ForretningSpørg eksperten

Begrebet en juridisk enhed

Begrebet en juridisk person, der er registreret i artiklen 48 i den civile retsplejelov. Ifølge hende, er begrebet en juridisk enhed gælder kun for organisationer, der er i økonomisk styring, ejerforhold eller operationelle forvaltning af sine aktiver og er ansvarlig for denne ejendom på sine forpligtelser. Også, den organisation, som begrebet en juridisk enhed, vi kan udføre på deres vegne og til at erhverve fast ejendom og personlige, ikke-ejendomsrettigheder. De er forpligtet til at være sagsøgte og sagsøger i retten. Samtidig skal organisationer, der falder ind under begrebet en juridisk enhed har en uafhængig vurdering eller balance.

Konceptet og essensen af den juridiske person gør det muligt at tildele de vigtigste karakteristika:

Lad os undersøge, hvad der er konceptet og essensen af den juridiske enhed.

Det vigtigste symptom på en juridisk person - den proprietære selvforsyning.

En juridisk person har ret til at få ejendommen til højre:

  • ejendom
  • økonomisk styring,
  • operationelle forvaltning.

Som regel juridiske enheder er ejere af ejendommen er overført til dem at besidde grundlæggerne. En juridisk person skal have autoriserede kapital (CC), hvis størrelse er leveret af visse forordninger. For eksempel skal det Criminal minimum åbent samfund være ikke mindre end et tusinde gange størrelsen af mindstelønnen etableret ved lov på tidspunktet for registreringen. Samtidig den minimumsstandard for straffeloven i den lukkede samfund er defineret i mængden af ikke mindre end hundrede gange mængden af mindstelønnen fastsat af den føderale lov om statens registrering

Ikke mindre vigtig egenskab ved organisatorisk enhed. Det ligger i det faktum, at enhver juridisk enhed - en organisation med en vis struktur, og nogle gange repræsentationskontorer og filialer, de kontrolforanstaltninger, for hvilke der er registreret i de konstituerende dokumenter.

En anden vigtig funktion - en selvstændigt ansvar for de forpligtelser, deres egen ejendom. Alle juridiske enheder, bortset fra dem, der er finansieret af ejeren institutioner er ansvarlige for sine forpligtelser med al ejendom, der tilhører dem.

I dette tilfælde, hvis konkurs (konkurs) af den juridiske enhed som følge af medlemmer (stiftere), så ejendommens ejer eller en anden person har ret til at give bindende instrukser til den juridiske person kan oplades med stedfortrædende ansvar for de eksisterende forpligtelser ved utilstrækkelig personlig egenskab af en juridisk enhed.

Alle juridiske enheder, der handler på deres vegne i den civile cirkulation kan være den sagsøgte og sagsøger i retten. En juridisk enhed skal have sit eget navn, som indeholder en indikation af sin organisatoriske juridiske form. Organisationens navn, som regel indeholde en angivelse af den type aktivitet, der udføres af en juridisk enhed.

handelsnavne giver lovgivning for visse krav.

Mulige organer en juridisk enhed, konceptet, er arter også præciseret i den borgerlige lovbog i artikel 53. Men vi kan ikke sige, at lovgivningen klart definerer, hvad der udgør den juridiske enhed, koncept og typer, hvorfor det sæt af alle eventuelle tvister.

Ligene af den juridiske enhed, konceptet, typer, som kan underkastes gruppering, for eksempel:
På sådanne grunde som er bundet af oprettelsen i organisationen vis organisatoriske og juridiske form: Valgfri og obligatoriske myndigheder. Oprettelse af den første er ofte påkrævet ved lov. Legemerne kan dannes uden lovgivningsmæssige vejledning om denne mulighed, baseret på positionen af de interne dokumenter i virksomheden (yderligere organer).
Lovligt nogle gange indeholder bestemmelser om oprettelse af en af flere mulige krop (alternative myndigheder), osv

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.