Af teknologiElektronik

TV «Sony Bravia» - det perfekte valg til den moderne familie

TV - en af de ting, der er i stand til at samles omkring ham hele familien. Takket være den elskede "kasse" vi ser verden, nyde den populære tv-serie eller shows, ser nyheder eller hente sange af popstjerner. Men hvad nu, hvis det er tid til at udskifte udstyr? Model valg - den er ansvarlig. Trusted TV «Sony Bravia», som producerer den berømte japanske forbrugerelektronik firma.

Innovative modeller af tv'er

Producent aldrig bedrager kundernes forventninger. Dette firma har præsenteret på en skærm dom tv-publikum i 2012, hvis diagonal er fireogfirs inches. Model tilfreds med ultra høj opløsning Ultra HD. Desuden har den en høj ydeevne video processor. Det kan med held konvertere videoer i Bly-Ray-formatet samt amatør videoer. Producenter producere tv «Sony Bravia» med skærmen, som er skabt ved hjælp af en særlig teknologi og er i stand til meget præcist og naturligt gengive farver. For eksempel ser på karakteren af overførslen, er det muligt at opleve den levende grønne af græs og det kølige vand vidder, vores øjne næsten ikke mærke til det billede af løgn. Bare naturalistiske overført til skærmen menneskelige ansigter. TV har bygget en meget høj højttalere kvalitet, hvis arbejde påvirker det ferromagnetiske væske. De nye modeller understøtter 4K-formatet, det giver dig mulighed for at se billeder med meget høj opløsning og film i Ultra HD-format.

TV-funktion

Smart TV

Produktionsselskab, der producerer tv «Sony Bravia», altid i sine produkter giver mulighed for nye tekniske udviklinger og resultater. Købere kræve udstyr, der understøtter funktionen af Smart TV. "Smart TV" gør det muligt at oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi-netværk. Takket være dette, brugere har masser af nye funktioner. For eksempel kan du chatte med venner på Skype, se til sociale netværk, for at søge efter information om musik og kunstnere, samt populære film. Derudover kan du tilslutte fjernsynet «Sony Bravia» til en tablet eller smartphone. Hvis den mobile enhed til at oprette et særligt program "Media Remote", så styre funktionerne i fjernsynet er meget let ved hjælp af markøren på skærmen, tekst input og taleopkald. Sony har at tilbyde udstyr for enhver smag. For eksempel er den model KLV-26BX300 har en skærmdiagonal på bare tyve-seks inches og er endnu mere kompakt end den faktisk er. Fjernsynet fortjeneste Awards som en miljøvenlig enhed.

TV 3 D

Utvivlsomt en stor interesse er tv «Sony Bravia» 3D, som giver dig mulighed for at fordybe sig i en verden af hvad der sker på skærmen, og en følelse af ejerskab til det. Nyt udstyr modifikationer har originalt design, høj kontrast og image transmission frame rate hastigheder. De har en indbygget tv-tuner, et optisk drev til Blu-Ray-afspilning og harddisk kapacitet på 500 GB. Hvad tiltrækker tv «Sony Bravia»? Prisen på forbrugerelektronik er ganske attraktive (omkring 20 tusind. Gnid. Og frem). Vælg den model, kan være på en dedikeret hjemmeside elektronik butik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.