Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Acne i lysken i mænd: årsager og konsekvenser

Hvis du oplever acne omkring kønsdelene hver person begynder at ikke kun opleve en masse besvær, men panik. Og disse erfaringer er ikke ubegrundet, fordi sådanne "naboer" kan være forvarsel for alvorlige sygdomme. Acne i lysken hos mænd er ingen undtagelse, så du nødt til at konsultere en læge så hurtigt som muligt i tilfælde af en ubehagelig kløe.

Også, det er nyttigt at bestemme, hvad der førte til sådanne ubehagelige, kløende formationer under huden i lysken.

grunde

Hvis vi taler om årsagerne til fremkomsten af en sådan "overraskelse", de mest almindeligt diagnosticerede specialister:

 • Lyskelymfeknuder hidradenitis. Sygdommen - er en inflammatorisk proces, der forekommer i humane svedkirtlerne. Så snart de får mikrobe Staphylococcus aureus, der er røde pletter i lysken hos mænd.
 • Kontakteksem. Denne sygdom opstår på grund af hudirritation som følge af påføring derpå af kemikalier. Det er kendt, at huden i dette område er meget tynd, så nær kønsdelene rødme dannet.
 • Psoriasis. Denne sygdom er ganske let at skelne ved skællende knuder i lysken. Disse skællet uddannelse i hvert fald ikke kan prøve at fjerne dig selv, ellers kan du provokere kapillærblødning. Som regel psoriasis er en kronisk sygdom, der ikke kan behandles, er der kun ikke at provokere udseendet af knuder (løstsiddende undertøj fremstillet af naturlige stoffer).

lyske acne hos mænd kan opstå af mange årsager, så eksperter har udviklet en form for klassificering af sådanne kløende vækster.

acne

De sorte prikker på de intime steder forårsager mindst gene. Men det betyder ikke, at vi ikke skal beskæftige sig med dem.

Typisk kan sort plet enten være i ental eller flertal udgave i formationen.

Skelne acne er ganske enkel - det vil aldrig blive vist på slimhinden og ofte opstår efter barbering. Også i tilfælde af acne en person kan begynde at opleve svaghed. Men da det er mindre farlig sygdom, slippe af med de nye "naboer" kan og uafhængigt af hinanden.

dermatitis

Dermatitis kan være infektiøse eller ikke-infektiøse. Sidste ses, hvis huden kom hjem eller kemisk stimulus. Normalt er denne udslæt er ganske hurtig efter behandlingen af huden antiseptisk. Men hvis forbundet for at danne en infektion, dermatitis bliver, en temmelig alvorlig sygdom.

Sådanne pletter i lysken hos mænd normalt gør ikke ondt, men det er bare kløe uudholdelig. Også ved kæmning adskiller sukrovichnoe.

Hvis dermatitis ikke behandles, vil sygdommen kun fremskridt, breder sig over et stort område.

koger

Ganske ofte acne i lysken hos mænd udskiller pus. Disse koger er meget farligt for sundheden, uanset deres størrelse og antal. Det faktum, at kønsdelene er en aktiv blodforsyning, hvilket er grunden til selv en meget lille bums kan begynde at sprede infektionen i hele kroppen.

Pustler i lysken hos mænd, er et billede af, hvor vist nedenfor, er det som regel meget øm og kløende. Skelne en mulig udvækst af en byld, der er ved at briste.

Nogle squeeze sådan acne, men det er en meget farlig besættelse. Under neglene af menneskelig indeholder en masse bakterier, der kan komme ind under huden. Det er bedst at fjerne dem, acne (især de store) specialist. Det er ikke nødvendigt at se en læge, kan purulent acne i lysken hos mænd let fjernes og kosmetiske midler.

skadedyr

Under huden i lysken kan leve et stort antal parasitter, der kan blive en årsag til acne. Hvis genital hygiejne er brudt, kan lus og kløe mider vises i hårgrænsen.

