Hjem og familieBørn

Store og smukke sæbebobler. Opskrift med glycerol

Alle ved, at boblerne forårsager positive følelser , ikke kun blandt børn, men også blandt voksne. Dette er en uforglemmelig og spændende forestilling er i stand til at bringe en vækkelse i enhver lejlighed, hvad enten det er et bryllup eller et barns fødselsdag. Det er særlig interessant at være direkte involveret i at skabe historier. Afslør nogle hemmeligheder af oprettelsen af bobler, som vil være nyttige for dig at organisere en feriebolig eller blot et spil med dit barn. Dit barn vil helt sikkert sætte pris på den indsats og vil blive glade!

Sæbebobler. Opskrift med glycerol

Hver af os er et barn forsøger at gøre en hjemmelavet løsning af sæbebobler, ved hjælp af de midler ved hånden. Oftest i sagen var sæbe og shampoo. Kvaliteten af disse bobler er dårlig. Lad os se hvad du kan bruge til at få store smukke bobler. Ofte som et additiv til den basale sammensætning, der anvendes glycerin. Der er mange variationer, blandt hvilke kan du vælge din perfekte opskrift på sæbebobler med glycerin.

Én opskrift: bland enhver baby shampoo (200 g) i renset vand (400 g). Lad løsning på dagen, tilsæt derefter 3 spsk. øse af glycerin. Væsken er klar, kan du blæse bobler! Opskrift med glycerin kan modificeres lidt og i stedet for shampoo at bruge opvaskemiddel. Den bedste effekt er "fe". Dette kræver væske, der skal fortyndes med vand i en mængde på 1 til 10, hæld glycerol.

For at skabe store bobler, forberede en stor mængde af løsningen. Som et redskab til at blæse sæbebobler plast pisker anvendelig til tæpper, behandles for at forblive kun den ydre rand. På skødet tæppebanker for bedre fastholdelse fugt kan vikles rundt om en tynd bomuld reb. Nu ved du, hvordan du hurtigt og nemt lave sæbebobler. Opskrift med glycerin er så enkel, at det vil udføre som dig og dit barn!

Spillet "bobler"

Den bedste rum i huset for at spille med sæbebobler et badeværelse. Der er ikke bange for at efterlade spor på møblerne efter boblen brast, breder sammensætningen på gulvet, i almindelighed, bringe til rum kaos. Hertil kommer, huske på, at bobler ligesom fugt, så de holder længere og mindre tilbøjelige til at briste. Hvis du ønsker at spille med baby udendørs, er vejret perfekt efter regnen.

Du kan prøve at lege med barnet i et underholdende spil, udvikle deres fantasi og fører børnene tryllebundet. For at gøre dette, hæld et par plastikkrus sæbeopløsning, tilføje til hver kop lidt akvarel maleri og blæser farverige bobler, så de landede på et stykke papir, der forlader sjove cirkler, dråber mv Som et resultat af dette spil, du ikke kun får en masse positiv, men vil få et nyt billede skabt af deres egne hænder.

Eksperimenter ved at skabe bobler. Opskrift med glycerol, er vist her, vil gøre en lille fest på en hverdag for dig og din baby!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.