn til kontraindikationer.

Selvfølgelig, i tilfælde af allergiske reaktioner er blevet effektivt brugt "Dexamethason" til hunde. Instruktion, som du kan udforske alle funktionerne i anvendelsen af stoffet er obligatorisk at studere for alle, der har planer om at bruge stoffet til at behandle dit kæledyr. Kun i dette tilfælde kan tilberedes på alle bivirkninger, minimere deres virkninger og for at beskytte dit kæledyr.

Endvidere er det ikke nødvendigt at påføre dyret unødig risiko for begyndende lægemiddelbehandling hvis der er kontraindikationer for brugen af dette værktøj. En omhyggelig undersøgelse af de særlige kendetegn ved "Dexamethason", kan du bruge denne medicin til gavn for dyrs sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.