Intellektuelle udviklingMystik

Hvem er gudinden Nemesis?

Ofte, når der er nogen problemer eller negative begivenheder indtræffer, spørger vi os selv: "Hvad jeg har alt dette," eller "Hvorfor sker det for mig?". Men svaret på dette spørgsmål er, som regel, kan vi ikke finde, fordi det hurtigt glemme alt om hans handlinger, uanset hvad de måtte være - god eller dårlig. I oldtiden, folk troede, at for alle handlinger før eller senere nødt til at betale. Intet under, de siger: "Som opkaldet, så ekkoet." Og efter denne gudinde Nemesis, om hendes tale.

Hvordan gjorde Nemesis?

Ifølge græsk mytologi, Nemesis - gudinden for hævn og gengældelse. Hvis en person har begået en dårlig handling, vil det se at det helt sikkert fanget gengældelse. Mor til Nemesis var gudinde for natten ingen hun fødte sin straf i Kronos. Sammen med Nemesis er der andre guddomme: Eris - gudinde for splid, Thanatos - gud for død, apati - gudinden for bedrag, Hypnos - Gud mørkeste drømme.

vrede Nemesis

Ofte ved siden af navnet på denne guddom nævnes navnet Adrastea, som kan oversættes lyder som "overhængende". Det viste sig ved en tilfældighed, og på grund af det faktum, at skæbnen for ethvert menneske er uundgåelig, vi alle før eller senere, venter på gengældelse for vores handlinger. Gudinden Nemesis er designet til at overvåge verdensorden, begivenhedernes forløb, som ingen har forsøgt at ændre deres skæbne, som er indstiftet af højere magter. Navnet på den guddom er forbundet med ordet "nemo", som kan oversættes som "rette forarget."

Som afbildet gudinden Nemesis

Det trak på mosaikker, antikke amforaer og andre objekter i hendes hånd var bestemt skalaer og andre symboler, der repræsenterede balancen og retfærdig vrede: pisk, sværd og hovedtøj. Bag tilbage det havde vinger, skal du sørge for at præsentere den vogn, der blev trukket af voldsomme griffins. Du kan også møde med billedet af gudinden bøjet ved albuen hånd, der symboliserer den tid enhed som et mål for ting.

tempel Nemesis

I rammen - en lille landsby, som var placeret på bredden af Attika, nær Marathon, det var et tempel dedikeret til Nemesis. Hvert år i dette sted var atleterne og konkurrencer iscenesat teater produktioner. I templet var en gudindens, som er udskåret, ifølge legenden Fidias. Nemesis er gudinden blev afbildet med æble gren i den ene hånd og et glas vin i den anden. Der er en legende om, hvordan der var denne statue. Når Perserne besluttet at erobre Grækenland, de tog et stykke hvidt marmor med den hensigt at vinde, og dedikere dette monument til den glade begivenhed. Men de tabte kampen, og da athenerne fundet denne marmor - gav sine billedhuggere. Så på grænsen mellem Europa og Asien var der en statue af gudinden Nemesis.

Goddess Nemesis - protektor for de romerske gladiatorer

Romerske soldater meget beæret denne guddom. I hvert rum i græsk-romersk gladiator absolut det var et billede af gudinden og hendes figur. Warriors mente, at messen nemesis nødvendigvis hjælpe dem med at overvinde deres fjende, og hendes vrede overhale nogen, der ville handle uærligt. Således kan vi konkludere, at gudinden for, blandt andet også er protektor for gladiatorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.