ForretningSpørg eksperten

Indikatorer for omsætning af driftskapital

Business aktivitet i virksomheden estimeres ved hjælp af en speciel type indikatorer - indikatorer for omsætningen. De karakterisere, i hvilket omfang en bestemt ressourcekrævende og effektivt bruges. Disse indikatorer kan beregnes på to måder, og at beskrive et omdrejningstal perioden eller varigheden af en sådan handel. Selv baseret på navnet alene, kan du fortælle, at analysen af omsætningen af driftskapital bærer den allerstørste betydning for studiet af den finansielle situation i organisationen.

Omsætningsaktiver kan generelt betragtes som genstande af arbejdskraft, der er rettet visse aktiviteter i selskabet. De er fuldt forbruges i produktionsprocessen, så jo hurtigere de vende rundt, jo bedre. Selvfølgelig er ovenstående primært refererer til aktier, men accelerationen af omsætningen og andre elementer af omsætningsaktiver er særdeles positiv udvikling. Lad os betragte nærmere nogle af de indikatorer for omsætning af driftskapital.

Naturligvis er det første skridt er at vurdere den samlede omsætning af ejendommen. For at beregne forholdet er tilstrækkeligt til at opdele det beløb opnået over en given periode den gennemsnitlige indtægt for samme periode, udgifter til driftskapital. Ved hjælp af beregninger af gennemsnitlig størrelse, naturligvis på grund af det faktum, at det er nødvendigt at tage hensyn til eventuelle ændringer i værdien af ejendommen, der fandt sted i perioden. Indikatoren viser, hvor stor indtjening kunne bringe omkostningerne for hver enhed af omsætningsaktiver. Den periode, der strækker sig en omdrejning bestemmes ved at dividere varigheden af studieperioden antallet af omdrejninger. Normalt en periode på et år eller en fjerdedel, så tælleren vil være enten 360 eller 90 dage.

Indikatorer for omsætning af driftskapital skal også udformes i forbindelse med de enkelte grupper af aktiver, der kan findes i balancen. Det er vigtigt at bestemme omsætningen af gælden, at virksomheden kan komme sig, - konti. Det beregnes ved nøjagtig den samme metode, og i dette tilfælde også, vil det være hensigtsmæssigt at beregne varigheden af svinget. Også særligt vigtigt at vurdere omsætningen af "debitorer" i form af tilgodehavender fra salg. Varigheden af omsætningen i denne gæld afspejler den gennemsnitlige periode, hvor virksomheden låner til sine kunder.

Omsætning forholdet mellem lagre dannet som en del af omsætningen i driftskapital ydeevne. Hans bestemmelse foretages på en anden måde, som i tælleren med formlen er ikke værd at omsætningen, og mængden af prisen på varer, der fremstilles. Dette valg skyldes særlige forhold i bestandene. Som for fastlæggelse af varigheden af en omdrejning, er der ingen forskel.

Den sidste vigtige faktor, vi anser for at være den omsætning af kontanter. Det bestemmes også baseret på omsætning og karakteriserer sin mængde pr organisering af reservedele penge. omsætning varighed i dette tilfælde vil vise, hvor længe midlerne i gennemsnit ikke er til stede i ryggen og ikke deltager i dannelsen af indtægterne.

Indikatorer for omsætning af driftskapital bør være genstand for konstant undersøgelse og analyse. Med hensyn til faktorer bør sikre, at antallet af omdrejninger bør øges, derfor bør træffe passende ledelsesmæssige beslutninger. Således under en rotation bør reduceres. Dette kan enten skyldes en stigning i omsætningen eller et fald i den gennemsnitlige værdi af en bestemt egenskab. Det skal også huskes, at resultatindikatorerne for driftskapital ikke er begrænset til udførelsen af deres omsætning. Nødvendigvis at producere identifikation og analyse af lønsomhedsgraderne af ejendommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.