BilerBiler

Detaljer om Lexus RX 330 SUV

SUV Lexus RX 330, udgivet i 2004, har allerede vundet, og fortsætter med at vinde det globale bilmarked. Bemærk, at den tidligere model - RX 300 - godt dokumenteret ved at sikre en tilstrækkelig stærk position. I dag, Lexus optrådte før bilister væsentligt opdateret og forbedret. Først og fremmest, bilen fik en ny V6 motor, som beløber sig til 3,3 liter, og magt - 230 hestekræfter ved 5600 omdrejninger i minuttet. Lexus RX 330 er udstyret med en ny, fem-trins, automatgear. den Afhængigt af ønskerne fra ejeren, kan drevet i køretøjet være en fuld og front. Desuden er maskinen forsynet med en flerhed af forskellige systemer, fx ABS eller stabilitet. Fra de nyskabelser, der er nødvendige for at understrege tilstedeværelsen af: a) en laser fartpilot, holde en vis afstand til den nærmeste bil; b) systemet, der er ansvarlig for forskydningen af indfaldsvinklen til den ønskede tur til side; c) bagagerumsklap åbne og lukke på egen hånd, når du trykker på en knap på nøglering.

Vehicle Lexus RX 330 har følgende specifikationer:

- ved type organ er SUV, den fem-dørs, fem pladser;

- seks-cylindret motor ligger på langs foran. Hver cylinder er forsynet med fire ventiler. Strømforsyningssystemet - distribueret injektion;

- antal transmissioner - fem;

- affjedring for og bag - skruefjeder;

- forreste og bageste bremser - disc (front og ventileret);

- standard udstyr dæk - 225/65 R17, drive - 17h6,5J;

- hydraulisk servostyring ;

- Styring - Pinion;

- længde, bredde og højde af Lexus RX 330 - 4729 x 1844 x 1679 mm, henholdsvis;

- akselafstand er 2715 mm;

- spor for- og baghjul - til 1575 mm;

- tankvolumen - 72 liter;

- vending diameter svarende til 11,0 meter;

- egenvægt Lexus RX 330 - 1751 kg.

- brændstof - benzin AI-95.

Køretøj accelererer fra nul til hundrede kilometer i timen i 7,7 sekunder og når en maksimal hastighed på 180 kilometer i timen.

I Rusland denne japanske SUV er en af de mest populære. Hvad er så attraktiv for potentielle ejere af "Lexus", og som forklarer deres valg? Her er nogle af de Lexus RX 330 anmeldelser efterladt af dem, der allerede har fornøjelsen er ikke den første til at køre denne bil. Den første omtale, selvfølgelig, originale og ergonomisk design, materialer af høj kvalitet og trim, pålidelighed og komfort. Takket være blød affjedring og høje jorden clearance maskine bevæger sig jævnt som muligt. Elektronik, som er udstyret med en bil, arbejder også på et højt niveau. Maskinen er udstyret med mere end ti airbags. Ulemperne ved denne model, mange tilskrives hendes tendens til at sejle og banker. Også nogle føle sig utilpas installation klimapanel på grund af for små en justering temperatur knapperne på det. Der er nogle klager over arbejdet i det fuzzy speederen. Resten af denne bil kan kaldes "long-playing", som de fleste af sine ejere, selv efter 4-5 års brug, ikke ønsker at ændre det til en anden maskine, på trods af de mangler, som de tilskrives den samme maskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.