For at bestemme, at en person lider af parasitter er, du først nødt til at gøre en visuel inspektion. Selv om "fjender" og har en ekstremt lille størrelse, de er ret nemme at få øje på med det blotte øje. Også være opmærksomme på symptomerne. Hvis kløen ikke går og ønsker at ridse ur (anti-kløe har ingen effekt), er det sandsynligt, i hårgrænsen forskanset parasitter. Sådanne skadedyr skal ødelægge så meget som muligt hurtigere.

Vandvorter

Denne sygdom er karakteriseret ved fremkomsten af tætte pletter af 2-3 mm. Samtidig opbygning ikke klør og ikke bringe alvorlige ulemper. Oftest sygdommen fokus er i lysken, lidt over penis.

Når der trykkes på den hårde plet et lille hul vises i midten af der står ostemasse gullig nuance. Denne sygdom er mere af en æstetisk karakter og kan ikke forårsage alvorlig skade på kroppen.

At helbrede acne i lysken hos mænd forekom korrekt, skal du først konsultere en hudlæge og få rådgivning. På dette grundlag kan du slippe af med uønskede enheder egen eller gennemføre proceduren i en medicinsk eller skønhed centre.

behandling

Hvis du hurtigt vil slippe af med de ubehagelige symptomer, presse purulent indskud og lindre huden, kan du bruge:

 1. Af jod lotion. Til bums modnet hurtigere og det har ikke fået infektionen, gælder jod på det angrebne område. Dette stof kan nu findes i ethvert apotek i form af en boble med en mørkebrun væske, eller som en bekvem markør.
 2. Aloe. Næsten alle i huset er værd en plante, der ofte kaldes agave. Hvis du hurtigt vil slippe af med acne og desinficere en øm lyske, bør du tage en ren kniv (helst dyppe den i kogende vand) og skær dem en lille smule af aloe. Skiver aloe påføres direkte på bums. Det er bedst at holde sig aloe gips, så han kunne have en effekt på lang sigt. Det er bedst at foretage sådanne gadgets for natten. Behandlingsforløbet - 3 dage. Agave temmelig hurtigt heler ar og desinficerer huden. Desuden aloe tørre bumser.
 3. Vishnevsky salve. Dette værktøj er perfekt desinficerer huden og forhindrer dannelsen af infektiøse sygdomme. Salven bør anvendes direkte på bums og dække området med et lille stykke gaze eller en bandage. Gør sådan manipulation anbefales for natten på en daglig basis, så længe kløende bumser ikke går.
 4. "Levomekol". En anden salve som sælges i ethvert apotek. Dette middel har anti-inflammatorisk virkning. Påfør salven på de berørte områder af behov i morgen og aften hver dag.
 5. Hydrogenperoxid. Peroxid perfekt tørre bumser og forhindrer indtrængning af infektionen. Hvis du hurtigt vil slippe af formationerne, nok flere gange om dagen gnide huden i lysken med en vatpind dyppet i peroxid.

Også god middel er ihtiolovaya salve, havvand, en konventionel rå kartofler og calendula som en tinktur.

forebyggelse

For at undgå ubehagelige enheder skal overholde følgende retningslinjer:

 • Overvåg hygiejne kønsdele og områder omkring dem.
 • Skift undertøj mindst en gang om dagen.
 • Hvis huden begyndte at dukke op "ansatser" subkutane formationer, er det nødvendigt at tørre dette område kamille tinktur (det er også god hjælp fra mavesår).
 • For at tage stoffer for at øge immunitet. Hvis immunforsvaret er slået fejl, så kroppen kan reagere på denne hududslæt.

Acne i lysken hos mænd, kan hvis årsager er blevet drøftet i denne artikel være meget forskellige, så det er ikke nødvendigt at selvmedicinering eller at ty til den traditionelle medicin, ikke forståelse, som har ført til sådanne konsekvenser. Kun en læge kan udelukke alvorlige reproduktive system sygdomme og ordinere den korrekte og mest effektive behandling, i nogle tilfælde, medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.